kasiainat Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Gotowa do zabawy :) Kasiu, ja też jestem ciekawa jak tam kupy, no i ogólny stan Tiny po antybiotyku i kroplach do oczu? A jak sytuacja w uszkach ze strupami wygląda? Z kupami to powiem szczerze, że nie do końca wiem jak jest. Tinka na spacerach tylko sika. Resztę robi w ogródku. Kupki zbieram regularnie i wszystkie są ok. Dzisiaj dostała tabletkę na odrobaczenie. Przy kropelkach jest bardzo grzeczna - oczka ma ładniejsze, nie są już zaczerwienione. Dzisiaj pierwszą noc Tinka przespała w legowisku i ogólnie chętnie korzysta z koszyczka bo wcześniej spała/leżała tylko na podłodze (mamy wszędzie ogrzewanie podłogowe ale i tak co chwilę odnosiłam ją do legowiska). Uszko wygoliłam maszynką, jest całe pogryzione ale wszystko już zagojone. Część strupków już odpadła, reszta niedługo. Na nochalku ma dwie blizny i pod jednym oczkiem. Zachowanie nadal bez zmian czyli sama słodycz :loveu: Natomiast Tinka boi się bardzo wszelkich szczotek, mopów itd. Quote
anica Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Secia napisał(a):ale miło się ogląda filmiki z domku Kasi :-) tyle cudnych psinek, do głaskania, do kochania ..... , tak :loveu: ,tak:loveu: .... tak!:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 kasiaprzystał napisał(a):Z kupami to powiem szczerze, że nie do końca wiem jak jest. Tinka na spacerach tylko sika. Resztę robi w ogródku. Kupki zbieram regularnie i wszystkie są ok. Dzisiaj dostała tabletkę na odrobaczenie. Przy kropelkach jest bardzo grzeczna - oczka ma ładniejsze, nie są już zaczerwienione. Dzisiaj pierwszą noc Tinka przespała w legowisku i ogólnie chętnie korzysta z koszyczka bo wcześniej spała/leżała tylko na podłodze (mamy wszędzie ogrzewanie podłogowe ale i tak co chwilę odnosiłam ją do legowiska). Uszko wygoliłam maszynką, jest całe pogryzione ale wszystko już zagojone. Część strupków już odpadła, reszta niedługo. Na nochalku ma dwie blizny i pod jednym oczkiem. Zachowanie nadal bez zmian czyli sama słodycz :loveu: Natomiast Tinka boi się bardzo wszelkich szczotek, mopów itd. Super, czyli wszystko w normie :) Będzie można powoli myśleć o sterylce.... ;) Ogrzewane podłogi.... jeeeej ale to musi być dla niej luksus po tym zimnym, mokrym schronisku! :loveu: Quote
Panna Marple Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Bo Tince należą się same luksusy:lol:. Jak i wszystkim psiakom:lol: Quote
__Lara Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Super, czyli wszystko w normie :) Będzie można powoli myśleć o sterylce.... ;) Ogrzewane podłogi.... jeeeej ale to musi być dla niej luksus po tym zimnym, mokrym schronisku! :loveu: Dokładnie :loveu::loveu::loveu: Quote
ewu Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Czeka na nowe fanty. Mam obiecane , podobno super:) Jak dotrą wyślę i zrobimy bazzzaro :) Quote
Kocurek Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 przybyłam na zaproszenie.....niestety finansowo nie pomoge nad czym bardzo ubolewam...:(((w lutym postaram się przeslac cos jednorazowo..... Quote
Bjuta Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 To jest sunia, która przebojem zdobywa serca! Jeszcze ktoś będzie miał z niej wielką pociechę! :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 Kocurek napisał(a):przybyłam na zaproszenie.....niestety finansowo nie pomoge nad czym bardzo ubolewam...:(((w lutym postaram się przeslac cos jednorazowo..... Pięknie dziękuję :) Bjuta napisał(a):To jest sunia, która przebojem zdobywa serca! Jeszcze ktoś będzie miał z niej wielką pociechę! :) I póki co ani jednego telefonu... :( Quote
yolanovi Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Tinusia już bezpieczna, w ciepełku u Kasi, a ten biedaczek, młodziutki, chory czeka na ...... śmierć, choc on o tym nie wie :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/238736-Figo-z-biletem-na-śmierć Quote
anica Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 ewu napisał(a):Czeka na nowe fanty. Mam obiecane , podobno super:) Jak dotrą wyślę i zrobimy bazzzaro :) Tinusiu, jaka dostatnia przyszłość przed Tobą:loveu::multi::loveu: Quote
kakadu Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/238700-kosmetyki-i-przeróżne-wspaniałości-na-tinkę-do-26-01?p=20280479#post20280479 zapraszam na bazar dla tinki z fantami od jo ka :) mam dużo na łbie ostatnio więc będę wdzięczna za podrzucanie... szczególnie w weekend raczej nie dam rady odpalić kompa :shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='kakadu']http://www.dogomania.pl/forum/threads/238700-kosmetyki-i-przeróżne-wspaniałości-na-tinkę-do-26-01?p=20280479#post20280479 zapraszam na bazar dla tinki z fantami od jo ka :) mam dużo na łbie ostatnio więc będę wdzięczna za podrzucanie... szczególnie w weekend raczej nie dam rady odpalić kompa :shake: Już lecę oglądać bazarek, dzięki dziewczyny w imieniu Tinusi!!! :) Quote
anica Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Już lecę oglądać bazarek, dzięki dziewczyny w imieniu Tinusi!!! :)[/QUOTE] .... ja tyż;) Quote
tiggi Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 I póki co ani jednego telefonu... :([/QUOTE] dlaczego nikt nie dzwoni?:-( przecież to przesłodka suczka, grzeczniutka, milutka, domowa, idealna. gdybym nie miała w domu 4 futer to bym ją wzięła od razu. Quote
inka33 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Przebojowa Tinka nadal potrzebuje pomocy! Pokaż się, dziewczynko! :calus: Quote
Lili8522 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Potrzebuje kogoś kto zrobi bazarek dla Rino... wyciągnięty z tego samego miejsca co Tinka ma tylko 90 zł stały deklaracji...:placz: a jego hotelik kosztuje 360 zł miesięcznie.... :placz: Podeśle zdjęcia,opisy,zajmę się wysyłką i zbieraniem kasy... http://www.dogomania.pl/forum/threads/237476-Uratujmy-Rino-przeraźliwie-smutne-wychudzone-psie-dziecko Quote
__Lara Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='Lili8522']Potrzebuje kogoś kto zrobi bazarek dla Rino... wyciągnięty z tego samego miejsca co Tinka ma tylko 90 zł stały deklaracji...:placz: a jego hotelik kosztuje 360 zł miesięcznie.... :placz: Podeśle zdjęcia,opisy,zajmę się wysyłką i zbieraniem kasy... http://www.dogomania.pl/forum/threads/237476-Uratujmy-Rino-przeraźliwie-smutne-wychudzone-psie-dziecko O ludzie :( kto się podejmie bazarku? Quote
Lili8522 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='__Lara']O ludzie :( kto się podejmie bazarku?[/QUOTE] Kochana b-b się zdeklraowała wystawić :) Quote
inka33 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Tinko, pokaż swoja uśmiechnietą mordkę! :loveu: Quote
paula_t Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='tiggi']I póki co ani jednego telefonu... :([/QUOTE] dlaczego nikt nie dzwoni?:-( przecież to przesłodka suczka, grzeczniutka, milutka, domowa, idealna. gdybym nie miała w domu 4 futer to bym ją wzięła od razu.[/QUOTE] Zadzwoni Ciotka, zadzwoni, zobaczysz! :) Quote
Lili8522 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Zapraszam na bazarek! :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/238809-NOWE-Bransoletki-shamballa-na-gumce-na-rzemieniu-do-29-01-do-20-00?p=20294559#post20294559 Quote
Recommended Posts