paula_t Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Wspaniale Beścik wygląda i kamień mi z serca spadł, że czuje się dobrze, a nie jest skołowany, zdezorientowany tą całą sytuacja....:loveu: Quote
Lidan Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Ślicznota z tego Beścika. Ezra też piękny! Dobrze, że już po wszystkim :-) Quote
Martika&Aischa Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 przybiegłam jeszcze raz nacieszyć oczy :lol: Quote
Panna Marple Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Dzięki za super zdjęcia:multi:. Ależ on piękny! I mam nadzieję, że nie capi już tak jak wtedy, kiedy go wiozłyśmy:evil_lol: Quote
ewu Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Ufffffffffff:) Wczoraj wieczorem nie miałam netu.Okropnie byłam zła bo tu tyle wieści a ja bez dostępu do nich. Natalia ja szykuję bazarek, będzie też dla Besta. Poproszę kolejną kobietkę o bazarek cegiełkowy. Quote
natalia.aleksandrov Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Beścik jest cudowny... Taki słodziak, że nawet weterynarz powiedizał, że gdyby nie jego bokserka Helga, to już by go zaadoptował :) Niestety, Helga nie zaakceptuje innych psów :( A o Besta nikt nie pyta... :( Quote
ewu Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 natalia.aleksandrov napisał(a):Beścik jest cudowny... Taki słodziak, że nawet weterynarz powiedizał, że gdyby nie jego bokserka Helga, to już by go zaadoptował :) Niestety, Helga nie zaakceptuje innych psów :( A o Besta nikt nie pyta... :( Szkoda ,że Helga nie akceptuje....:( Quote
MALWA Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Super zdjęcia, fajny z niego szczyl. A jak Beścik się czuje ? Quote
Justa i zwierzaki Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Przystojniak z niego że ho ho :) Tylko domu brak :( Quote
natalia.aleksandrov Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Dzwoniłam dzisiaj do hoteliku, ma się świetnie. Dużo czasu spędza na dworze, gdzie bawi się z opiekunami ;) nawet nie wie chyba, że nie ma jajek ;) Quote
Martika&Aischa Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 natalia.aleksandrov napisał(a):Dzwoniłam dzisiaj do hoteliku, ma się świetnie. Dużo czasu spędza na dworze, gdzie bawi się z opiekunami ;) nawet nie wie chyba, że nie ma jajek ;) i całe szczęście że chłopak nieświadomy inaczej kto wie czy nie zamknął by się w sobie :diabloti: Quote
natalia.aleksandrov Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 na szczęście psy to nie ludzie :P bo większość znajomych mi facetów tak się trzęsie nad psimi jajkami, jak nad swoimi... hihihi ;d Quote
ewu Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 natalia.aleksandrov napisał(a):na szczęście psy to nie ludzie :P bo większość znajomych mi facetów tak się trzęsie nad psimi jajkami, jak nad swoimi... hihihi ;d Oj a jak się oburzają na wieść o kastracji psa:):):) Quote
Panna Marple Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 ewu napisał(a):Oj a jak się oburzają na wieść o kastracji psa:):):) I patrzą na Ciebie jak na morderczynię i sadystkę:evil_lol: Quote
ewu Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Panna Marple napisał(a):I patrzą na Ciebie jak na morderczynię i sadystkę:evil_lol: Hi , hi , hi:):):) Quote
DONnka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Cieszę się, że Beścik już odjajczony i nieświadomy swojej "straty" :razz: Trzymam kciuki, aby udało mu się znaleźć tak wspaniały domek jak jego rówieśnica - też niewidoma Klarcia :thumbs: Natalio, czy mogłabyś sprawdzić w lecznicy, czy pieniążki od SKARPETY dotarły ? Quote
natalia.aleksandrov Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Teraz weekend majowy, więc mogą być opóźnienia z przelewami - przynajmniej ja tak mam z pieniążkami ;/ Zapytam po weekendzie, ok? A Beścio czuje się świetnie... Tylko telefonów brak... może ktoś mógłby pomóc z ogłaszaniem Beścika? <3 Quote
paula_t Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Ja się zadeklarowałam, tylko czekam aż Pannę Marple natchnie do napisania tekstu:eviltong: Quote
mdk8 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 przybywam na zaproszenie , pomogę pod konie maja. Ponieważ nie dam rady przeczytać całego wątku to mam pytanie czy ślepota małego jest nieodwracalna i czy całkowita? Quote
natalau99 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Przypuszczamy, że mały widzi tylko kontury, w każdym razie niewiele. Best najprawdopodobniej nie widzi od urodzenia ( stwierdzone po badaniu okulistycznym). mdk8 dzięki za zajrzenie do BESTUSIA :) Quote
Recommended Posts