Jump to content
Dogomania

Ligota-KONIEC PSIEGO DRAMATU!!! A jednak jest jeszcze coś do zrobienia!!! :(

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za spoznione odpowiedzi -- juz dostalam maila od Ani_w :loveu: Biala sunia na pewno nie jest agresywna wobec innych, siedzi w kojcu z 3 suczkami i nie bylo zadnego rozlewu krwi. Jest strasznie energiczna i wylewna. Ja do piatku musze sie od sprawy odsunac z przyczyn osobistych, w piatek popoludniu juz jestem do dyspozycji -- jesli wtedy ktos moglby przyjechac po sunie, byloby supert! Jesli jednak czwartek - sprobuje zalatwic kogos do towarzystwa.

Wszystkie osoby zainteresowane adopcja musza sie z nami skontaktowac, ktos od nas musi byc przy adopcji. Telefony kontaktowe:
605-782-214 -- Dawid
607-613-280 -- Monika (Moniki numer stacjonarny moze nie odpowiadac, bo dziewczyna calymi dniami gania i zalatwia formalnosci)
504-311-871 -- Ania
Nie jestesmy w stanie byc tam codziennie, ale jakas ekipa jezdzi min co drugi dzien, z osobami chetnymi na adopcje mozemy sie umowic na miejscu lub mozemy dowiezc pieska do Wroclawia. Ja od soboty bede dysponowac wieksza iloscia wolnego czasu, na pewno bede niedlugo jechac z psami do Poznania. Nie mam narazie zadnych nowych informacji co do sytuacji na miejscu, wszyscy pojechali do Ligoty.

Posted

[quote name='kiwi']a czarny dred i wychudzony labkowy jest jeszcze?
Kiwi,
info z tego co mi sie udalo odszukac na watkach Ligoty:

1. Wychudzony labkowaty - ala labkowaty, czarny, przebywal a moze dalej przebywa na AR we Wroclawiu, dziewczyny alarmowaly ze musi opuscic klinike, zdjecie:

2. Wychudzony labkowaty,poraniony na lapkach , kolor jasny, dalej w Ligocie, szuka domku tymczasowego, zdjecie:

3. Dawniej Fredzel a teraz Blacky - info z postu 132 od daisy:cyt:
"czarne cudo z Ligoty dochodzi do siebie u Ewy w Zielonej G.
Jak bedzie gotowy do adopcji bedziemy dla niego szukac dobrego, zwerifikowanego domu,
gdzie bedzie kochany do konca zycia :p

Zaloze niunkowi osobny watek gdzie na biezaco bede wstawiac
nowe zdjecia i informacje ( prosze o pomoc w wstawianiu zdjec, jestem
"nie techniczna";-) )"

zdjecie:przed zabraniem z Ligoty

i aktualne:loveu:

Posted

Chyba w Expresie Reporterów chyba nie będzie o Ligocie. ale w czasie programu jest numer podany żeby dzwonic. Może ktoś kto jest tam W Ligocie na miejscu by zadzwonił do programu? Ja bym zadzwoniła ale co ja wiem? Tyle co z forum.
Znowu dogo się chrzani...

Posted

Chyba w Expresie Reporterów chyba nie będzie o Ligocie. ale w czasie programu jest numer podany żeby dzwonic. Może ktoś kto jest tam W Ligocie na miejscu by zadzwonił do programu? Ja bym zadzwoniła ale co ja wiem? Tyle co z forum.

Posted

nie ma za co jeszcze dziekowac, ja jestem ciekawa suni :) bede rano jeszcze dzwonila do Moniki z Ligoty, popytam czy nie mogliby wracajac z przytuliska przywiezc suni gdzies blizej Wroclawia (bo nie wiem ktoredy jezdza..)

Posted

jak beda jamniki to mnie tez dajcie znac
jak wyglada dkladnie sytuacja zcarnego labka?
i jakiejs malej suki w ciazy?
wyglada na to ze mozemy wziac dwa psy do krakowa do hotelu

Posted

znowu znikaja posty!

jaka jest sytuacja czarnego labka i jakiejs malej suki w ciazy?
wyglada na to ze mozemy wziac dwa psy do hotelu do krakowa i wysterylizowac suke

Posted

kiwi - czarny labkowaty siedzi chyba dalej na AR - najlepiej chyba zadzwon pod podane nr tel bo pewnie dziewczyny mają furę roboty i ciężko im tu pisać

a małych suniek w ciąży pewno się znajdzie trochę:shake:

Posted

kiwi napisał(a):
jak beda jamniki to mnie tez dajcie znac
jak wyglada dkladnie sytuacja zcarnego labka?
i jakiejs malej suki w ciazy?
wyglada na to ze mozemy wziac dwa psy do krakowa do hotelu

Kiwi, to moze uda nam sie tak wszystko zgrac zebym zabrala dwa psy? "Moja":) biala suczke i "cos" :) dla Ciebie?

Posted

byloby super, ale my bedziemy chyba dwa psy zabierac, nie wiem czy dasz rade z trojka, poza tym nie wiem kiedy bedziemy miec transport do zabrza, choc to nie ukrywam by bardzo pomoglo :)

Posted

kiwi napisał(a):
byloby super, ale my bedziemy chyba dwa psy zabierac, nie wiem czy dasz rade z trojka, poza tym nie wiem kiedy bedziemy miec transport do zabrza, choc to nie ukrywam by bardzo pomoglo :)

transport Zabrze Krakow to nie problem, ale faktycznie z trojka, a podobno moja to wulkan energii moge sobie nie poradziec:)