_beatka_ Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 dziewczyny ja też poproszę o plakacik na maila [email protected] Quote
ARKA Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Moze plakaciki powinny byc umieszczone na stronie ligockiej aby kazdy mogl sobie pobrac i wydrukowac. W pierwszym poscie tego waku powinny byc podane linki do: -strony www ligockiej -psiego aniola(tam sa bardzo na bieżąco informacje) -SdZ wrocławskiej Quote
ARKA Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='andzia69']i właśnie dla tych łez (wzruszenia) warto jest robić to co robimy! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dla tego właśnie liżącego jęzora warto!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
maciaszek Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='ARKA']Moze plakaciki powinny byc umieszczone na stronie ligockiej aby kazdy mogl sobie pobrac i wydrukowac. Chciałam je zamieścić właśnie w taki sposób, żeby każdy mógł w każdej chwili sobie pobrać, ale nie umiem :( Są zrobione w Wordzie, a na stonach do zapisywania zdjęć (np. fotosik) nie przyjmują/wgrywają dokumentów z rozszerzeniem doc. Jak ktoś wie jak mogłabym to zrobić, to bardzo proszę niech powie czym prędzej! :) dziewczyny ja też poproszę o plakacik na maila [email protected] Wysłany, wersja lżejsza. Jak zyczysz sobie też tą ostrzejszą daj znać. Quote
Matusz Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Maciaszek ja poprosze obydwie wersje plakatu, maila na Pw ci wyslalem :) z gory dzieki Quote
_beatka_ Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 dostalam juz plakacik, dziekuje:cool3: a mam jeszcze jedno pytanie, moze podac nr do kogos kto zajmuje sie adopcjami?i adres strony internetowej na ktorej mozna zobaczyc pieski pilnie szukajace domkow?:razz: Quote
KWL Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Ej no, plakaciki listy i całą resztę jutro zapakujemy na stronę, tylko musze je dostać :-) [email protected] [email protected] ligota.webhost.pl/ Quote
Perfi Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 mozecie wyslac do mnie plakat wrzuce na serwer zeby kazdy mogl sobie sciagnac. tylko prosilabym o nie publikowanie adresu strony na ktorej sie znajduje. [email protected] Quote
kiwi Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 macie małe i sliczne? takie powinny isc od reki Quote
maciaszek Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Wyślę obydwa plakaty (i do KWL i do Persi). Tylko najprawdopodobniej dopiero jutro. Pozdrawiam :) Quote
ewu Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 jutro wpłynie kasa ode mnie i od mojej znajomej. Bedę sie starać namawiać jeszcze innych. Trzymajcie sie psiaczki...:-( Quote
KamaG Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 możliwości mam niewielkie, ale spróbuję jakoś pomóc, narazie wysłałam do wszystkich znajomych krótki tekst z odnośnikami do stron z informacjami, z prośbą o pomoc i przesłanie dalej. Im więcej osób będzie wiedzieć tym większe szanse dla psiaków, mam nadzieję. To tekst: "Jeśli los bezdomnych zwierząt nie jest Ci obcy zajrzyj na stronę Azylu Psi Anioł uwaga zdjęcia są drastyczne: http://www.psianiol.org.pl/ligota/index.htm lub Straży dla zwierząt,: http://www.strazdlazwierzat.wroclaw.pl/interwencje.html Taki los zgotowali bezdomnym psiakom ludzie, czy raczej ci którzy ludźmi mają śmiałość się nazywać. Okaż serce, podaruj dom, lub pomóż inaczej. Wpłacając parę złotych pomagasz ratować te bezbronne zwierzęta. O tym koszmarze i można też przeczytać tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38091 Na tym wątku jest też konto na które można przekazać pomoc pieniężną. NIE BĄDŹ OBOJĘTNY, ZWIERZĘTA BŁAGAJĄ O POMOC!!! Proszę przekaż wiadomość dalej…" Jeśli coś zmienić to proszę o opinie, bo może wysłałabym też przez gg Quote
MagYa^^ Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 dobrze, ze w regionalnych tv przypominaja o ligocie... Quote
tanitka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 kochani, każdy kto nie moze tam osobiście pomóc niech wpłaci nawet cokolwiek; na pewno złotówka nie zostania zmarnowana, ratujmy życie tym zmaltretowanych psów!!:-( Quote
agnieszka30 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 zaczynam błagać o tymczas, trzymajcie kciuki Quote
ARKA Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 PRZYPOMINAM o wysyłaniu! Kancelaria Prezydenta RP ul. Wiejska 10 00-902 Warszawa e-mail: [email protected] fax. (22) 695-22-38 Szanowny Panie Prezydencie, Apeluję o poczynienie stanowczych kroków, zmian ustawodawczych, które zlikwidują w Polsce zorganizowaną grupe przestępczą zajmujacą sie wyłapywaniem, skupem bezdomnych zwierząt z gmin i albo je usmiercają albo umieszczają w pseudo-schroniskach. W pseudo-schroniskach, gdzie bezdomne zwierzęta nie mają należytej opieki, nie są leczone, umierają z chorób i niedożywienia, w cierpieniu i męczarniach. To są polskie obozy zagłady zwierząt. Czy Polskę, członka UE, nie stać jest na humanitaryzm wobec zwierząt bezdomnych? Czy w Polsce muszą funkcjonować obozy koncentracyjne dla zwierząt za aprobatą urzedników gminnych i służb nadzoru, do tego powołanych? Obecnie, Nowa Ligota gmina Oleśnica, jest tego jakże bolesnym, naocznym przykładem, bulwersujacym nie tylko nas Polaków, a takich miejsc w Polsce jest dużo, dużo wiecej. Jesteśmy przekonani, że Pan i Pan Premier, znani jako wielcy miłośnicy zwierząt, nie przejdziecie obojętnie obok tak wielkiej krzywdy zwierząt bezdomnych, która dzieje się w Polsce. Z poważaniem, (imie i nazwisko) Quote
AnkaRa Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 #1271 to pies czy sunia? Jesli wiecie cos wiecej o tym piesku prosze o informacje. Quote
agnieszka30 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Mam dla niej tymczas, proszę o info, jaka jest do innych suk. Quote
agnieszka30 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 aha, bardzo ważne, ona jest zdrowa czy też choruje?? Quote
agnieszka30 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Z kim kontaktować sie w sprawie tymczasu???? Jeśli wypali, sunia może jechać już!!! Ze swojej strony oferuję jej sterylkę, jeśli nie jest wysterylizowana, domek cudny!!!Sprawdzony. Byłoby super. Quote
maciaszek Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='ARKA']PRZYPOMINAM o wysyłaniu! Wysłane, przez dwie osoby :) Quote
AnkaRa Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 W takim razie mooocno trzymam za nia kciuki!!! Quote
Recommended Posts