M&S Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Uprzejmie donoszę, że się melduję....ładniutka:) Quote
ania shirley Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Ziutka napisał(a)::obrazic::obrazic::obrazic:Nutusiu, bardzo...ale to bardzo Ci dziękuję, że mi wątek podesłałaś :obrazic::obrazic::obrazic: Mi nigdy nie podsyła. Jak sama nie wyśledzę, to wyadoptuje i nic nie powie:lookarou: Quote
taxelina Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Ale wszyscy tu czekamy w napieciu :diabloti: Quote
Basia1244 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 tyle tu dobrych dusz, że pozwolę sobie zaprosić was do moich zatkanych dt - siedzą w nich młode, ładne , w pełni adopcyjne małe suczki, ale ja nie mam takich mocy, jak Nutusia i nikt tam nie zagląda :( odwiedźcie panienki moje, a może którejś domek się wyszykuje? może jakaś skradnie serducho? na początek Perełka: http://www.dogomania.pl/threads/221436-Pere%C5%82ka-ju%C5%BC-nie-b%C5%82yszczy.Pani-w-szpitalu-sunia-do-schronu-!!U-nas-w-BDT?p=18517627#post18517627 Alinka http://www.dogomania.pl/threads/220522-Dwie-twarze-Ksi%C4%99%C5%BCniczki-Alinki. i suczka, która omal nie zginęła w schronisku: Mika http://www.dogomania.pl/threads/214675-Dom-potrzebny! Quote
M&S Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 deer_1987 napisał(a):Ale wszyscy tu czekamy w napieciu :diabloti: A do soboty jeszcze dwa dni....... Quote
M&S Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 bros napisał(a):ale za to jutro NIESPODZIANKA :) To super!!!!Lubię niespodzianki:) Quote
taxelina Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 bros napisał(a):ale za to jutro NIESPODZIANKA :) Ooo,l brzmi ciekawie :loveu: Quote
Weimaromaniaczka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Wiedźma napisał(a):Prześliczna! Albo mi się wydaje, albo ciut wyżełkowa! Wydaje Ci się,wydaje :evil_lol: Jak ja bym była kaprawa na jedno oko to może tak mini ciut :lol: Toż temu cudownemu pysiowi to do posokowca bliżej. No to czekamy na sobotę! Jak tak dalej pójdzie to ja chyba mojej Paskudzie też zwlekę do domu towarzystwo :eviltong: Quote
Wiedźma Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Weimaromaniaczka napisał(a):Wydaje Ci się,wydaje :evil_lol: Jak ja bym była kaprawa na jedno oko to może tak mini ciut :lol: Toż temu cudownemu pysiowi to do posokowca bliżej. A co to za ŻALUZJE??? Kiedy mówię że wyżłowate, to wyżłowate! Gładkie, z nochalkiem, nóżki jak sarenka, uchole kłapciate... Quote
Weimaromaniaczka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Wiedźma napisał(a):A co to za ŻALUZJE??? Kiedy mówię że wyżłowate, to wyżłowate! Gładkie, z nochalkiem, nóżki jak sarenka, uchole kłapciate... A posokowiec to co??? Kudłaty? Nawet kolorek pasuje! :-) Quote
marmosia Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 ania shirley napisał(a):Mi nigdy nie podsyła. Jak sama nie wyśledzę, to wyadoptuje i nic nie powie:lookarou: Dlatego śledzę jej poczynania też :) Quote
Luna14 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 :lol:My teże jestesmy dziekuje za linka :multi:no bo troszke za spokojnie było u Nutusi a tak wszystko wraca do normy jest Quote
Ziutka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 ania shirley napisał(a):Mi nigdy nie podsyła. Jak sama nie wyśledzę, to wyadoptuje i nic nie powie:lookarou: Aniu, no to witaj w klubie tych "zapomnianych" :placz: Quote
ania shirley Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Ziutka napisał(a):Aniu, no to witaj w klubie tych "zapomnianych" :placz: Nawet jak już sobie sama znajdę , to mnie chce wygonić , bo ją ...inwigiluję:mad: Quote
Ziutka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 edek napisał(a):To ja też się wproszę do suni :) Ty też Edytko w "klubie niepoinformowanych :diabloti: " , że Nutusia będzie miała to cudo na DT ? :loveu: Quote
edek Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Ziutka napisał(a):Ty też Edytko w "klubie niepoinformowanych :diabloti: " , że Nutusia będzie miała to cudo na DT ? :loveu: Tak należę do Waszego klubu ;) Quote
ania shirley Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 A może to miałabyć TAJEMNICA:angryy:???? Nutusia chciała przed nami ukryć tymczasowiczkę!!!:mad::mad::mad::snipersm::snipersm::snipersm::-x:-x:-x Quote
Justyna Lipicka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 w takim DT szybko dojdzie do siebie:) Quote
Recommended Posts