yunona Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 (edited) Ogromnie się cieszę :), błyskawiczna akcja, ogłoszonka i co? efekt jest.:lol: Rolek wszystkiego najlepszego w nowym domku.:multi::multi::multi: I cały czas determinacja Ewelinyaa (nie wiem jak odmienić nicka :diabloti: ) , zaangażowanie wielu osób i proszę - BRAWO :multi::lol: , no i doliczam moce jamnicze :eviltong: , bez tego to ani rusz :evil_lol:;) Edited April 8, 2013 by yunona Quote
tobciu Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 czytam tytuł wątku i mi się buzia cieszy. Chlopaczku - POWODZENIA !!!!! Quote
zerojeden Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Ale cudnie :) jakby ktoś szukał podobnego pieska a dokładniej suni to mamy taką podobną ;) pamiętajcie o nas Quote
Javena Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Ale sie ciesze .:multi: Na fb widziałam akcje. W ogłoszeniach zmasowany atak i skutek jest. Quote
Ewelinaaa Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 Rollo teraz Kajtuś już po pierwszym dniu i nocy w nowym domku. :) Rodzinka zachwycona. Rolek znakomicie zachowuje się w domu. Sygnalizuje wyjście na spacerek. Cały czas drepcze za swoimi właścicielami, podchodzi do swojego Pana by się poprzytulać. Ogonek merda, oczka błyszczą. W końcu szczęśliwy!! :) Ładnie chodzi na spacerkach, powoli, nigdzie się nie spieszy. Jednym słowem wszyscy są zadowoleni! :) Całkiem inny pies. Dziś czeka go test kąpieli. Quote
Mazowszanka13 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Gratuluję szybkiej i sprawnej akcji:Rose: Wszystkiego dobrego w nowym domu piesku :) Quote
Avaloth Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 I dzięki takim wiadomościom każdy wolontariusz wie, że robi to co powinien :loveu: Gratulacje Ewelinaa! I przesyłam buziaki dla Rollcia :) Quote
Maciek777 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Wierzyłem w niego:) Nie tylko lemur był zwany Rollo;) Quote
terra Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Bardzo dobre wieści z domku :) Nareszcie szczęśliwy psiak :) Kajtuś :) Quote
Figunia Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Zły los został przez Kajtusia wyRollowany :multi: Państwu życze 150 lat w dobrym zdrowiu!!! Ewelinaaa - szacunek i gratulacje :lol:, jak też wszystkim którzy pomogli. A u Halabajowki podobna ślicznota czeka na odmianę losu...Oby Jej też się udało.. Quote
Ewelinaaa Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Figunia']Zły los został przez Kajtusia wyRollowany :multi: Państwu życze 150 lat w dobrym zdrowiu!!! Ewelinaaa - szacunek i gratulacje :lol:, jak też wszystkim którzy pomogli. A u Halabajowki podobna ślicznota czeka na odmianę losu...Oby Jej też się udało..[/QUOTE] A mogę poprosić o link do wątku tej suni u Halabajówki? :) A jak nie to o zdjęcie :) U Rolka zadziałały ogłoszenia, one dodały mu mocy i w końcu się udało. A tych ogłoszeń miał naprawdę mnóstwo! :) Wszędzie się pałętały jego zdjecia, i opisy! Za to dziękuje wszystkim, którzy nam pomogli i w ogłoszeniach i tutaj by podbijać jego wątek i na fb, coś wspaniałego. Kawał dobrej roboty. Dzięki nam kolejny bezdomniaczek może zapomnieć o schronisku :) Quote
Figunia Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Ale też Rolluś był wyjątkowo łapiącym za serce stworzonkiem... Co do Rollopodobnej suczki Halabajówki, to gdzieś widziałam już jej zdjęcie (nie wiem, czy ma wątek). Jak znajdę, to podeślę, no chyba, ze sama Hałabajówka mnie uprzedzi... Quote
Figunia Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Ewelinaa, to na tym wątku (Rolla) widziałam zdjęcie suczki Hałabajówki. Strona 5, post 124. Chyba o tą slicznotę chodziło... Quote
zerojeden Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Ewelinaaa']A mogę poprosić o link do wątku tej suni u Halabajówki? :) A jak nie to o zdjęcie :) U Rolka zadziałały ogłoszenia, one dodały mu mocy i w końcu się udało. A tych ogłoszeń miał naprawdę mnóstwo! :) Wszędzie się pałętały jego zdjecia, i opisy! Za to dziękuje wszystkim, którzy nam pomogli i w ogłoszeniach i tutaj by podbijać jego wątek i na fb, coś wspaniałego. Kawał dobrej roboty. Dzięki nam kolejny bezdomniaczek może zapomnieć o schronisku :) Tu jest foto Molly http://www.dogomania.pl/forum/threads/240827-W-Hałabajówce-czyli-co-w-słomie-szczeka-)/page11 post 260... nie ma wątku bo ja już nie wyrabiam czasowo :( Tak na wątku Rolla też wstawiłam jej foto. Sunia jest młodziutka ok 1,5-2 latka, wysterylizowana, przylepas straszna :) chyba spokrewniona z Dolly (ten sam link post 260) przyjechały z jednego miejsca i są w podobnym wieku i bardzo żżyte ze sobą. Quote
Ewelinaaa Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 Chciałabym wszystkie ciocie, które zaglądały do Rolka, zaprosić do 15 letniej Teji, 6 kg kruszynki szukającej nowego domku! ZAPRASZAM: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/242285-Teja-15-letnia-sunia-czy-wiek-przekre%C5%9Bla-jej-szans%C4%99-na-znalezienie-domu-Oby-nie"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242285-Teja-15-letnia-sunia-czy-wiek-przekre%C5%9Bla-jej-szans%C4%99-na-znalezienie-domu-Oby-nie[/URL] Quote
yunona Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Ewelina, powiem szczerze, że jak zobaczyłam to ogłoszenie to najpierw ciśnienie mi wzrosło, a potem zmroziło mnie. Na tablicy zobaczyłam takie ogłoszenie (nie wiem , bo może to jest wasze jakieś odnawiające się - szczerze- nie znam się na tym. Kopiuję z Tablicy: [h=1]Moi krewni mieszkają w pałacu, a ja?[/h] Katowice Dodane o 11:45, 5 Maja 2013, id ogłoszenia: 38862903 [TABLE="class: details fixed marginbott20 margintop5"] [TR="class: brbottdashc8"] [TD="class: brleftdashc8, width: 203"] Oferta od: Osoby prywatnej [/TD] [TD="class: brleftdashc8, width: 203"] Rasa: Psy bez rodowodu [/TD] [TD="width: 203"] [/TD] [/TR] [/TABLE] W moich żyłach płynie krew corgi, ulubieńców królowej brytyjskiej, ale ja niestety jestem w Polsce, gdzie nikt nie chce starszych piesków... A szkoda, bo jestem spokojny, nie muszę chodzić na bardzo długie spacery - czy ktoś dostrzeże takie zalety starszego pieska? Może jakiś starszy człowiek o dobrym sercu? Czekam... [h=3]Skontaktuj się z ogłoszeniodawcą[/h] Telefon 603 xxx xxx (telefon mam) Quote
Ewelinaaa Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 To z pewnością aktualizacja ogłoszenia , którego być już dawno nie powinno! ZAPEWNIAM,że Rollo żyje szczęśliwie u boku swoich nowych opiekunów! :) Dziękuję za tą informację yunona. ;) Quote
yunona Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Ewelinaaa napisał(a):To z pewnością aktualizacja ogłoszenia , którego być już dawno nie powinno! ZAPEWNIAM,że Rollo żyje szczęśliwie u boku swoich nowych opiekunów! :) Dziękuję za tą informację yunona. ;) Uuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffffffffffff. Odetchnęłam z ulgą :lol: . Tak sobie tłumaczyłam , że to odnowienie a nie prawda (tfu!) Przy okazji proszę wyściskać Rollego mocno :evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts