ewu Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='Lidan']Świetnie wygląda i porusza się jak zdrowy normalny pies! Faktycznie trudno uwierzyć, że nie widzi.[/QUOTE] Jest fantastyczny. Bardzo ładny. Wymaga trochę zabiegów kosmetycznych i może startować w konkursie piękności:) Quote
Panna Marple Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Naprawdę, kawał ciacha z niego będzie;), bo teraz to dzieciak piękny:lol: Quote
Justa i zwierzaki Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Dzis jak byłam u weta siedział na poczekalni 10 letni labrador , niby nic takiego , ale przed przyjściem sie wykapał w stawie .ale jakie było moje zdziwienie jak pies odwrócił głowę w moją stronę a pies całkowicie niewidomy , ale szczęśliwy i Best też musi byc szczęśliwy :) Quote
paula_t Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='Panna Marple']Naprawdę, kawał ciacha z niego będzie;), bo teraz to dzieciak piękny:lol:[/QUOTE] Tylko kąpanko by się przydało:evil_lol: Quote
DONnka Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 BEST is simply the best ;) Zapisuję wątek SKARPETA OWCZARKOWA dorzuci "grosik" dla chłopaczka :) Możemy wpłacić pieniążki bezpośrednio do hoteliku lub lecznicy, w której będzie diagnozowany. Decydujcie ;) Quote
natalia.aleksandrov Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Myślę, że bezpieczniej będzie do lecznicy - jak tylko pójdę z ni mdo weta i dostanę rachunek, wkleję go tutaj. Bo na hotelik jakoś wspólnymi siłami uciułamy, a może szczęście się do niego uśmiechnie i znajdzie dom?... :) Quote
natalia.aleksandrov Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Byłam dzisiaj u Besta, niestety nie zdążyłam porobić zdjęć. Chłopaczek czuje się świetnie, dałam mu zabawki, które przysłała nam pani Basia i umówię go na maj do fryzjera :) W czwartek okulista, neistey dzisiaj nie dam rady, a jutro do wieczora jestem na uczelni ;/ Quote
ewu Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='natalia.aleksandrov']Byłam dzisiaj u Besta, niestety nie zdążyłam porobić zdjęć. Chłopaczek czuje się świetnie, dałam mu zabawki, które przysłała nam pani Basia i umówię go na maj do fryzjera :) W czwartek okulista, neistey dzisiaj nie dam rady, a jutro do wieczora jestem na uczelni ;/[/QUOTE] Dzięki za wieści :) Fryzjer bardzo potrzebny:):):):) Quote
ewu Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='DONnka']BEST is simply the best ;) Zapisuję wątek SKARPETA OWCZARKOWA dorzuci "grosik" dla chłopaczka :) Możemy wpłacić pieniążki bezpośrednio do hoteliku lub lecznicy, w której będzie diagnozowany. Decydujcie ;)[/QUOTE] Dziękujemy:) Quote
paula_t Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='natalia.aleksandrov']Byłam dzisiaj u Besta, niestety nie zdążyłam porobić zdjęć. Chłopaczek czuje się świetnie, dałam mu zabawki, które przysłała nam pani Basia i umówię go na maj do fryzjera :) W czwartek okulista, neistey dzisiaj nie dam rady, a jutro do wieczora jestem na uczelni ;/[/QUOTE] Natalia, najważniejsze, że maluch dobrze się czuje i jest bezpieczny:) Na fryzjera i kąpanko przyjdzie jeszcze czas ;) Czekam z niecierpliwością na diagnozę okulisty.... Quote
DONnka Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='natalia.aleksandrov']Myślę, że bezpieczniej będzie do lecznicy - jak tylko pójdę z ni mdo weta i dostanę rachunek, wkleję go tutaj. Bo na hotelik jakoś wspólnymi siłami uciułamy, a może szczęście się do niego uśmiechnie i znajdzie dom?... :)[/QUOTE] OK :) A zatem czekamy w pełnej gotowości na rachunek :) Powodzenia psiaku :shake: Oby okazało się, że jeszcze nie wszystko stracone i będziesz miał szansę zobaczyć świat :modla: Quote
ewu Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='DONnka']OK :) A zatem czekamy w pełnej gotowości na rachunek :) Powodzenia psiaku :shake: Oby okazało się, że jeszcze nie wszystko stracone i będziesz miał szansę zobaczyć świat :modla:[/QUOTE] Oby......Mam nadzieję. Quote
natalau99 Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 No to czekamy na wieści z wizyty u okulisty! :lol: Quote
MALWA Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Jak wypadała wizyta u weterynarza - okulisty ? Z co oczkami? Quote
paula_t Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Też czekam na wieści z niecierpliwością.... Quote
ewu Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Dzwoniłam dzisiaj do Natalii ale najpierw miała zajęte, potem Ona oddzwoniła ale ja nie mogłam odebrać , potem znowu ja dzwoniłam ale Natalia nie mogła odebrać..:) Jutro drinknę:) Quote
MALWA Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 A tu ciągle brak informacji.,..................... Quote
paula_t Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 ewu napisał(a):Dzwoniłam dzisiaj do Natalii ale najpierw miała zajęte, potem Ona oddzwoniła ale ja nie mogłam odebrać , potem znowu ja dzwoniłam ale Natalia nie mogła odebrać..:) Jutro drinknę:) To się dogadałyście:eviltong: Quote
Recommended Posts