aisaK Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Poczekajcie z tym dobkiem, tzn: po moim telefonie. Jest jeszcze sprawa kasy...Muszę przedyskutowac z dziewczynami z Nadziei dobermana..Wiecie, pomóc chcemy, ale z kasa jak zwykle... Quote
Norbitka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='andzia69'] cos duzego i białego? Czy wiadomo chociaz jakiej płci jest to cudo? Quote
majafaja Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 rozumiem ze tego onka z wlosami nie tego cherlaka chudzine? Paola06?? Quote
dziuba Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Norbitka napisał(a):Czy wiadomo chociaz jakiej płci jest to cudo? Psiak olbrzymi i robi wrazenie :) To jest chlopiec, jak juz pisalam jest w Ligocie, ale w innym miejscu, nie wsrod tych lysoli. i z tego, co udalo sie ustalic, tez jest do adopcji. Quote
Norbitka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 dziuba napisał(a):Psiak olbrzymi i robi wrazenie :) To jest chlopiec, jak juz pisalam jest w Ligocie, ale w innym miejscu, nie wsrod tych lysoli. i z tego, co udalo sie ustalic, tez jest do adopcji. Chłopiec niestety odpada Quote
monikita Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Norbitka']Czy wiadomo chociaz jakiej płci jest to cudo? to jest pies rasy Juzak jestem pewna 200%, super pies do pilnowania, ale nie koniecznie na łancuchu Quote
andzia69 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 dziuba - trzeba by uaktualnić pierwszą stronę - powklejać zdjęcia psów, które tam zostały, a usunąć np. astkę bo już jej nie ma i nie wiem, które jeszcze... dobrze??? a rudy już do mnie jedzie - pewnie dojedzie na 2-4 w nocy Quote
_beatka_ Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 ligota na pierwsza strone!pilna pomoc finansowa potrzebna na ratowanie psiakow:multi: Quote
monikita Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 andzia69 napisał(a):dziuba - trzeba by uaktualnić pierwszą stronę - powklejać zdjęcia psów, które tam zostały, a usunąć np. astkę bo już jej nie ma i nie wiem, które jeszcze... dobrze??? To ja nawaliłam z pierwsza strona :oops: a nie dziuba, jutro po ewidencji i dokładnych ogledzinach uaktualnie, napewno beda jeszcze nowe zdjecia. Quote
alicy Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Mam jedno pytanie na jaki nr konta mozna Wam wysyłac pieniądze....zabrać pieska nie mogę,ale cos tam dorzucić się postaram Quote
andzia69 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='monikita']to jest pies rasy Juzak jestem pewna 200%, super pies do pilnowania, ale nie koniecznie na łancuchu tak myślałam,że to jużak tylko pewna nie byłam, bo czasem na zdjęciach psy wyglądają na większe niż są w rzeczywistości - ale jak mówisz,że to olbrzym to chyba tak jest...idę poszukać kogoś od jużaków! Quote
Kluska4 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Alicy, w tym wątku, w pierwszym poście jest nr konta i instrukcja co i jak: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645 Quote
dziuba Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Chcialam wszystkim serdecznie podziekowac za pomoc w ratowaniu psow z ligockiego piekla. Bez Was niewiele moglybysmy zdzialac. Przepraszam, jesli czasem sie denerwujemy czy nie odpowiadamy, ale rozmiary tej akcji troche nas momentami przytlaczaja :) Jutro beda nowe zdjecia i opisy, miejmy nadzieje, ze rowniez jutro kolejne cztery (lub wiecej) lapy opuszcza to koszmarne miejsce. Mamy nadzieje, ze nasza upierdliwosc przyniesie zamierzone efekty i wobec tego miejsca zostana poczynione konkretne dzialania. Quote
basiagk Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 monikita, dziuba i spółka JESTEŚCIE WSPANIAŁE!!!:modla::modla::modla::modla::modla: Quote
majafaja Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 :lilangel::lilangel::klacz::klacz::klacz::klacz:przylaczam sie !!!!!wielkie dzieki!!!!! Quote
_beatka_ Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 zgadzam sie, jestescie wspaniale bo dzieki wam i naglosnieniu tego co sie dzieje w tym "schronisku" moze uda uratowac sie chociaz kilka wiecej psich istnien:loveu: Quote
pajunia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Gdzies czytalam, ze ta mloda kaukazka ma osobny watek. Czy ktos mi moze linka podac? mam dom dla mlodej kaukazki, chetnie bym ta podeslala. Co o tym sadzicie? I co to sa za szczeniaczki? beda male, czy duze, czy cos wiadomo? Czy dziewczynki, czy chlopcy? Quote
dziuba Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dobry domek potrzebny od zaraz :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40087&page=2 Quote
pajunia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 wyslalam zdjecia tej panny. Napiszcie cos o tych szczeniurkach. Dzieki. Quote
AśkaK Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='andzia69']Dobek (mam kilkadziesiąt nowych zdjęć psów w podobnym stanie, ale nie nadążam zapisywać:placz::placz::placz:) onek: Boże, a myślałam że ostrów to dno...:-( :-( :-( Ile jest szczeniąt? Tak pi razy drzwi? Czy jest szansa, że ktoś w najbliższych dniach przywiezie je do W-wy? Mogę dać tymczas jednemu...może 2...jednego, najbiedniejszego szczeniorka na pewno wezmę. Ale to kawał drogi!:placz: Jedzie ktoś..? Quote
_beatka_ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 jak wygląda sprawa dobcia? dziewczyny go zabiorą? Quote
_beatka_ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 sytuacje jest dramatyczna dlatego nie czekajac na zakończenie aukcji bazarkowych wplacilam dziś 50zl wiecej pójdzie po zakończeniu licytacji;) Quote
Recommended Posts