Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

inka33 napisał(a):
Śliczności - Myszości! :loveu:

Trzymam kciuki na szybkie zdrowienie i urabianie TŻta! :evil_lol:

TŻ jest już tak naprawdę urobiony :cool3: ma się te zdolności :diabloti:

Posted

Witamy wszystkich :loveu:

Gdy szłam spać - Mycha była na posłaniu. Gdy się obudziłam - Mycha była rozwalona na łóżku ;) wczoraj zważyłam Myszkę u doktora - waży 4,8kg - kawał psa :evil_lol:

Miała rano wpadkę, zrobiła sioo na podkład. Chyba dlatego, że w nocy wody się opiła, bo miseczka była pusta :crazyeye:

Jutro powinny być nowe zdjęcia Myszki - niestety po ostatnich porządkach nie mogę znaleźć kabelka do aparatu :evil_lol:

Posted

mala_czarna napisał(a):
Dobrze, że kabelek wsiąkł, a nie Myszka :)

Hehe :evil_lol:

Akrum napisał(a):
jej, po zdjęciach nie myślałam że ona aż taka malusia jest.
To moja Pati waży 7,9 a jest mała, to co dopiero musi być za kruszynka z Myszki :)

Prawdziwa mała Myszka z Niej :loveu:

Ona jest taka śmieszna :evil_lol: Jak wychodze do łazienki, to słyszę jak Myszka idzie pod drzwi, ale jak tylko słyszy, że się poruszę to już ucieka na posłanie :evil_lol:
Jesli ktoś ma ochotę zapoznać się z Myszką - to zapraszam :loveu:

Posted

[quote name='sleepingbyday']nadrabiam mega zaległości na wątku.
i z całej lektury hurtowo wyłania mi sie obraz tezeta obraczus zafascynowanego myszka i obserwującego ja cichaczem nawet w nocy ;-).

Dobry obraz Ci się wyłania :evil_lol:

Wieczorkiem Akrum wrzuci na wątek kilkusekundowy filmik z Myszką w roli głównej :) Filmik był nagrany kilka dni temu, kiedy po raz pierwszy Mycha merdałą ogonem, gdy do Niej mówiłam :) tylko proszę oglądac filmik bez głosu :evil_lol: bez mojego idiotycznego głosu :diabloti:

Posted

[video=youtube;nBmfM3j5hlk]http://www.youtube.com/watch?v=nBmfM3j5hlk&feature=youtu.be[/video]

[video=youtube;taCGeFljwb0]http://www.youtube.com/watch?v=taCGeFljwb0&feature=youtu.be[/video]

faktycznie na nagraniu to drobinka jest i jak słodko wygląda, jak merda do Ciebie ogonkiem :loveu::loveu::loveu:

Posted

Słodka Kruszynka, a rano znowu nalała na dywan :mad::mad::mad: tym razem w przedpokoju :mad:

Z językiem chyba wszystko już w porządku, bo rano tak mi twarz wylizał ten cwaniak jeden, że hej :loveu:

Wczoraj TZ był cały dzień w domu i zaobserwował, że:
- Mycha zaczyna bronić naszego pokoju :evil_lol: szczeka okrutnie, ale wystarczy, że coś puknie - Mycha już jest na posłaniu :evil_lol:
- Mycha zaczęła dobierać się mojego ulubionego koca, w którym zrobiła dziurę :mad: dziurę wykonałą podczas godzinnej nieobecności TZ... no chyba, ze to znowu chochliki, tak jak było w przypadku Negry :evil_lol:

Posted

obraczus - no pewnie że chochlik, a Ty na biedną Myszkę zwalasz.
Ja nie wiem, skąd i w jakiej ilości Ty te chochliki masz i po co je trzymasz w domku - tylko psocą i psocą ;););)

Wylizała Ci buzie?? yeeah :) super, to wielki powód do świętowania :)

Posted

mmd napisał(a):
Walentynkowo wylizała :D Mądra dziewczynka!

A na te chochliki to pewnie znów kong będzie potrzebny ;)

Hehe dobre - walentynkowo :megagrin::grins:

Zobaczymy czy dzisiaj coś chochliki zmajstrują ;) zostały same w domu na całyyy dzień :cool1: