Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maciaszek']
Groźnie? Chyba żartujesz :evil_lol:.

owszem żartowałam :evil_lol::evil_lol:

ładnemu we wszystkim ładnie :) więc w namordniku czy bez niego Bazyl to śliczny białasek :loveu::loveu:

Posted

maciaszek napisał(a):
No właśnie.... Kiedy? Najbliższy dzień wolny mam w niedzielę.

To podobnie jak ja :p wiec co niedziela w parku (w Rowie Welnowieckim czy jak sie to tam zwie :eviltong: ) ???

Posted

Tengusia napisał(a):
To podobnie jak ja :p wiec co niedziela w parku (w Rowie Welnowieckim czy jak sie to tam zwie :eviltong: ) ???

Nie mogę potwierdzić na 100%, bo może w niedzielę będę wyjeżdżać, ale to jeszcze omówimy.
Mam jednak inną propozycję. Ponieważ nie wiem czy w parku będę mogła Bazyla puścić... to proponuję miejsce prawie ogrodzone, gdzie na pewno nie będzie innych psów :), tuż obok Spodka.

Posted

furciaczek napisał(a):
eeee niepodoba mi sie bazylek wnamordniku:shake:
nie pasuje to do niego...

Ja też wolę Bazylego bez kagańca, ale nie wolę jak zażera się różnymi świństwami :mad:. Poza tym, gdy ma namordnik to szansa na to, że zeżre jakiegoś psa (gdyby taki głupi pomysł wpadł mu do głowy) znacznie się zmniejsza...:roll:

Posted

maciaszek napisał(a):
Nie mogę potwierdzić na 100%, bo może w niedzielę będę wyjeżdżać, ale to jeszcze omówimy.
Mam jednak inną propozycję. Ponieważ nie wiem czy w parku będę mogła Bazyla puścić... to proponuję miejsce prawie ogrodzone, gdzie na pewno nie będzie innych psów :), tuż obok Spodka.

Moze byc obok spodka :p

Posted

[quote name='monita']A bywa agresywny :diabloti:
Niestety bywa. Rzadko, bo rzadko, ale jednak... :roll:

[quote name='Tengusia']Moze byc obok spodka :p
To fajnie :).

Mój model :loveu: :loveu: :loveu:. (Kosz wystawiony jest na bazarku)

[SIZE=2]

I jeszcze takie :loveu::

Posted

oooo Bazyl w koszyku, śliczności:lol: ja się też nad takim koszem zastanawiałam, ale cały Bazyl to się jednak nie mieści a on jest chudszy niz moja panna i poza tym ona lubi spać wyciagnięta na całą długość.

Posted

[quote name='Klaudia :-)']śliczny model:-) w koszyczku wygląda bosko:loveu: :loveu: :loveu: Wygląda bosko, ale nie chce w nim leżeć :roll:.

[quote name='jonQuilla']ale Bazylek ma śliczny, gustowny koszyczek :loveu:
To nie jego koszyczek. To kosz przekazany na bazarek, a Bazyl robił tylko za modela.

[quote name='VitisVini']oooo Bazyl w koszyku, śliczności:lol: ja się też nad takim koszem zastanawiałam, ale cały Bazyl to się jednak nie mieści a on jest chudszy niz moja panna i poza tym ona lubi spać wyciagnięta na całą długość.Z tego samego powodu (Bazyl też lubi się rozciągać w prawo i lewo ;)) kosz ten powędrował na bazarek (przez moment rozważaliśmy koncepcję zakupienia go dla Bazylego), a nie został w domu. Bazyl wchodził do niego mniej więcej na 15 minut dziennie. Wchodził z czystej "zachłanności" :evil_lol:. Jak tylko widział, że któreś z nas zaczyna manewrować przy koszu, właził do niego jakby chciał powiedzieć "moje to!" :evil_lol:. Ale spać ani dłużej leżeć w nim nie chciał. Za bardzo się przyzwyczaił do łóżek :diabloti: i do możliwości swobodnego rozciągania się na nich.

[quote name='furciaczek']BOSKIE:loveu:Prawda? :eviltong: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Trochę mały ten koszyczek ;)

Bo to nie jego i nie na jego wymiar :).

dziendoberek maciaszku kochany:loveu:

Dobrywieczorek :loveu:.

A mi najbardziej podoba sie ostatnia fotka wyglada na niej tak slodziutko :loveu:

Prawda? Taki buźny jest...

P.S. Chyba jednaj nici z niedzielnego spotkania....

Dziś tak skromnie i marnie - tylko jedna fotka...

09c5427f971cdb75.jpg
Posted

furciaczek napisał(a):
Jak dzionek minal w Bazylkowym swiecie?:cool3:
O to musiałabyś spytać mojego TZta, ja cały dzień byłam poza domem. Pewnie czas zleciał im na paleniu i męskich rozmowach :evil_lol:.

Posted

maciaszek napisał(a):
O to musiałabyś spytać mojego TZta, ja cały dzień byłam poza domem. Pewnie czas zleciał im na paleniu i męskich rozmowach :evil_lol:.

Nie mow mi ze piwa do tego nie bylo:lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Nie mow mi ze piwa do tego nie bylo:lol:
A wyobraź sobie, że nie było... Ale to pewnie dlatego, że 2 dni wcześniej nastąpiło małe przealkoholizowanie i teraz co niektórzy maja wstręt do procentów :evil_lol:.

A tu macie filmiki: http://pl.youtube.com/watch?v=lyHCL6C6FIQ i http://pl.youtube.com/watch?v=rB3iGC46d6s
Akcja się w nich dziejąca poprzedziła romantyczne zdjęcie zaprezentowane w poprzednim moim poście :).

I UWAGA - w jednym z nich Bazyl daje GŁOS !!! A w drugim pani zakłada blokadę na pychol ;).
Sorrki za mało statyczny w nich obraz, ale ciężko się kręci filmik trzymając aparat jedną ręką, a szarpiąc z psem zabawką drugą... ;)