Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']Witam :multi:

Bazyl ślicznie się prezentuje w śniegu :loveu::loveu:

No to w taki razie kolejna porcja :) :loveu:

Pies z zapchanym kagańcem :roll:...

Tą lubię najbardziej...

Posted

Pies śmieciojad potrafi wyczuć jakieś świństwo do wciągnięcia nawet spod grubej warstwy śniegu... :mad: I zaczyna się rycie :razz:

A potem jest "ratunkuuuuuu, nie mogę oddychać..." i pani musi ratować :eviltong:

Posted

[quote name='VitisVini']Cześć ludki.A skąd to u was tyla śniegu:crazyeye: U nas leje bleee

no u nas tez coraz mniej ale tydzien temu bylo tak

teraz niestety juz odwilz, szaro, mokro i strasznie nie przyjemnie :shake:

Posted

witam :multi:

a bo to tak biedaczka w namordownik ubieraja od kiedy to bo wczesniej zadko były zdjecia z tym okropienstwem / kagancem ;)/ moj Armanik tez czasami paraduje ale nie nawidzi serdecznie :mad:

Posted

[quote name='ewatr'] od kiedy to bo wczesniej zadko były zdjecia z tym okropienstwem / kagancem ;)/ moj Armanik tez czasami paraduje ale nie nawidzi serdecznie :mad:
Od kiedy doszedł do wniosku, że rzucenie się na bogu ducha winnego psa (który nawet Bazyla nie zauważył) jest świetnym pomysłem... :mad: :angryy:
Na szczęście nic psiakowi nie zrobił (tylko przestraszył troszkę i zarysował zębem w jednym miejscu), ale nie wiem jakby się to skończyło, gdybym nie włożyła ręki w próbującą ugryźć paszczę białasa...:roll: Od tamtej pory, jak wychodzi ze mną, paraduje w kagańcu.
A jeśli chodzi o noszenie kagańca to Bazyl nie protestuje i raczej mu ta "klatka" nie przeszkadza (no chyba, że chce coś pożreć to wtedy tak).

[quote name='Niki-lidka']ja chce takiego Bazyla!!!:(
ale nie....ja bede miec napewno innego...no coz ...moze go choc nazwe Bazyl, albo Bazylowa:)
Do tego psiaka, o którym NIC nie wiesz pasuje imię Bazyl!

Dawno nie było śpiących Bazylków...

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Bazyli super komponuje sie z tą pościela:evil_lol:

Zapewniam Cię, że on z każdą będzie się świetnie komponował, byleby tylko pozwolić mu wejść do łóżka... :evil_lol:

Posted

[quote name='hanek1']Przesłodki maciaszkowy śpioszek bazylkowy:loveu:
Prawda? :evil_lol: :loveu:
[quote name='jonQuilla']Ktoś z nim sypia na tym łóżku? :) :evil_lol::evil_lol:

przecież on je całe zajmuje :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Raczej to on sypia z kimś, a może dokładniej mówiąc czasami próbuje sypiać (bo generalnie nie wpuszczamy go pod kołdrę). I czasami jak widać mu się udaje. TZ został wypchnięty, więc sobie poszedł i nie załapał się na zdjęcie :evil_lol:.

Posted

Bazyl swietnie wyglada w lozeczku....i napewno rownie swietnie sie w nim czuje:)
a tego psa o ktorym NIC nie wiem nie moge nazwac Bazyl, bo to sunia bedzie...
jak bede miec "pewnosc" bo narazie to NIC nie wiem zrobie akcje na wymyslanie imienia:):):) pomozecie??