Jump to content
Dogomania

Ligota-KONIEC PSIEGO DRAMATU!!! A jednak jest jeszcze coś do zrobienia!!! :(

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, chyba nigdzie w wątku nie ma numeru konta. Wiem, że możemy sobie znaleźć - ale tak jest łatwiej. Szczególnie dla osób nowych.

Wstawcie go na pierwszą stronę / do pierwszego postu, proszę:

Numer konta:

78213000042001038801430001
VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

NIP 7412025929
KRS 0000264523

nr konta dla przelewów z zagranicy
INGBPLPW78213000042001038801430001 opłata za przewalutowanie 40zl :/

Na konto wplacajcie nawet najmniejsze kwoty. przydadza sie.

Z DOPISKIEM: PSY Z LIGOTY

Posted

ten post z nr-em konta wrzuccie na 1 strone, to duzo ulatwia. ja juz przelalam pare zloty.. wiem, ze jest wiecej takich pozakrecanych osob, ktoe nie wiedza jak sie zabrac za odszukanie kont niektorych psiakow.

Posted

MagYa^^ napisał(a):
ten post z nr-em konta wrzuccie na 1 strone, to duzo ulatwia. ja juz przelalam pare zloty.. wiem, ze jest wiecej takich pozakrecanych osob, ktoe nie wiedza jak sie zabrac za odszukanie kont niektorych psiakow.

lub nie mają czasu na szukanie a chcą szybko pomóc :lol:

Posted

[quote name='monikita']Z

to jest mamy tych czekoladkowych jest mala. Tamto zdjecie jest dawno zrobione jak były jeszcze slepe teraz juz widza. Czarnych szczeniaczkow nie ma. Jest jeszcze szczeniaczek owczarkowaty

Posted

beka napisał(a):
Założyłam wątek labkowi biszkoptowemu (str 42) na labradorach..

i wruciłam info o koncie na 1 stronie

A czy mogę dostać link do tej strony labka?
ps dobra robota:lol:dzieki

Posted

[quote name='Cisex']to jest mamy tych czekoladkowych jest mala. Tamto zdjecie jest dawno zrobione jak były jeszcze slepe teraz juz widza. Czarnych szczeniaczkow nie ma. Jest jeszcze szczeniaczek owczarkowaty

No niesty nie wyświetlają się zdjątka mi.

Posted

Link do wątku labcia dodany :)
Na pierwszej stronce w swoim poście wstawiłam liste stron ze zdjęciami piesków :)

Ja też nie widze zdjęć szczeniorów :(

Posted

Beka przesłała mi linka do tego koszmaru!!!! Natychmiast zadzwoniłam do Wojewódzkiego Inspektoratu Weterynarii we Wrocławiu. Rozmawiałam z woj. ins. Lechem Rybarczykiem (jestem dziennikarką Radia Zet i jako taka właśnie do niego dzwoniłam). Dziś w tym koszmarze była kontrola z Woj. Ins. Wet. W tej chwili trwa spotkanie z władzmai gminy Nowa Ligota. Jutro mam dzownić, jakie zapadną decyzje. Ale jako że w całym województwie dolnośląskim jest tylko!!!! 7 schronisk, na pewno większosc zwierząt będize uśpiona:placz: :placz: :placz: Ratujcie, kogo możecie. Zawiadomcie lokalne media (gazety, rozglośnie, stacje telewizyjne). Na pewno ze względów humanitarnych TRZEBA BĘDZIE uśpić parę psiaków, ale oni na pewno będą to robić MASOWO!!!!! W tej cuwili jest tam prawie 300 psów!!!!!!:placz: :placz: :placz: Na wszelki wypadek mój numer komórkowy: 0501290484 Iza

Posted

Teraz trzeba się jeszcze dodatkowo spieszyć z wyciąganiem psów ! Dziewczyny i tak by wszystkich nie uratowały, ale boję się że teraz Ligota "pójdzie na całość" usypiajac co się nawinie,żeby ukryć swoje zbrodnie..... Jak kto może wpłaćcie nawet po kilka zł to ostatnie chwile życia niektórych psów,a bez naszej pomocy dziewczyny nic nie zrobią, proszę!!!