Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Gotowa do zabawy :)

Kasiu, ja też jestem ciekawa jak tam kupy, no i ogólny stan Tiny po antybiotyku i kroplach do oczu?
A jak sytuacja w uszkach ze strupami wygląda?

Z kupami to powiem szczerze, że nie do końca wiem jak jest. Tinka na spacerach tylko sika. Resztę robi w ogródku. Kupki zbieram regularnie i wszystkie są ok. Dzisiaj dostała tabletkę na odrobaczenie. Przy kropelkach jest bardzo grzeczna - oczka ma ładniejsze, nie są już zaczerwienione.
Dzisiaj pierwszą noc Tinka przespała w legowisku i ogólnie chętnie korzysta z koszyczka bo wcześniej spała/leżała tylko na podłodze (mamy wszędzie ogrzewanie podłogowe ale i tak co chwilę odnosiłam ją do legowiska).
Uszko wygoliłam maszynką, jest całe pogryzione ale wszystko już zagojone. Część strupków już odpadła, reszta niedługo. Na nochalku ma dwie blizny i pod jednym oczkiem.

Zachowanie nadal bez zmian czyli sama słodycz :loveu:
Natomiast Tinka boi się bardzo wszelkich szczotek, mopów itd.

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Secia napisał(a):
ale miło się ogląda filmiki z domku Kasi :-) tyle cudnych psinek, do głaskania, do kochania .....

, tak :loveu:
,tak:loveu:
.... tak!:loveu:

Posted

kasiaprzystał napisał(a):
Z kupami to powiem szczerze, że nie do końca wiem jak jest. Tinka na spacerach tylko sika. Resztę robi w ogródku. Kupki zbieram regularnie i wszystkie są ok. Dzisiaj dostała tabletkę na odrobaczenie. Przy kropelkach jest bardzo grzeczna - oczka ma ładniejsze, nie są już zaczerwienione.
Dzisiaj pierwszą noc Tinka przespała w legowisku i ogólnie chętnie korzysta z koszyczka bo wcześniej spała/leżała tylko na podłodze (mamy wszędzie ogrzewanie podłogowe ale i tak co chwilę odnosiłam ją do legowiska).
Uszko wygoliłam maszynką, jest całe pogryzione ale wszystko już zagojone. Część strupków już odpadła, reszta niedługo. Na nochalku ma dwie blizny i pod jednym oczkiem.

Zachowanie nadal bez zmian czyli sama słodycz :loveu:
Natomiast Tinka boi się bardzo wszelkich szczotek, mopów itd.

Super, czyli wszystko w normie :) Będzie można powoli myśleć o sterylce.... ;)
Ogrzewane podłogi.... jeeeej ale to musi być dla niej luksus po tym zimnym, mokrym schronisku! :loveu:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Super, czyli wszystko w normie :) Będzie można powoli myśleć o sterylce.... ;)
Ogrzewane podłogi.... jeeeej ale to musi być dla niej luksus po tym zimnym, mokrym schronisku! :loveu:

Dokładnie :loveu::loveu::loveu:

Posted

Kocurek napisał(a):
przybyłam na zaproszenie.....niestety finansowo nie pomoge nad czym bardzo ubolewam...:(((w lutym postaram się przeslac cos jednorazowo.....

Pięknie dziękuję :)

Bjuta napisał(a):
To jest sunia, która przebojem zdobywa serca! Jeszcze ktoś będzie miał z niej wielką pociechę! :)

I póki co ani jednego telefonu... :(

Posted

ewu napisał(a):
Czeka na nowe fanty. Mam obiecane , podobno super:) Jak dotrą wyślę i zrobimy bazzzaro :)

Tinusiu, jaka dostatnia przyszłość przed Tobą:loveu::multi::loveu:

Posted

[quote name='kakadu']http://www.dogomania.pl/forum/threads/238700-kosmetyki-i-przeróżne-wspaniałości-na-tinkę-do-26-01?p=20280479#post20280479
zapraszam na bazar dla tinki z fantami od jo ka :)
mam dużo na łbie ostatnio więc będę wdzięczna za podrzucanie...
szczególnie w weekend raczej nie dam rady odpalić kompa :shake:

Już lecę oglądać bazarek, dzięki dziewczyny w imieniu Tinusi!!! :)

Posted

I póki co ani jednego telefonu... :([/QUOTE]

dlaczego nikt nie dzwoni?:-( przecież to przesłodka suczka, grzeczniutka, milutka, domowa, idealna. gdybym nie miała w domu 4 futer to bym ją wzięła od razu.

Posted

[quote name='Lili8522']Potrzebuje kogoś kto zrobi bazarek dla Rino... wyciągnięty z tego samego miejsca co Tinka ma tylko 90 zł stały deklaracji...:placz:
a jego hotelik kosztuje 360 zł miesięcznie.... :placz:

Podeśle zdjęcia,opisy,zajmę się wysyłką i zbieraniem kasy...

http://www.dogomania.pl/forum/threads/237476-Uratujmy-Rino-przeraźliwie-smutne-wychudzone-psie-dziecko

O ludzie :( kto się podejmie bazarku?

Posted

[quote name='tiggi']I póki co ani jednego telefonu... :([/QUOTE]

dlaczego nikt nie dzwoni?:-( przecież to przesłodka suczka, grzeczniutka, milutka, domowa, idealna. gdybym nie miała w domu 4 futer to bym ją wzięła od razu.[/QUOTE]

Zadzwoni Ciotka, zadzwoni, zobaczysz! :)