jonQuilla Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Witam :multi: Bazyl ślicznie się prezentuje w śniegu :loveu::loveu: Quote
maciaszek Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='jonQuilla']Witam :multi: Bazyl ślicznie się prezentuje w śniegu :loveu::loveu: No to w taki razie kolejna porcja :) :loveu: Pies z zapchanym kagańcem :roll:... Tą lubię najbardziej... Quote
sacred PIRANHA Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 oooooooooo....nie dosc ze setna strona stuknela to jeszcze tysieczny post...i to bylam ja!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
jonQuilla Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Jeśli wpychasz nos w śnieg to kaganiec Ci się zapycha :) taka kolej rzeczy ;) :evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam i miziam tego białasa ;) :multi: :loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ostatnia fotka naprawde piekna jest:loveu: Quote
anetta Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Fajnie wygląda biały pies na sniegu :lol: Quote
maciaszek Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Pies śmieciojad potrafi wyczuć jakieś świństwo do wciągnięcia nawet spod grubej warstwy śniegu... :mad: I zaczyna się rycie :razz: A potem jest "ratunkuuuuuu, nie mogę oddychać..." i pani musi ratować :eviltong: Quote
furciaczek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 haha rozbawilas mnie podpisem pod ostatnia fotka:evil_lol: Quote
zaba14 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Witam! http://images34.fotosik.pl/49/869d9bb79506b910.jpg to mnie się najbardziej podoba :) Bazyl wygląda na tym zdjęciu, jakby mówił "co jest z tym kagancem?" Quote
jonQuilla Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Cześć :multi::multi: http://images34.fotosik.pl/49/869d9bb79506b910.jpg :loveu::loveu: najlepsze :) hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
monita Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Ile zdjęć :multi: Najlepsze jest, to z zapchanym namordnikiem :diabloti: Quote
Tengusia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Alez on slicznie na sniegu wychodzi :loveu: i te czarne latki boooomba :loveu: Quote
VitisVini Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Cześć ludki.A skąd to u was tyla śniegu:crazyeye: U nas leje bleee Quote
Tengusia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='VitisVini']Cześć ludki.A skąd to u was tyla śniegu:crazyeye: U nas leje bleee no u nas tez coraz mniej ale tydzien temu bylo tak teraz niestety juz odwilz, szaro, mokro i strasznie nie przyjemnie :shake: Quote
ewatr Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 witam :multi: a bo to tak biedaczka w namordownik ubieraja od kiedy to bo wczesniej zadko były zdjecia z tym okropienstwem / kagancem ;)/ moj Armanik tez czasami paraduje ale nie nawidzi serdecznie :mad: Quote
sacred PIRANHA Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 ja chce takiego Bazyla!!!:( ale nie....ja bede miec napewno innego...no coz ...moze go choc nazwe Bazyl, albo Bazylowa:) Quote
maciaszek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='ewatr'] od kiedy to bo wczesniej zadko były zdjecia z tym okropienstwem / kagancem ;)/ moj Armanik tez czasami paraduje ale nie nawidzi serdecznie :mad: Od kiedy doszedł do wniosku, że rzucenie się na bogu ducha winnego psa (który nawet Bazyla nie zauważył) jest świetnym pomysłem... :mad: :angryy: Na szczęście nic psiakowi nie zrobił (tylko przestraszył troszkę i zarysował zębem w jednym miejscu), ale nie wiem jakby się to skończyło, gdybym nie włożyła ręki w próbującą ugryźć paszczę białasa...:roll: Od tamtej pory, jak wychodzi ze mną, paraduje w kagańcu. A jeśli chodzi o noszenie kagańca to Bazyl nie protestuje i raczej mu ta "klatka" nie przeszkadza (no chyba, że chce coś pożreć to wtedy tak). [quote name='Niki-lidka']ja chce takiego Bazyla!!!:( ale nie....ja bede miec napewno innego...no coz ...moze go choc nazwe Bazyl, albo Bazylowa:) Do tego psiaka, o którym NIC nie wiesz pasuje imię Bazyl! Dawno nie było śpiących Bazylków... Quote
Rybka_39 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Bazyli super komponuje sie z tą pościela:evil_lol: Quote
maciaszek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Rybka_39 napisał(a):Bazyli super komponuje sie z tą pościela:evil_lol: Zapewniam Cię, że on z każdą będzie się świetnie komponował, byleby tylko pozwolić mu wejść do łóżka... :evil_lol: Quote
hanek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Przesłodki maciaszkowy śpioszek bazylkowy:loveu: Quote
jonQuilla Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ktoś z nim sypia na tym łóżku? :) :evil_lol::evil_lol: przecież on je całe zajmuje :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
maciaszek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='hanek1']Przesłodki maciaszkowy śpioszek bazylkowy:loveu: Prawda? :evil_lol: :loveu: [quote name='jonQuilla']Ktoś z nim sypia na tym łóżku? :) :evil_lol::evil_lol: przecież on je całe zajmuje :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Raczej to on sypia z kimś, a może dokładniej mówiąc czasami próbuje sypiać (bo generalnie nie wpuszczamy go pod kołdrę). I czasami jak widać mu się udaje. TZ został wypchnięty, więc sobie poszedł i nie załapał się na zdjęcie :evil_lol:. Quote
sacred PIRANHA Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Bazyl swietnie wyglada w lozeczku....i napewno rownie swietnie sie w nim czuje:) a tego psa o ktorym NIC nie wiem nie moge nazwac Bazyl, bo to sunia bedzie... jak bede miec "pewnosc" bo narazie to NIC nie wiem zrobie akcje na wymyslanie imienia:):):) pomozecie?? Quote
jonQuilla Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Nie dziwie się że Bazyl nie ma problemów ze zrzuceniem kogoś z łóżka...moja Salsa jest o wiele mniejsza a udało jej się raz mnie zrzucić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts