Ania_w Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ela_and_Krzys napisał(a):Do Zabrza to moze my bedziemy jechac w weekend jako - sobota albo niedziela? Jesli tylko Ania znajdzie czas na Fuksia... Wiec wracajac pewnie moglibysmy zabrac pasazerow. dla Fuksa? zawsze :loveu: Quote
Matusz Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Wczoraj oglądalem Ekspres Reporterów na TVP 2 i nic nie bylo o Ligocie... :mad::mad::mad: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Tak w sumie nic nie powiedzieli- i wkurzyła mnie ta pani od celestynowa- ja rozumiem,ze kazdy potrzebuje pomocy, ale koles mówi,ze trzeba pomóc ligocie- a ona : nam też..... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 mysle,ze w tej chwili warunki ligoty a celestynowa sa jednak nieporównywalne..:( Quote
agnieszka30 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ania_w napisał(a):dla Fuksa? zawsze :loveu: zazdrośni jesteśmy.....;) Quote
MagYa^^ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):mysle,ze w tej chwili warunki ligoty a celestynowa sa jednak nieporównywalne..:( ..moze nienajlepiej to zabrzmi, ale chyba w psy w niejednym schronisku maja lepiej niz psy w "przytulisku" ligockim :shake: dzisiaj jade do Ligoty, biore aparat wiec bede miala taka mozliwosc zaktualizowac potrzeby to to zrobie.. Quote
agnieszka30 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 dlaczego?? masz rację... o, jak ci się uda to zrób fotki...koniecznie! Quote
dona20 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ja prosilabym o zdjecie biszkoptowego labka(jezeli oczywiscie to nie problem) Wyglaskaj odemnie wszystkie psiaczki:Dog_run: Quote
MagYa^^ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 dona20 napisał(a):Ja prosilabym o zdjecie biszkoptowego labka(jezeli oczywiscie to nie problem) Wyglaskaj odemnie wszystkie psiaczki:Dog_run: Biszkopta dzis widzialam w reportazu :shake: .. Ja sie tam normalnie boje jechac.. boje sie ze nie wyjde, a jesli uda mi sie .. to bede miala przez nastepnych kilka dni tak poraniona psyche, ze :placz: Ehh... ale swiadomosc, ze to miejsce kiedys zniknie z naszej planety, (a niepojawi sie nowe) jest juz sukcesem.. Quote
shami Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Trzeba podjąć konkretną decyzję w sprawie konkursu na krakvecie. Kogo zgłaszamy? Kto sie podejmie wyboru artykulow, odbioru , przetrzymania i rozdysponowania karmy? Do wieczora musimy COŚ konkretnie zgłosic bo od jutra rusza juz głosowanie... Szkoda zeby 2000 przeszlo kolo nosa :shake: Quote
andzia69 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='dona20']Ja prosilabym o zdjecie biszkoptowego labka(jezeli oczywiscie to nie problem) Wyglaskaj odemnie wszystkie psiaczki:Dog_run: Quote
andzia69 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 ten jest na AR we Wrocławiu : a o tym nic nie wiem: Quote
Ania_w Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 agnieszka30 napisał(a):zazdrośni jesteśmy.....;) Agus, a nie powinniscie:)) przeciez dobrze wiesz, ze Twojego, mojego:) Rudzielca uwielbiam:)) Quote
kaisa Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='ARKA']Moze plakaciki powinny byc umieszczone na stronie ligockiej aby kazdy mogl sobie pobrac i wydrukowac. Hej, podpiełam juz plakaty od Maciaszek na stronie [SIZE="5"]www.ligota.webhost.pl w zakladce "Banery". Quote
mila_2 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='asia-s'] 3. Dawniej Fredzel a teraz Blacky - info z postu 132 od daisy:cyt: "czarne cudo z Ligoty dochodzi do siebie u Ewy w Zielonej G. Jak bedzie gotowy do adopcji bedziemy dla niego szukac dobrego, zwerifikowanego domu, gdzie bedzie kochany do konca zycia :p Zaloze niunkowi osobny watek gdzie na biezaco bede wstawiac nowe zdjecia i informacje ( prosze o pomoc w wstawianiu zdjec, jestem "nie techniczna";-) )" zdjecie:przed zabraniem z Ligoty i aktualne:loveu: mogę pomóc przy wstawianu zdjęć...i proszę o informację co nowego u Czarnego Quote
kaisa Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Dziewczyny, napisała do mnie pani z Fundacji Ochrony Zwierząt "Bezpieczna przystan", z propozycją odddania dla psiaków dwóch nowych ocieplanych bud. Jedna jak na zdjęciu (dla 2 psów), druga większa. Zajmuję się stroną Ligoty ligota.webhostpl, ale nadal nie mam tam podanych zadnych kontaktów do osób, które są na miejscu i ew. zajmują sie adopcjami. Mam odsyłać do SOZ? czy jak? Raczej nie mogę podać prywatnych numerow osób bez ich autoryzacji.. Jakies sugestie? Quote
Dorothy Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 zaraz Ci zorganizuje telefon kom do dziuby i posle Ci na pw, zadzwon moze do niej i ustal jakie namiary i telefony, ona tam jest codziennie i urabia sobie rece po lokcie D Quote
MagYa^^ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='kaisa']Dziewczyny, napisała do mnie pani z Fundacji Ochrony Zwierząt "Bezpieczna przystan", z propozycją odddania dla psiaków dwóch nowych ocieplanych bud. Jedna jak na zdjęciu (dla 2 psów), druga większa. Zajmuję się stroną Ligoty ligota.webhostpl, ale nadal nie mam tam podanych zadnych kontaktów do osób, które są na miejscu i ew. zajmują sie adopcjami. Mam odsyłać do SOZ? czy jak? Raczej nie mogę podać prywatnych numerow osób bez ich autoryzacji.. Jakies sugestie? Dziuba do konca tygodnia tj. pisala nie bierze udzialu w akcji. Podala nr-y tel. osob, do ktorych zwracac sie z "problemami" Telefony kontaktowe: 605-782-214 -- Dawid 607-613-280 -- Monika (Moniki numer stacjonarny moze nie odpowiadac, bo dziewczyna calymi dniami gania i zalatwia formalnosci) 504-311-871 -- Ania Quote
elainfo Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='kaisa']Dziewczyny, napisała do mnie pani z Fundacji Ochrony Zwierząt "Bezpieczna przystan", z propozycją odddania dla psiaków dwóch nowych ocieplanych bud. Jedna jak na zdjęciu (dla 2 psów), druga większa. Zajmuję się stroną Ligoty ligota.webhostpl, ale nadal nie mam tam podanych zadnych kontaktów do osób, które są na miejscu i ew. zajmują sie adopcjami. Mam odsyłać do SOZ? czy jak? Raczej nie mogę podać prywatnych numerow osób bez ich autoryzacji.. Jakies sugestie? Wszystkie osoby zainteresowane adopcja musza sie z nami skontaktowac, ktos od nas musi byc przy adopcji. Telefony kontaktowe: 605-782-214 -- Dawid 607-613-280 -- Monika (Moniki numer stacjonarny moze nie odpowiadac, bo dziewczyna calymi dniami gania i zalatwia formalnosci) 504-311-871 -- Ania Quote
elainfo Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 o chorobcia magya mnie uprzedziła.. :p Quote
tkacka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 ...nr konta powinien byc widoczny, by nie szukac kazdego postu....moze ktos to uporzadkuje? Quote
Ela_and_Krzys Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 wszystkie psiaki ktore sa do adopcji moglyby tez byc wklejane w jednym, np. pierwszym poscie, bardzo trudno szuka sie tu informacji... Quote
ARKA Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Słuchajcie. "burdel' jest totalny. Nie ma takiej strony co by WSZYSTKO na niej było. No juz nie wspomne o tym watku ale on moze byc tzw. roboczy. Zalezy mi na tym aby wszystko bylo 'w koopie' gdyz coraz wiecej ludzi wchodzi do akcji sterylizacji. W kazdym wojewodztwie, na poczatku spisu klinik, jest banerek ligocki i link, jak narazie, do tego watku a tu jest 'kaszana' nie wiadomo o co chodzi i tyle. strona www-co chcialbym tam widziec;) 1.Jak wyglada oboz zaglady zwierząt-zdjecia ze schroniska-glownie te najgorsze. 2. WSZYSTKIE zdjecia psiakow-do adpocji. Widze, rozne psiaki porozrzucane po dwoch wątkach-adopcje ligockie i ten wątek-jak i są psiaki, ktore mają tez swoje indywidulane watki(Ligolek) ale sa do ADOPCJI! KONTAKTY w sprawie adopcji. Przy psach na tymczasie kontakty do osob odpowiedzialnych za ich adopcje(przy zdjeciu psa) 3. plakaty do pobrania 4. wzory listu, wraz z adresem- do prezydenta i wojewody 5. numery kont do wpłat 6. apel o dary-jakie- i kto jest koordynatorem od darów. ad.zdjecia psiakow do adopcji-jesli nawet nic nie wiadomo o psie-pies czy suka- to zdjecie juz powinno byc w dziale adopcji-uzupelni sie najwyzej a tak juz pies ma szanse, a to przeciez najwazniejsze aby swiat go zobaczył!:-( Quote
maciaszek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Arka ma rację. To by wiele uporządkowało i pomogło. Jeśli jest taka potrzeba mogę pomóc w aktualizacji strony :) Quote
Recommended Posts