Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nikaragua napisał(a):
Niewdzięcznica....
Może za krótki spacerek był, ze musiał dosikać w domu ;)

No właśnie jak na Jej spacery - to ten był długi :) nie wiem co jej strzeliło do łebka :)

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusia napisał(a):
Musi ma w sobie coś z... jamnika - one też chodzą tylko tam, gdzie mają ochotę ;)

Kochana, oby tylko z jamnika :)
Moja Siuśka w takim razie, też coś z jamnika ma, bo chodzi, gdzie jej pasuje, a jak nie, to nie. I choćbyś wołała, smakołyki dawała, ma to głęboko w .... Patrzy przy tym na Ciebie z takim politowaniem, że w końcu się zbieram i idę tam, gdzie ona chce :eviltong: Ma się to pedagogiczne podejście :evil_lol:
A Myszece przelałam parę grosików. Buziaczki dziewczynki:calus:

Posted

[email protected] napisał(a):
to kładz się do nich;)

Kochana - nie tak szybko :) musiałam kuchnię posprzątać no i wyjść z Mychą jeszcze. Teraz znowu migdali się z TZ :diabloti:

marmosia napisał(a):

A Myszece przelałam parę grosików. Buziaczki dziewczynki:calus:

Bardzo dziękuję :multi::loveu:

Posted

witam co tam u was?

A witam :)

Dzisiaj rano zostałam obudzona lizaniem po całej twarzy :evil_lol:
Potem sprzątanie (Mysza panicznie boi się odkurzacza, mopa itd :roll:)

Zaraz idziemy zrobić sobie drzemkę, bo strasznie boli mnie głowa :roll: a potem jedziemy do moich rodziców. To dla Myszki ważny dzień :)

Posted

czyżby szykował się domek?:cool3:

Nie, nie ;)

Dzisiaj Myszka jedzie do miasta :evil_lol: noc spędzimy u rodziców, takie spotkanie.
Ale dla Myszki to będzie zupełna nowość. Duże skrzyżowanie, winda, blok, masa ludzi na spacerach, dużo osób w mieszkaniu itd itp...

Tak więc trzymajcie kciuki..
Jak nie zapomnę zabrać aparatu to porobię JEj foteczki :)

Posted

Witajcie :)

Wizyta u rodziców przebiegła chmmm..... nawet spokojnie ;) oprócz tego, że Myszka ustawiła do pionu Tobiego, który zaczął bać się własnego cienia :mad:
Myszka uznała, że tam gdzie spędziła więcej niż pół godziny, to jest już Jej własnosć. I tak oto Tobi nie mógł wskoczyć na kanapę, na fotel (na którym śpi w nocy). Mycha również uznała, że połowa dużego pokoju nalezy do Niej i twardo się swojego zdania trzymała :mad: małe to to, a jakie wredne :diabloti:

Rodzina zakochana w Myszce :loveu:
Na spacerach (jesli można nazwać to spacerami) nawet było ok. W sobote nie chciała siusiać, ale w ndz rano już było ok.
W ndz zostawiliśmy Ją u rodziców na 2 godziny - to przez długi czas chodziła i szukała nas, ale później siostra ululała Ją i Mycha zasnęła :loveu:
Z miseczek Tobiego korzystać nie chciała :crazyeye: na co wszyscy zrobili wielkie gały, bo poprzednia tymczasowiczka jak wpadała do mieszkania moich rodziców to najpierw szła się zesikać, a potem do misek Tobiasza. :evil_lol:

Wczoraj wieczorem jak dotarliśmy do domu, to Myszka od razu rozwaliła się na łóżku i zasnęła snem kamiennym. Ani walenie, ani stukanie nie obudziło królewny :evil_lol:

Posted

JAk przekonać Myszkę do polubienia Dejciora??

Gdy zabieram Mychę na górę do teściów - Myszka stoi nieruchomo. Gdy Deja zeszła do nas - Myszka rzuciła się na Nią....
Na podwórku też kiepsko wyszło zapoznanie...

Wredzioch okrutny z Myszki :roll:

Posted

Mikromalizny już tak mają - im mniejsze tym bardziej wyrywne... Dobrze, że te duże sobie z tych małych nic nie robią i odpuszczają (o czym te małe niestety wiedzą i perfidnie to wykorzystują ;)). A tak na poważnie, to pewnie jest jednak strach przed dużo większym...

Posted

[quote name='Nutusia']Myślisz, że Dejkę Ci przyjdzie z podłogi zbierać? ;)[/QUOTE]

:megagrin: no właśnie... chyba Deję :evil_lol:

Deja do Niej z miłością - bawić się chciała, a Myszka do Niej z zębami :mad:
Dzisiaj wrócę późno.. ale jutro to trudno - puszczę Je na żywioł :diabloti: najwyżej trafię na Czarne Kwiatki DT za znęcanie się :diabloti: