inka33 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Śliczności - Myszości! :loveu: Trzymam kciuki na szybkie zdrowienie i urabianie TŻta! :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 inka33 napisał(a):Śliczności - Myszości! :loveu: Trzymam kciuki na szybkie zdrowienie i urabianie TŻta! :evil_lol: TŻ jest już tak naprawdę urobiony :cool3: ma się te zdolności :diabloti: Quote
marmosia Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Super czyta się wieści o Myszeńce :) Miłego dzionka, dziewczynki :) Quote
obraczus87 Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Witamy wszystkich :loveu: Gdy szłam spać - Mycha była na posłaniu. Gdy się obudziłam - Mycha była rozwalona na łóżku ;) wczoraj zważyłam Myszkę u doktora - waży 4,8kg - kawał psa :evil_lol: Miała rano wpadkę, zrobiła sioo na podkład. Chyba dlatego, że w nocy wody się opiła, bo miseczka była pusta :crazyeye: Jutro powinny być nowe zdjęcia Myszki - niestety po ostatnich porządkach nie mogę znaleźć kabelka do aparatu :evil_lol: Quote
malvaaa Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 no no 5kg to kawał psa rzeczywiście :) czekamy na foty :) Quote
Ewa Marta Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Cudowne wiadomości!!!! Aż mi się łęzka w oku zakręciła po przeczytanie relacji:-) Myszka w łóżku, to musi być cudowny widok:-) Quote
mala_czarna Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 obraczus87 napisał(a): Jutro powinny być nowe zdjęcia Myszki - niestety po ostatnich porządkach nie mogę znaleźć kabelka do aparatu :evil_lol: Dobrze, że kabelek wsiąkł, a nie Myszka :) Quote
Akrum Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 jej, po zdjęciach nie myślałam że ona aż taka malusia jest. To moja Pati waży 7,9 a jest mała, to co dopiero musi być za kruszynka z Myszki :) Quote
obraczus87 Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 mala_czarna napisał(a):Dobrze, że kabelek wsiąkł, a nie Myszka :) Hehe :evil_lol: Akrum napisał(a):jej, po zdjęciach nie myślałam że ona aż taka malusia jest. To moja Pati waży 7,9 a jest mała, to co dopiero musi być za kruszynka z Myszki :) Prawdziwa mała Myszka z Niej :loveu: Ona jest taka śmieszna :evil_lol: Jak wychodze do łazienki, to słyszę jak Myszka idzie pod drzwi, ale jak tylko słyszy, że się poruszę to już ucieka na posłanie :evil_lol: Jesli ktoś ma ochotę zapoznać się z Myszką - to zapraszam :loveu: Quote
sleepingbyday Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 nadrabiam mega zaległości na wątku. i z całej lektury hurtowo wyłania mi sie obraz tezeta obraczus zafascynowanego myszka i obserwującego ja cichaczem nawet w nocy ;-). Quote
obraczus87 Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='sleepingbyday']nadrabiam mega zaległości na wątku. i z całej lektury hurtowo wyłania mi sie obraz tezeta obraczus zafascynowanego myszka i obserwującego ja cichaczem nawet w nocy ;-). Dobry obraz Ci się wyłania :evil_lol: Wieczorkiem Akrum wrzuci na wątek kilkusekundowy filmik z Myszką w roli głównej :) Filmik był nagrany kilka dni temu, kiedy po raz pierwszy Mycha merdałą ogonem, gdy do Niej mówiłam :) tylko proszę oglądac filmik bez głosu :evil_lol: bez mojego idiotycznego głosu :diabloti: Quote
Akrum Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [video=youtube;nBmfM3j5hlk]http://www.youtube.com/watch?v=nBmfM3j5hlk&feature=youtu.be[/video] [video=youtube;taCGeFljwb0]http://www.youtube.com/watch?v=taCGeFljwb0&feature=youtu.be[/video] faktycznie na nagraniu to drobinka jest i jak słodko wygląda, jak merda do Ciebie ogonkiem :loveu::loveu::loveu: Quote
Ewa Marta Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Ale słodziak kochany:loveu::loveu::loveu: Mówisz do niej tak, jak ja do wszystkich psów:evil_lol: Quote
Pyrdka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/223049-Bazarek-r%C4%99cznikowo-ksi%C4%85%C5%BCkowo-bi%C5%BCuteryjny-na-nowotomyskie-biedy?p=18628458#post18628458 Quote
ogonek2 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ja też identycznie mówię do psów... normalnie musimy na dogo zastrzec te teksty :lol: jaka ona słodka :loveu::loveu: Quote
obraczus87 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Słodka Kruszynka, a rano znowu nalała na dywan :mad::mad::mad: tym razem w przedpokoju :mad: Z językiem chyba wszystko już w porządku, bo rano tak mi twarz wylizał ten cwaniak jeden, że hej :loveu: Wczoraj TZ był cały dzień w domu i zaobserwował, że: - Mycha zaczyna bronić naszego pokoju :evil_lol: szczeka okrutnie, ale wystarczy, że coś puknie - Mycha już jest na posłaniu :evil_lol: - Mycha zaczęła dobierać się mojego ulubionego koca, w którym zrobiła dziurę :mad: dziurę wykonałą podczas godzinnej nieobecności TZ... no chyba, ze to znowu chochliki, tak jak było w przypadku Negry :evil_lol: Quote
Akrum Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 obraczus - no pewnie że chochlik, a Ty na biedną Myszkę zwalasz. Ja nie wiem, skąd i w jakiej ilości Ty te chochliki masz i po co je trzymasz w domku - tylko psocą i psocą ;););) Wylizała Ci buzie?? yeeah :) super, to wielki powód do świętowania :) Quote
mmd Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Walentynkowo wylizała :D Mądra dziewczynka! A na te chochliki to pewnie znów kong będzie potrzebny ;) Quote
obraczus87 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 mmd napisał(a):Walentynkowo wylizała :D Mądra dziewczynka! A na te chochliki to pewnie znów kong będzie potrzebny ;) Hehe dobre - walentynkowo :megagrin::grins: Zobaczymy czy dzisiaj coś chochliki zmajstrują ;) zostały same w domu na całyyy dzień :cool1: Quote
Nutusia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Ups, to będzie niespodzianka! Bo Mynia z pewnością baaaaaaardzo grzeczna będzie ;) Quote
malvaaa Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Myszka musi być na prawdę malutka tak w rzeczywistości... Quote
obraczus87 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Zdjęcia Myszki :loveu: Nie wiem czemu na każdej fotce wygląda na smutną :roll: A tutaj na rękach u TZ-ta szwagierki :) Quote
Recommended Posts