Jump to content
Dogomania

Ligota-KONIEC PSIEGO DRAMATU!!! A jednak jest jeszcze coś do zrobienia!!! :(

Recommended Posts

Posted

Ela_and_Krzys napisał(a):
Do Zabrza to moze my bedziemy jechac w weekend jako - sobota albo niedziela? Jesli tylko Ania znajdzie czas na Fuksia... Wiec wracajac pewnie moglibysmy zabrac pasazerow.

dla Fuksa? zawsze :loveu:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
mysle,ze w tej chwili warunki ligoty a celestynowa sa jednak nieporównywalne..:(

..moze nienajlepiej to zabrzmi, ale chyba w psy w niejednym schronisku maja lepiej niz psy w "przytulisku" ligockim :shake:

dzisiaj jade do Ligoty, biore aparat wiec bede miala taka mozliwosc zaktualizowac potrzeby to to zrobie..

Posted

dona20 napisał(a):
Ja prosilabym o zdjecie biszkoptowego labka(jezeli oczywiscie to nie problem)
Wyglaskaj odemnie wszystkie psiaczki:Dog_run:

Biszkopta dzis widzialam w reportazu :shake: .. Ja sie tam normalnie boje jechac.. boje sie ze nie wyjde, a jesli uda mi sie .. to bede miala przez nastepnych kilka dni tak poraniona psyche, ze :placz:
Ehh... ale swiadomosc, ze to miejsce kiedys zniknie z naszej planety, (a niepojawi sie nowe) jest juz sukcesem..

Posted

Trzeba podjąć konkretną decyzję w sprawie konkursu na krakvecie. Kogo zgłaszamy?
Kto sie podejmie wyboru artykulow, odbioru , przetrzymania i rozdysponowania karmy? Do wieczora musimy COŚ konkretnie zgłosic bo od jutra rusza juz głosowanie... Szkoda zeby 2000 przeszlo kolo nosa :shake:

Posted

[quote name='asia-s']
3. Dawniej Fredzel a teraz Blacky - info z postu 132 od daisy:cyt:
"czarne cudo z Ligoty dochodzi do siebie u Ewy w Zielonej G.
Jak bedzie gotowy do adopcji bedziemy dla niego szukac dobrego, zwerifikowanego domu,
gdzie bedzie kochany do konca zycia :p

Zaloze niunkowi osobny watek gdzie na biezaco bede wstawiac
nowe zdjecia i informacje ( prosze o pomoc w wstawianiu zdjec, jestem
"nie techniczna";-) )"

zdjecie:przed zabraniem z Ligoty

i aktualne:loveu:

mogę pomóc przy wstawianu zdjęć...i proszę o informację co nowego u Czarnego

Posted

Dziewczyny,
napisała do mnie pani z Fundacji Ochrony Zwierząt "Bezpieczna przystan", z propozycją odddania dla psiaków dwóch nowych ocieplanych bud. Jedna jak na zdjęciu (dla 2 psów), druga większa.

Zajmuję się stroną Ligoty ligota.webhostpl, ale nadal nie mam tam podanych zadnych kontaktów do osób, które są na miejscu i ew. zajmują sie adopcjami.

Mam odsyłać do SOZ? czy jak? Raczej nie mogę podać prywatnych numerow osób bez ich autoryzacji..

Jakies sugestie?

Posted

[quote name='kaisa']Dziewczyny,
napisała do mnie pani z Fundacji Ochrony Zwierząt "Bezpieczna przystan", z propozycją odddania dla psiaków dwóch nowych ocieplanych bud. Jedna jak na zdjęciu (dla 2 psów), druga większa.

Zajmuję się stroną Ligoty ligota.webhostpl, ale nadal nie mam tam podanych zadnych kontaktów do osób, które są na miejscu i ew. zajmują sie adopcjami.

Mam odsyłać do SOZ? czy jak? Raczej nie mogę podać prywatnych numerow osób bez ich autoryzacji..

Jakies sugestie?

Dziuba do konca tygodnia tj. pisala nie bierze udzialu w akcji.
Podala nr-y tel. osob, do ktorych zwracac sie z "problemami"

Telefony kontaktowe:

605-782-214 -- Dawid
607-613-280 -- Monika (Moniki numer stacjonarny moze nie odpowiadac, bo dziewczyna calymi dniami gania i zalatwia formalnosci)
504-311-871 -- Ania

Posted

[quote name='kaisa']Dziewczyny,

Jakies sugestie?

Wszystkie osoby zainteresowane adopcja musza sie z nami skontaktowac, ktos od nas musi byc przy adopcji. Telefony kontaktowe:
605-782-214 -- Dawid
607-613-280 -- Monika (Moniki numer stacjonarny moze nie odpowiadac, bo dziewczyna calymi dniami gania i zalatwia formalnosci)
504-311-871 -- Ania

Posted

Słuchajcie. "burdel' jest totalny.
Nie ma takiej strony co by WSZYSTKO na niej było. No juz nie wspomne o tym watku ale on moze byc tzw. roboczy.

Zalezy mi na tym aby wszystko bylo 'w koopie' gdyz coraz wiecej ludzi wchodzi do akcji sterylizacji. W kazdym wojewodztwie, na poczatku spisu klinik, jest banerek ligocki i link, jak narazie, do tego watku a tu jest 'kaszana' nie wiadomo o co chodzi i tyle.

strona www-co chcialbym tam widziec;)

1.Jak wyglada oboz zaglady zwierząt-zdjecia ze schroniska-glownie te najgorsze.
2. WSZYSTKIE zdjecia psiakow-do adpocji. Widze, rozne psiaki porozrzucane po dwoch wątkach-adopcje ligockie i ten wątek-jak i są psiaki, ktore mają tez swoje indywidulane watki(Ligolek) ale sa do ADOPCJI! KONTAKTY w sprawie adopcji. Przy psach na tymczasie kontakty do osob odpowiedzialnych za ich adopcje(przy zdjeciu psa)
3. plakaty do pobrania
4. wzory listu, wraz z adresem- do prezydenta i wojewody
5. numery kont do wpłat
6. apel o dary-jakie- i kto jest koordynatorem od darów.

ad.zdjecia psiakow do adopcji-jesli nawet nic nie wiadomo o psie-pies czy suka- to zdjecie juz powinno byc w dziale adopcji-uzupelni sie najwyzej a tak juz pies ma szanse, a to przeciez najwazniejsze aby swiat go zobaczył!:-(