ewu Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='Panna Marple']Szczerzył, niestety. Zresztą na nas w aucie też szczerzył, pamiętasz? Chyba mamy problem, bo nawet jeśli to kłapanie jest spowodowane lękiem lub zazdrością, to niestety jest ogromnym ograniczeniem w adopcji. Nikt nie chce psa, który zagraża dzieciom lub innym członkom rodziny...[/QUOTE] Dodatkowo Best jest sporym , silnym psiakiem, to zwiększa przed nim respekt...:( Quote
natalau99 Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Gdyby ktoś jeszcze nie widział to na wydarzeniu Besta są zdjęcia z jego nowego domku! Nasz Best ma wreszcie swój domek! Chyba czas zmienić tytuł? I tutaj kopiuję to co Natalia napisała: Best ma swój własny, osobisty dom, gdzie śpi na kanapie. Jego nowi opiekunowie są w nim zakochani i rozpieszczają go jak mogą. Best to psi jedynak, ale niewykluczone, że to się zmieni Załączam porcję zdjęć z nowego domku - nie są najlepszej jakości, ale widać jak na dłoni, że Best jest zrelaksowanym, szczęśliwym psem Wielkie brawa dla i ukłony dla pani Justyny, że zdecydowała się zaadoptować tego naszego potworka Quote
sleepingbyday Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 A skąd mam wiedzieć :-(? na wątku tylko czytam, co u besta. a wiadomość fantastyczna :-). w końcu!!!! Hej uwaga! znów mam możliwość załatwienia darmowych usg narządów wewnętrznych dla psów i kotów w ramach warsztatów specjalistycznych dla weterynarzy. odbędą się w tę niedzielę - 9 marca w w Hotelu Groman, Al. Krakowska 76 w Starym Sękocinie (Warszawa). Chętnych proszę o PW. Quote
margoth137 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Kochany psiak na właściwym miejscu!!!:loveu: Quote
ewu Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 [quote name='natalau99']Gdyby ktoś jeszcze nie widział to na wydarzeniu Besta są zdjęcia z jego nowego domku! Nasz Best ma wreszcie swój domek! Chyba czas zmienić tytuł? I tutaj kopiuję to co Natalia napisała: Best ma swój własny, osobisty dom, gdzie śpi na kanapie. Jego nowi opiekunowie są w nim zakochani i rozpieszczają go jak mogą. Best to psi jedynak, ale niewykluczone, że to się zmieni Załączam porcję zdjęć z nowego domku - nie są najlepszej jakości, ale widać jak na dłoni, że Best jest zrelaksowanym, szczęśliwym psem Wielkie brawa dla i ukłony dla pani Justyny, że zdecydowała się zaadoptować tego naszego potworka Dziękuję za takie wspaniałe wieści:) Kochany chłopaczek...... nareszcie:):):):) Quote
ewu Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Natalia też mi wysłała fotki i dała znać. Najpierw zobaczyłam maila a potem weszłam na wątek , nie miałam pojęcia ,że fotki już tu są:):):):) Quote
Panna Marple Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Szczęścia, Beściku:loveu: i sprawuj się grzecznie;) Quote
mari23 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Panna Marple napisał(a):Szczęścia, Beściku:loveu: i sprawuj się grzecznie;) mogę tylko z radością powtórzyć - szczęścia, Beściku !!! i bądź grzeczny! ;) Quote
asiuniab Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 cieszę się kochany Beściku, należy Ci się to co najlepsze:) Quote
sleepingbyday Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 tylko niech nie będzie zbyt grzeczny ;-) Quote
paula_t Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Oooo matko, ale się cieszę!:multi:Beściku, powodzenia! :loveu: Quote
MALWA Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Ale super wieści! Bardzo się cieszę z domu dla Besta ! Quote
Recommended Posts