Ewelinaaa Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='terra']Ciocie, a może do tytułu wpisać, że poszukiwany dt. Może ktoś zajrzy i pokocha Rollinka na zawsze.[/QUOTE] To będzie dobry pomysł ;) Quote
ida47 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Ja tego pieseczka pokochalam , serce muwi tak , a rozum nie , mieszkam w mieszkaniu sluzbowym w osrodku zdrowia , , ,codziennie mysle o piesku , a po moim zmarlym Lakusiu , mojej foczce placze dotad , a Rolli wyglada tak samo , bardzo chce by znalazl dom , kogos kto go pokocha , nie wypchnie za drzwi , :shake: Quote
renatka_s Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Zaglądam do pieska, tak mi przykro, ale nie mogę pomóc po pierwsze mieszkam na drugim końcu Polski ale to chyba nie byłoby problemem, drugi powód jest taki, że mój pies kocha ludzi ale nie akceptuje innych zwierząt. Quote
Ewelinaaa Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [FONT=lucida grande]INFORMACJA:[/FONT] [FONT=lucida grande]Osoby, które chcą się skontaktować w sprawie Rollo. Proszone są o kontakt ze mną pod numerem telefonu, który można uzyskać pisząc PW, lub emailowo: [email protected][/FONT] [FONT=lucida grande]Numer , który jest podany w treści wydarzenia, czy ogłoszeń,to numer bezpośrednio do schroniska. Gdzie można również uzyskać wiele informacji na jego temat. Nie koniecznie rozmawiając ze mną-czyli wolontariuszem! :)[/FONT] Quote
tobciu Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 zaglądam z zaproszenia. Ładny chłopaczek, wcale nie widać, że 12 latek.. Eh.. tylko ani DT, ani DS nie pomogę.. :( Na FB będę udostępniać. Quote
Hope2 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 ehhh...mi też serce mówi TAK...ale TZ grozi,że mnie eksmituje z futrami na strych :( Rollo-trzymam mocno kciukasy za domek dla Ciebie :) Quote
Ewelinaaa Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 O tak, podrap jeszcze za uszkiem... :) Quote
Figunia Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Piegowate lapki... do calowania... Patrzy z taka nadzieja... Rollusiu, teraz juz nie zawiedziesz sie na czlowieku. Juz nikt Cie nie skrzywdzi. Juz bedzie tylko dobrze. Z dobrych obecnie rak, pojdziesz do tych wymarzonych - najlepszych!!!:lol: Quote
Ewelinaaa Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='Figunia']Piegowate lapki... do calowania... Patrzy z taka nadzieja... Rollusiu, teraz juz nie zawiedziesz sie na czlowieku. Juz nikt Cie nie skrzywdzi. Juz bedzie tylko dobrze. Z dobrych obecnie rak, pojdziesz do tych wymarzonych - najlepszych!!!:lol:[/QUOTE] Tak bardzo chcę, by znalazł tych wymarzonych ludzi. Ja wiem że on o nich myśli, wiem że skrycie już ich kocha. Tylko jeszcze nie pokazali mu się Ci właściwi... Quote
sonia1974 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 To zdjęcie do ogłoszeń jest dobre , chwyta za serce Quote
ULKA12 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Chociaż podniosę biedaczka. Mam nadzieję, że odpowiednio rozreklamowany szybko znajdzie domek. Quote
paula_t Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 i ja się melduję ;) Ciotki, jest w ogóle jakichś odzew z fb? Quote
terra Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Zaglądam do Rolinka z nadzieją, że już kogoś zauroczył i jedzie do własnego domku. Quote
Ewelinaaa Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Niestety nic się nie działo. Nikt nie złożył 100% decyzji o adopcji Rolka.. :( Szkoda mi go strasznie, taki kochany psiak, a bez domku.. Quote
Justa i zwierzaki Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Czemu cie nikt nie chce , taki ładny .... Quote
Figunia Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Tez zagladam do malentaska z nadzieja. Ale wciaz brak tego, na co tak czekamy...na ta radosna wiadomosc... Quote
paula_t Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Figunia']Tez zagladam do malentaska z nadzieja. Ale wciaz brak tego, na co tak czekamy...na ta radosna wiadomosc...[/QUOTE] Doczekamy się wreszcie Figuniu, trzeba w to wierzyć! Quote
Javena Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='paula_t']Doczekamy się wreszcie Figuniu, trzeba w to wierzyć![/QUOTE] Trzeba wierzyć. Ja ponawiam ogłoszenia ,tam gdzie mozna,żeby był widoczny. Quote
Recommended Posts