Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']W przepisie teoretycznie znalazłam 200st., ale zdarzało się piec na 150 i też wychodzą ;)[/QUOTE]

tak też myślałam i upiekłam w ok 185 st. i też dobrze wyszło, ja dodałam do "ciasta" zmiksowany groszek, co by było zdrowiej :evil_lol: i powiem Wam że: i pies i kot zajadały się ze smakiem. Dzięki za przepis! :D

Posted (edited)

U Tinki wszystko w porządeczku ;-)
Tinka nie rozrabia, jest bardzo grzeczna poza tym, że troszkę protestuję na początku jak muszę wyjść :-)
A i zaczyna gonić koty ;-)
Jest mega słodką, kochaną psicą :loveu:

Edited by kasiaprzystał
Posted

Aż mi się oczy pocą, Kasiu dziękujemy za zdjęcia!!! Miód na nasze serducha! :loveu:

Mnie się najbardziej to podoba - http://img541.imageshack.us/img541/9360/dsc09646j.jpg :) faktycznie, latek jej ubyło...
A jaka błyszcząca sierść! Niesamowita psychiczna i wizualna metamorfoza :loveu:

Jutro kontrola u weta... Jak wszystko będzie ok to będziemy szykować się do sterylizacji.

Posted

Tinka domowa - urocze. :loveu:
Tinka z jęzorkiem, mówiąca "tylko mi nic nie zrób tym aparatem" - takie smutno proszące.
Może do ogłoszeń...? ;)

Tinka lewitująca nad śniegiem - takie zawsze są przezabawne... :)

Słodka dziewczynka i już.
No to ciach i sio do domku! :)

Posted

Zdjęcia świetne,szczególnie fruwająca Tinka, widać, że psiaki mają ubaw na całego w tym śniegu :D
I fotki wręcz idealne do ogłoszeń, bo bardzo ładnie pannica wyszła :)

Posted

No i ten lament, jak trzeba tymczasową pancię zostawić mi się nie podoba... Tinuś, taka dorosła dziewczyna!!!

Cioteczki, zapraszam na wątek koleżanki Tiny ze schroniska - Perełki! Dziś wyciągnęłyśmy ją ze schroniska, potrzebuje na wątku takich cudownych cioteczek jak Tina!

http://www.dogomania.pl/forum/threads/239053-Pere%C5%82ka-delikatna-sunia-skrzywdzona-przez-cz%C5%82owieka-b%C5%82aga-o-pomoc%21