maciaszek Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Niki-lidka napisał(a):sliczhe fotki...i nikt sie w kadr nie wpakowal poza bazylem....jak cudownie:) No przecież mówiłam, że będę się starać nie włazić w kadr! :mad: furciaczek napisał(a):O mordka bazylkowa na Dobranoc:loveu::multi: Na czyje dobranoc? Nie mów, że idziesz spać... :eviltong: Quote
furciaczek Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Nio zaraz ide, padam na pysk:roll: a Bazylek na wiosennej fotce najladniejszy:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 maciaszek napisał(a):No przecież mówiłam, że będę się starać nie włazić w kadr! :mad: no tak...ale sądziłam, ze to staranie sie moze nie wyjsc:eviltong: Quote
hanek Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Biały, słodki cielaczek! Podaj proszę maciaszku linki do kagańców takich jak ma Bazyl:) Quote
maciaszek Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Oto linki: http://www.allegro.pl/item266447038_kaganiec_fizjologiczny_maszer.html http://www.allegro.pl/item266984604_kaganiec_fizjologiczny_powlekany_chopo_oryginalny_.html http://chopo.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=53&Itemid=2 http://www.pelna-miska.pl/sklep/index.php?producent=&cat_id=151&page=1&sort=prod&PHPSESSID=b882904d1d93c27935eb5df55fcf0793 Bardzo fajne kagańce, świetnie się sprawdzają. Pies może swobodnie oddychać, ziać, szczekać :). Quote
hanek Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Dzięki Kasiu:) A Bazyl leżący przypomina smokopsa (nie wiem dokładnie co to było za magiczne stworzenie, ale latało i wyglądało jak Bazyl z długą sierścią) z "Niekończącej się opowieści":) Quote
furciaczek Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Wpadlam sie przywitac z maciszkiem kochanym:loveu: Quote
Tengusia Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 cioteczka a ty mi tu sie nie wymiguj tylko ustal jakis termin spotkanka z moja Fazula :mad: Bazyli jak zawsze slodziutkiu i pewnie taki sam smieciuch jak moja Fazula, ona zawsze znajdzie jakies swinstewko godne jej podniebienia :angryy: Quote
maciaszek Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 hanek1 napisał(a):A Bazyl leżący przypomina smokopsa (nie wiem dokładnie co to było za magiczne stworzenie, ale latało i wyglądało jak Bazyl z długą sierścią) z "Niekończącej się opowieści":) A wiesz, że nie pierwszy raz to słyszę? :) Pamiętam, że jak byłam dzieckiem i oglądałam "Niekończącą się opowieść" to strasznie mi się podobał ten smokopies i chciałam takiego mieć. No i mam! furciaczek napisał(a):Wpadlam sie przywitac z maciszkiem kochanym:loveu: A czymże ja sobie zasłużyłam na tego "kochanego"??? :eviltong: Tengusia napisał(a):cioteczka a ty mi tu sie nie wymiguj tylko ustal jakis termin spotkanka z moja Fazula :mad: Nie wymiguję się, tylko nie chcę się umawiać a potem odwoływać. Każdy wolny dzień mam teraz zajęty... i nie bardzo nawet wiem jakbym mogła się z Tobą umówić, żeby to miało ręce i nogi. Mam teraz dość trudną sytuację rodzinną i sprawy się trochę komplikują. Pamiętam o tym spotkaniu i wierz mi, że chcę się spotkać. Proszę o trochę cierpliwości... Jak już będę wychodzić na prostą i będę miała więcej czasu to NA PEWNO się z Tobą i Fazulą umówię! A teraz fot kilka śmieciarza Bazylka :evil_lol: Znalazł... Konsumuje :mad: I takie tam jeszcze spacerowe... Quote
furciaczek Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 A nio poprostu jestes kochana i juz:loveu: A Bazylatko ciudne jak zawsze:loveu: Quote
Tengusia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 A moze by tak jakies foteczki na sniegu bialaska :loveu: Quote
furciaczek Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Tengusia napisał(a):A moze by tak jakies foteczki na sniegu bialaska :loveu: Nio co Ty przeciez go widac nie bedzie:evil_lol: Quote
Tengusia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 furciaczek napisał(a):Nio co Ty przeciez go widac nie bedzie:evil_lol: nie no nie przesadzaj przeciez ma czarna latke przy oczku to jakos go od sniegu odroznimy :eviltong: Quote
maciaszek Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 furciaczek napisał(a):A nio poprostu jestes kochana i juz:loveu: A Bazylatko ciudne jak zawsze:loveu: Dzięki :oops: i dzięki :loveu:. Tengusia napisał(a):A moze by tak jakies foteczki na sniegu bialaska :loveu:Będą, będą... Ale dziś jeszcze musicie oglądnąć jesienne...:eviltong: furciaczek napisał(a):Nio co Ty przeciez go widac nie bedzie:evil_lol: Nie jest aż tak źle. Tengusia napisał(a):nie no nie przesadzaj przeciez ma czarna latke przy oczku to jakos go od sniegu odroznimy :eviltong: Odróżnicie go też po kolorze. W porównaniu ze śniegiem Bazyl okazuje sie nie być wcale taki biały :roll:. Bazyli jesienią wiosenny: Patrzę w prawo... ...patrzę w lewo... ... i nic się nie dzieje... :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 hehe wyglada na strasznie znudzonego na ostatnich fotach:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 jaki zdołowany że nic się nie dzieje http://images32.fotosik.pl/40/6d0557ee794c368e.jpg :evil_lol::evil_lol: Witam i pozdrawiam :) Quote
Pianka Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Witanko:p Trafiłam akurat na 100 strone:evil_lol::multi: http://images23.fotosik.pl/110/d64349908558ffff.jpg kochane psisko:loveu: Quote
ewatr Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Wreszcie i mnie sie udało zdąrzyc na czas :eviltong: gratulacje 100 strony :laola: Quote
monita Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 No to pijemy :p za kolejne 100 stron :p :cunao::knajpa::cunao: Quote
maciaszek Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 :chlup: :chlup: To i ja łyknę za ta setkę... :) Zdjęcia będą później... Quote
Aarionne Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ach, ach, jeszcze ja sie załapałam na opijanie triumfu :) Zaraz bedzie tysięczny post! Kto go wpisze? No kto? Quote
maciaszek Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Miały być zdjęcia zimowe i oto są: Idziesz???? ;) No to wracam po Ciebie... Widzicie, że w zestawieniu ze śniegiem to on wcale nie taki biały.... Quote
furciaczek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Oj tam gadasz, specjalnie go wybrudzilas zeby sie nie zgubil na spacerku:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 bazyl na sniegu.......nareszcie!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts