Marysia R. Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Jestem na zaproszenie i zgodnie z prośbą podrzucam małego cudaka:) Quote
amacariel Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Podnoszę maluszka! PS. proszę nie przepraszać w wiadomościach wysyłanych do mnie, bo aż mi głupio :oops: po to jest dogo, by pomagać!!!! Quote
Figunia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Jestem w trakcie czytania, ale najważniejsze już wiem. Jest w dobrych rękach. Oby szybko znalazł cudowny (jak on sam) domek!!! Quote
milagros19853201 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 hooooooooooooooooooooooooooooops watek wysoko no maluchu kochany pokazuj sie Quote
PACZEK Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Zaznaczam. Będę czytać "na raty" bo serce boli na niezasłużoną krzywdę jaką ludzie wyrządzili maluchowi. Dobrze że już w odpowiednich rękach jest. Quote
szafra Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Jestem na zaproszenie. Poczytam sobie od początku :) Quote
Panna Marple Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 paula_t napisał(a):Ja się zadeklarowałam, tylko czekam aż Pannę Marple natchnie do napisania tekstu:eviltong: Przysięgam-będzie! Najpóźniej w niedzielę-zawracanie głowy miałam ostatnio i praktycznie zero spokojnej chwilki. Ogarnę kuwetę i napiszę:oops: Quote
paula_t Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Panna Marple napisał(a):Przysięgam-będzie! Najpóźniej w niedzielę-zawracanie głowy miałam ostatnio i praktycznie zero spokojnej chwilki. Ogarnę kuwetę i napiszę:oops: Spokojnie, Panno Marple, z tego co widzę, to Best ma ogłoszenia, więc się nie spieszy :) Quote
mari23 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='amacariel']Podnoszę maluszka! PS. proszę nie przepraszać w wiadomościach wysyłanych do mnie, bo aż mi głupio :oops: po to jest dogo, by pomagać!!!! jestem i ja na zaproszenie.... i też zgadzam się z tym - po to tu jestem, by pomagać, więc proszę nie przepraszać.... to ja przepraszam, że niewiele mogę pomóc :( nie za bardzo znalazłam czas, by cały wątek czytać, być może macie już okulistę - przyszło mi coś do głowy.... we Wrocławiu jest nowa przychodnia weterynaryjna - prowadzą ją dwie okulistki - wspaniałe młode dziewczyny, jedna z nich była na praktyce u doktora Garncarza bezdomniaki traktują ulgowo - wiem, bo miał tam zabieg "mój" niewidomy Dropsik dr Natalia Nestorowicz jest specjalistką okulistyki psów właśnie - wspaniała i wrażliwa osoba z Poznania do Wrocławia nie aż tak daleko, można spróbować mam kontakt i "znajomości" ;) a oto link do ich strony: http://eyevet.pl/ Quote
paula_t Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Mari,z tego co się orientuję,to niedługo nr Garncarz ma być w Poznaniu i Natalia planowała się z Bestem do Niego wybrać:) Choć niestety poprzedni lekarz nie dawał nadziei na to, że Beścik będzie widział, po prostu się taki urodził....:( Quote
natalia.aleksandrov Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Ale ruch się tutaj zrobił :) Beścik czuje się dobrze po kastracji, rana ładnie się goi, wszystko u niego ok. Ale funduszy brak - a nowych wpłat nie ma :( Quote
sleepingbyday Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 przynjamniej ruch w interesie.... 2 dni temu znajoma koleżanki znalazła szkieleicika szczeniaka - sunia nie ma gdzie się podziać, a tylko w warunkach domowych ma szanse na przeżycie - ma pawro i tęgoryjca. no i kto weźmie takiego dzieciaka do domu...? jestem załamana, nie widze szans...... i tak sobie mysle, że w porównaniu to beścik ma nienajgorzej. choć kasy mu potrzeba! Quote
natalia.aleksandrov Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 sleepingbyday - mam surowicę na parwo, tęgoryjec też mi nie straszny, miałam dwa psy z tym. gdzie jest szczeniak? jakaś organziacja się ni mzajmuje? jeśli nie, może uda mi się ją wziąć do siebie. Quote
MALWA Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 sleepingbyday napisał(a):przynjamniej ruch w interesie.... 2 dni temu znajoma koleżanki znalazła szkieleicika szczeniaka - sunia nie ma gdzie się podziać, a tylko w warunkach domowych ma szanse na przeżycie - ma pawro i tęgoryjca. no i kto weźmie takiego dzieciaka do domu...? jestem załamana, nie widze szans...... i tak sobie mysle, że w porównaniu to beścik ma nienajgorzej. choć kasy mu potrzeba! Nie można wejść przez obrazek na wątek tej suni .............. Quote
sleepingbyday Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 (edited) hej! podlinkowałam znów, chyba teraz działa. nie wiem, czy lisia dostała surowicę, pewnie tak, ale3 sie dowiem. co do organizacji, z tego co wiem, żadna suni nie wspomaga. byłam wczoraj w korabiewicach, hciałam pogadac o wpsarciu, ale mieliśmy masakrę - jedne pies umarł na babeszję, kilka innych na sygnale pojechało do różnych lecznic - też babeszja, wszystkie przychodnie niemal pozamykane, agata nawet w rawie 2 psy zostawiła, nei wiem, ile za to wszystko zabulimy, kilka dziesiatków tysięcy na bank, a jak sa zarażone kleszcze, to na tym pewnie sie nie skończy. w tej sytuacji nawet nie wspominałąm o lisi, bo to masakr była. koleżanka, która zajmuję sie lisią bezpośrednio szuka wsparcia gdzie się da, czy cos do tej pory znalazła, nie wiem. dzięki nataliza za propozycję (gdzie ty mieszkasz?), będe na bieżąco informować, co się dzieje. myślę, że może nina, która zajęła się sunią, wejdzie na jej wątek. na razie fb uskutecznia. planujemy też bazarki. edit: zajrzyjcie do wątku - kilka dni zaoszczędzone, do wyleczenia parwo sunia może zostać w tej łazience, uff... pytanie, w jakim stanie jest po ataku tęgoryjca, a to się dopiero okaże. dobrze nie jest. Edited May 3, 2013 by sleepingbyday Quote
Recommended Posts