elainfo Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='clockwork']sorki... chwile temu przeczytałam że dzis ma byc w Expresie Reporterów o Ligocie... weszłam na www- expresu a tam ani wzmianki... czy to na pewno miało byc dziś?? http://ww2.tvp.pl/566,20070130452597.strona ooooooo cloczek!!!ja sie przyłaczam do pytania..! Quote
dziuba Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Przepraszam za spoznione odpowiedzi -- juz dostalam maila od Ani_w :loveu: Biala sunia na pewno nie jest agresywna wobec innych, siedzi w kojcu z 3 suczkami i nie bylo zadnego rozlewu krwi. Jest strasznie energiczna i wylewna. Ja do piatku musze sie od sprawy odsunac z przyczyn osobistych, w piatek popoludniu juz jestem do dyspozycji -- jesli wtedy ktos moglby przyjechac po sunie, byloby supert! Jesli jednak czwartek - sprobuje zalatwic kogos do towarzystwa. Wszystkie osoby zainteresowane adopcja musza sie z nami skontaktowac, ktos od nas musi byc przy adopcji. Telefony kontaktowe: 605-782-214 -- Dawid 607-613-280 -- Monika (Moniki numer stacjonarny moze nie odpowiadac, bo dziewczyna calymi dniami gania i zalatwia formalnosci) 504-311-871 -- Ania Nie jestesmy w stanie byc tam codziennie, ale jakas ekipa jezdzi min co drugi dzien, z osobami chetnymi na adopcje mozemy sie umowic na miejscu lub mozemy dowiezc pieska do Wroclawia. Ja od soboty bede dysponowac wieksza iloscia wolnego czasu, na pewno bede niedlugo jechac z psami do Poznania. Nie mam narazie zadnych nowych informacji co do sytuacji na miejscu, wszyscy pojechali do Ligoty. Quote
_beatka_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 dziuba wpisze te numery na plakacik i moze ktoś się jeszcze zglosi do adopcji:razz: Quote
kiwi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 a czarny dred i wychudzony labkowy jest jeszcze? Quote
asia-s Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='kiwi']a czarny dred i wychudzony labkowy jest jeszcze? Kiwi, info z tego co mi sie udalo odszukac na watkach Ligoty: 1. Wychudzony labkowaty - ala labkowaty, czarny, przebywal a moze dalej przebywa na AR we Wroclawiu, dziewczyny alarmowaly ze musi opuscic klinike, zdjecie: 2. Wychudzony labkowaty,poraniony na lapkach , kolor jasny, dalej w Ligocie, szuka domku tymczasowego, zdjecie: 3. Dawniej Fredzel a teraz Blacky - info z postu 132 od daisy:cyt: "czarne cudo z Ligoty dochodzi do siebie u Ewy w Zielonej G. Jak bedzie gotowy do adopcji bedziemy dla niego szukac dobrego, zwerifikowanego domu, gdzie bedzie kochany do konca zycia :p Zaloze niunkowi osobny watek gdzie na biezaco bede wstawiac nowe zdjecia i informacje ( prosze o pomoc w wstawianiu zdjec, jestem "nie techniczna";-) )" zdjecie:przed zabraniem z Ligoty i aktualne:loveu: Quote
basiagk Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Chyba w Expresie Reporterów chyba nie będzie o Ligocie. ale w czasie programu jest numer podany żeby dzwonic. Może ktoś kto jest tam W Ligocie na miejscu by zadzwonił do programu? Ja bym zadzwoniła ale co ja wiem? Tyle co z forum. Znowu dogo się chrzani... Quote
anilla Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='clockwork']sorki... chwile temu przeczytałam że dzis ma byc w Expresie Reporterów o Ligocie... weszłam na www- expresu a tam ani wzmianki... czy to na pewno miało byc dziś?? http://ww2.tvp.pl/566,20070130452597.strona nie ma :shake: moze za tydzień... Quote
basiagk Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Chyba w Expresie Reporterów chyba nie będzie o Ligocie. ale w czasie programu jest numer podany żeby dzwonic. Może ktoś kto jest tam W Ligocie na miejscu by zadzwonił do programu? Ja bym zadzwoniła ale co ja wiem? Tyle co z forum. Quote
Tengusia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Czasem jest tak ze nie wszystko "reklamuja" przed programem takze moze jednak cos bedzie :roll: miejmy nadzieje bo inaczej :mad: :evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: Quote
agnieszka30 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 ania w i MagYa,.... bardzo serdecznie wam dziękuję!!!! Kamień z serca spadł... Quote
MagYa^^ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 nie ma za co jeszcze dziekowac, ja jestem ciekawa suni :) bede rano jeszcze dzwonila do Moniki z Ligoty, popytam czy nie mogliby wracajac z przytuliska przywiezc suni gdzies blizej Wroclawia (bo nie wiem ktoredy jezdza..) Quote
basia0607 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Jak będziecie w Ligocie, zobaczcie czy nie ma tam jamnikow. Quote
MagYa^^ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 basia0607 napisał(a):Jak będziecie w Ligocie, zobaczcie czy nie ma tam jamnikow. basia chetna na przegubowca? Quote
kiwi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 jak beda jamniki to mnie tez dajcie znac jak wyglada dkladnie sytuacja zcarnego labka? i jakiejs malej suki w ciazy? wyglada na to ze mozemy wziac dwa psy do krakowa do hotelu Quote
kiwi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 znowu znikaja posty! jaka jest sytuacja czarnego labka i jakiejs malej suki w ciazy? wyglada na to ze mozemy wziac dwa psy do hotelu do krakowa i wysterylizowac suke Quote
andzia69 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 kiwi - czarny labkowaty siedzi chyba dalej na AR - najlepiej chyba zadzwon pod podane nr tel bo pewnie dziewczyny mają furę roboty i ciężko im tu pisać a małych suniek w ciąży pewno się znajdzie trochę:shake: Quote
Czarodziejka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 W ER nie było o Ligocie. A czy wogóle ten, kto puścił famę, że będzie zaprosił tv do Ligoty> Czy to było tylko czcze pisanie 8) ? Quote
Ania_w Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 kiwi napisał(a):jak beda jamniki to mnie tez dajcie znac jak wyglada dkladnie sytuacja zcarnego labka? i jakiejs malej suki w ciazy? wyglada na to ze mozemy wziac dwa psy do krakowa do hotelu Kiwi, to moze uda nam sie tak wszystko zgrac zebym zabrala dwa psy? "Moja":) biala suczke i "cos" :) dla Ciebie? Quote
kiwi Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 byloby super, ale my bedziemy chyba dwa psy zabierac, nie wiem czy dasz rade z trojka, poza tym nie wiem kiedy bedziemy miec transport do zabrza, choc to nie ukrywam by bardzo pomoglo :) Quote
agnieszka30 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 no pod wrażeniem jestem ogromnym!!!:loveu: Quote
MagYa^^ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Dla psiaczkow i wszystkich, ktorzy im pomagaja... Quote
Ela_and_Krzys Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Do Zabrza to moze my bedziemy jechac w weekend jako - sobota albo niedziela? Jesli tylko Ania znajdzie czas na Fuksia... Wiec wracajac pewnie moglibysmy zabrac pasazerow. Quote
Ania_w Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 kiwi napisał(a):byloby super, ale my bedziemy chyba dwa psy zabierac, nie wiem czy dasz rade z trojka, poza tym nie wiem kiedy bedziemy miec transport do zabrza, choc to nie ukrywam by bardzo pomoglo :) transport Zabrze Krakow to nie problem, ale faktycznie z trojka, a podobno moja to wulkan energii moge sobie nie poradziec:) Quote
MagYa^^ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 ehh... kruciutki felieton :| z optymistyczna muzyka..wrr.. pokazali labka biszkoptowego, jaka chudzina :placz: ..na lancuchu? Quote
Recommended Posts