Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lidan']Świetnie wygląda i porusza się jak zdrowy normalny pies! Faktycznie trudno uwierzyć, że nie widzi.[/QUOTE]
Jest fantastyczny. Bardzo ładny. Wymaga trochę zabiegów kosmetycznych i może startować w konkursie piękności:)

Posted

Dzis jak byłam u weta siedział na poczekalni 10 letni labrador , niby nic takiego , ale przed przyjściem sie wykapał w stawie .ale jakie było moje zdziwienie jak pies odwrócił głowę w moją stronę a pies całkowicie niewidomy , ale szczęśliwy i Best też musi byc szczęśliwy :)

Posted

BEST is simply the best ;)
Zapisuję wątek
SKARPETA OWCZARKOWA dorzuci "grosik" dla chłopaczka :)
Możemy wpłacić pieniążki bezpośrednio do hoteliku lub lecznicy, w której będzie diagnozowany.
Decydujcie ;)

Posted

Byłam dzisiaj u Besta, niestety nie zdążyłam porobić zdjęć. Chłopaczek czuje się świetnie, dałam mu zabawki, które przysłała nam pani Basia i umówię go na maj do fryzjera :)
W czwartek okulista, neistey dzisiaj nie dam rady, a jutro do wieczora jestem na uczelni ;/

Posted

[quote name='natalia.aleksandrov']Byłam dzisiaj u Besta, niestety nie zdążyłam porobić zdjęć. Chłopaczek czuje się świetnie, dałam mu zabawki, które przysłała nam pani Basia i umówię go na maj do fryzjera :)
W czwartek okulista, neistey dzisiaj nie dam rady, a jutro do wieczora jestem na uczelni ;/[/QUOTE]
Dzięki za wieści :) Fryzjer bardzo potrzebny:):):):)

Posted

[quote name='DONnka']BEST is simply the best ;)
Zapisuję wątek
SKARPETA OWCZARKOWA dorzuci "grosik" dla chłopaczka :)
Możemy wpłacić pieniążki bezpośrednio do hoteliku lub lecznicy, w której będzie diagnozowany.
Decydujcie ;)[/QUOTE]
Dziękujemy:)

Posted

[quote name='natalia.aleksandrov']Byłam dzisiaj u Besta, niestety nie zdążyłam porobić zdjęć. Chłopaczek czuje się świetnie, dałam mu zabawki, które przysłała nam pani Basia i umówię go na maj do fryzjera :)
W czwartek okulista, neistey dzisiaj nie dam rady, a jutro do wieczora jestem na uczelni ;/[/QUOTE]

Natalia, najważniejsze, że maluch dobrze się czuje i jest bezpieczny:)
Na fryzjera i kąpanko przyjdzie jeszcze czas ;)
Czekam z niecierpliwością na diagnozę okulisty....

Posted

[quote name='natalia.aleksandrov']Myślę, że bezpieczniej będzie do lecznicy - jak tylko pójdę z ni mdo weta i dostanę rachunek, wkleję go tutaj. Bo na hotelik jakoś wspólnymi siłami uciułamy, a może szczęście się do niego uśmiechnie i znajdzie dom?... :)[/QUOTE]

OK :)
A zatem czekamy w pełnej gotowości na rachunek :)
Powodzenia psiaku :shake:
Oby okazało się, że jeszcze nie wszystko stracone i będziesz miał szansę zobaczyć świat :modla:

Posted

[quote name='DONnka']OK :)
A zatem czekamy w pełnej gotowości na rachunek :)
Powodzenia psiaku :shake:
Oby okazało się, że jeszcze nie wszystko stracone i będziesz miał szansę zobaczyć świat :modla:[/QUOTE]
Oby......Mam nadzieję.

Posted

Dzwoniłam dzisiaj do Natalii ale najpierw miała zajęte, potem Ona oddzwoniła ale ja nie mogłam odebrać , potem znowu ja dzwoniłam ale Natalia nie mogła odebrać..:)
Jutro drinknę:)

Posted

ewu napisał(a):
Dzwoniłam dzisiaj do Natalii ale najpierw miała zajęte, potem Ona oddzwoniła ale ja nie mogłam odebrać , potem znowu ja dzwoniłam ale Natalia nie mogła odebrać..:)
Jutro drinknę:)

To się dogadałyście:eviltong: