Jump to content
Dogomania

Ligota-KONIEC PSIEGO DRAMATU!!! A jednak jest jeszcze coś do zrobienia!!! :(

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poczekajcie z tym dobkiem, tzn: po moim telefonie. Jest jeszcze sprawa kasy...Muszę przedyskutowac z dziewczynami z Nadziei dobermana..Wiecie, pomóc chcemy, ale z kasa jak zwykle...

Posted

Norbitka napisał(a):
Czy wiadomo chociaz jakiej płci jest to cudo?

Psiak olbrzymi i robi wrazenie :) To jest chlopiec, jak juz pisalam jest w Ligocie, ale w innym miejscu, nie wsrod tych lysoli. i z tego, co udalo sie ustalic, tez jest do adopcji.

Posted

dziuba napisał(a):
Psiak olbrzymi i robi wrazenie :) To jest chlopiec, jak juz pisalam jest w Ligocie, ale w innym miejscu, nie wsrod tych lysoli. i z tego, co udalo sie ustalic, tez jest do adopcji.

Chłopiec niestety odpada

Posted

[quote name='Norbitka']Czy wiadomo chociaz jakiej płci jest to cudo?
to jest pies rasy Juzak jestem pewna 200%, super pies do pilnowania, ale nie koniecznie na łancuchu

Posted

dziuba - trzeba by uaktualnić pierwszą stronę - powklejać zdjęcia psów, które tam zostały, a usunąć np. astkę bo już jej nie ma i nie wiem, które jeszcze...

dobrze???

a rudy już do mnie jedzie - pewnie dojedzie na 2-4 w nocy

Posted

andzia69 napisał(a):
dziuba - trzeba by uaktualnić pierwszą stronę - powklejać zdjęcia psów, które tam zostały, a usunąć np. astkę bo już jej nie ma i nie wiem, które jeszcze...

dobrze???

To ja nawaliłam z pierwsza strona :oops: a nie dziuba, jutro po ewidencji i dokładnych ogledzinach uaktualnie, napewno beda jeszcze nowe zdjecia.

Posted

[quote name='monikita']to jest pies rasy Juzak jestem pewna 200%, super pies do pilnowania, ale nie koniecznie na łancuchu

tak myślałam,że to jużak tylko pewna nie byłam, bo czasem na zdjęciach psy wyglądają na większe niż są w rzeczywistości - ale jak mówisz,że to olbrzym to chyba tak jest...idę poszukać kogoś od jużaków!

Posted

Chcialam wszystkim serdecznie podziekowac za pomoc w ratowaniu psow z ligockiego piekla. Bez Was niewiele moglybysmy zdzialac. Przepraszam, jesli czasem sie denerwujemy czy nie odpowiadamy, ale rozmiary tej akcji troche nas momentami przytlaczaja :)

Jutro beda nowe zdjecia i opisy, miejmy nadzieje, ze rowniez jutro kolejne cztery (lub wiecej) lapy opuszcza to koszmarne miejsce.

Mamy nadzieje, ze nasza upierdliwosc przyniesie zamierzone efekty i wobec tego miejsca zostana poczynione konkretne dzialania.

Posted

Gdzies czytalam, ze ta mloda kaukazka ma osobny watek. Czy ktos mi moze linka podac? mam dom dla mlodej kaukazki, chetnie bym ta podeslala. Co o tym sadzicie?

I co to sa za szczeniaczki? beda male, czy duze, czy cos wiadomo? Czy dziewczynki, czy chlopcy?

Posted

[quote name='andzia69']Dobek (mam kilkadziesiąt nowych zdjęć psów w podobnym stanie, ale nie nadążam zapisywać:placz::placz::placz:)

onek:

Boże, a myślałam że ostrów to dno...:-( :-( :-(

Ile jest szczeniąt? Tak pi razy drzwi? Czy jest szansa, że ktoś w najbliższych dniach przywiezie je do W-wy? Mogę dać tymczas jednemu...może 2...jednego, najbiedniejszego szczeniorka na pewno wezmę. Ale to kawał drogi!:placz: Jedzie ktoś..?