Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

natalia.aleksandrov napisał(a):
Niestety, brak zainteresowania Bestem... I rosnący dług - załamka po prostu ;(

Szkoda, taki fajny z niego psiak......

A z FB są jacys wpłacający?

Posted

natalia.aleksandrov napisał(a):
Niestety, brak zainteresowania Bestem... I rosnący dług - załamka po prostu ;(

Spokojnie Natalia, nie ma co się załamywać, jakoś damy radę. Na ten moment Best ma tak naprawdę 2 pakiety ogłoszeń, trzeba napisać nowe teksty i ogłaszać go dalej (inaczej portale pokasują), zaapelować o pomoc finansową na fb, napisać, że jest bardzo nieciekawie.

Posted

Czy jest ktoś, kto pokusiłby się o napisanie tekstu dla Beścika, żeby można go jeszcze raz ogłosić?
Jakoś tak mi się na sercu cieplej zrobiło, bo ostatnio domki znalazły dwa śleputki-13-letni Sebuś i Baduś, którzy szukali domów już kilka ładnych lat, ale w końcu miejmy nadzieję trafili na swoich ludzi :)

Posted

Ja też szykuję bazarek ale wyłożę 206 zł żeby pokryć dług u weta.
Natalia nie mogłam wpłacić bo nie miałam dostępu do konta ze względu na awarię dogomanii.

Posted

natalau99 napisał(a):
Ja wysłałam Besta na kilka popularnych stron na Facebooku i kilka osób było zaintersowanych Bescikiem mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie.

Super by było, trzymam mocno kciuki!

Posted

natalau99 napisał(a):
Ja wysłałam Besta na kilka popularnych stron na Facebooku i kilka osób było zaintersowanych Bescikiem mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie.

Coś wiadomo? Jakieś konkrety? Pytam, bo nie mam fb:roll: