Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tego pieseczka pokochalam , serce muwi tak , a rozum nie , mieszkam w mieszkaniu sluzbowym w osrodku zdrowia , , ,codziennie mysle o piesku , a po moim zmarlym Lakusiu , mojej foczce placze dotad , a Rolli wyglada tak samo , bardzo chce by znalazl dom , kogos kto go pokocha , nie wypchnie za drzwi , :shake:

Posted

Zaglądam do pieska, tak mi przykro, ale nie mogę pomóc po pierwsze mieszkam na drugim końcu Polski ale to chyba nie byłoby problemem, drugi powód jest taki, że mój pies kocha ludzi ale nie akceptuje innych zwierząt.

Posted

[FONT=lucida grande]INFORMACJA:[/FONT]
[FONT=lucida grande]Osoby, które chcą się skontaktować w sprawie Rollo. Proszone są o kontakt ze mną pod numerem telefonu, który można uzyskać pisząc PW, lub emailowo: [email protected][/FONT]

[FONT=lucida grande]Numer , który jest podany w treści wydarzenia, czy ogłoszeń,to numer bezpośrednio do schroniska. Gdzie można również uzyskać wiele informacji na jego temat. Nie koniecznie rozmawiając ze mną-czyli wolontariuszem! :)[/FONT]

Posted

Piegowate lapki... do calowania...

Patrzy z taka nadzieja... Rollusiu, teraz juz nie zawiedziesz sie na czlowieku. Juz nikt Cie nie skrzywdzi. Juz bedzie tylko dobrze. Z dobrych obecnie rak, pojdziesz do tych wymarzonych - najlepszych!!!:lol:

Posted

[quote name='Figunia']Piegowate lapki... do calowania...

Patrzy z taka nadzieja... Rollusiu, teraz juz nie zawiedziesz sie na czlowieku. Juz nikt Cie nie skrzywdzi. Juz bedzie tylko dobrze. Z dobrych obecnie rak, pojdziesz do tych wymarzonych - najlepszych!!!:lol:[/QUOTE]

Tak bardzo chcę, by znalazł tych wymarzonych ludzi. Ja wiem że on o nich myśli, wiem że skrycie już ich kocha. Tylko jeszcze nie pokazali mu się Ci właściwi...

Posted

[quote name='Figunia']Tez zagladam do malentaska z nadzieja.
Ale wciaz brak tego, na co tak czekamy...na ta radosna wiadomosc...[/QUOTE]

Doczekamy się wreszcie Figuniu, trzeba w to wierzyć!

Posted

[quote name='paula_t']Doczekamy się wreszcie Figuniu, trzeba w to wierzyć![/QUOTE]

Trzeba wierzyć. Ja ponawiam ogłoszenia ,tam gdzie mozna,żeby był widoczny.