Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ufffffffffff:)
Wczoraj wieczorem nie miałam netu.Okropnie byłam zła bo tu tyle wieści a ja bez dostępu do nich.
Natalia ja szykuję bazarek, będzie też dla Besta.
Poproszę kolejną kobietkę o bazarek cegiełkowy.

Posted

natalia.aleksandrov napisał(a):
Beścik jest cudowny... Taki słodziak, że nawet weterynarz powiedizał, że gdyby nie jego bokserka Helga, to już by go zaadoptował :) Niestety, Helga nie zaakceptuje innych psów :(
A o Besta nikt nie pyta... :(

Szkoda ,że Helga nie akceptuje....:(

Posted

Dzwoniłam dzisiaj do hoteliku, ma się świetnie. Dużo czasu spędza na dworze, gdzie bawi się z opiekunami ;) nawet nie wie chyba, że nie ma jajek ;)

i całe szczęście że chłopak nieświadomy inaczej kto wie czy nie zamknął by się w sobie :diabloti:

Posted

na szczęście psy to nie ludzie :P bo większość znajomych mi facetów tak się trzęsie nad psimi jajkami, jak nad swoimi... hihihi ;d

Oj a jak się oburzają na wieść o kastracji psa:):):)

Posted

Cieszę się, że Beścik już odjajczony i nieświadomy swojej "straty" :razz:
Trzymam kciuki, aby udało mu się znaleźć tak wspaniały domek jak jego rówieśnica - też niewidoma Klarcia :thumbs:
Natalio, czy mogłabyś sprawdzić w lecznicy, czy pieniążki od SKARPETY dotarły ?

Posted

Teraz weekend majowy, więc mogą być opóźnienia z przelewami - przynajmniej ja tak mam z pieniążkami ;/
Zapytam po weekendzie, ok?
A Beścio czuje się świetnie... Tylko telefonów brak...
może ktoś mógłby pomóc z ogłaszaniem Beścika? <3

Posted

przybywam na zaproszenie , pomogę pod konie maja. Ponieważ nie dam rady przeczytać całego wątku to mam pytanie czy ślepota małego jest nieodwracalna i czy całkowita?

Posted

Przypuszczamy, że mały widzi tylko kontury, w każdym razie niewiele. Best najprawdopodobniej nie widzi od urodzenia ( stwierdzone po badaniu okulistycznym).
mdk8 dzięki za zajrzenie do BESTUSIA :)