andzia69 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Jeśli chodzi ci o taką długowłosą onkę to było napisane,ze to młoda sunia ok. roku, siedzi w mordowni A terierka - jesli taka do wlijskiego teriera podobna to juz jej nie ma - ma dom Tam nie ma wolobtariatu więc ciężko cokolwiek o psach powiedzieć - a wszystko co wiedzą chyba zostało napisane.... Quote
majafaja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 najelpiej osobiscie sie kontaktowac, bo z tego co wiem to sa sklonne wyciagnac kazdego psa, na ktorego czeka dom . . Quote
iza_szumielewicz Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Rozmawiałam z Edytą. Powiedziała mi, że dzisiejsza interwencja była na prośbę jej i innych dziewczyn z Ligoty (prosiły też o interwencję m.in. TOZ. Była tam też już gazeta "Słowo Polskie". ma z tego zrobic artykuł. Edyta nie miała jak romzaiwać, bo prowadziła samochód (wiezie do kliniki 2 skrajnie wycieńczoen psy). Obiecała zadzwonić później. A swoją drogą, podałam na forum mój numer komórki, jest moje nazwisko - nie ukrywam sswojej tożsamości. Drogi abonencie nr telefonu: 606 283..., proszę do mnie nie wysyłać anonimów:angryy: :angryy: :angryy: NIEWIARYGODNE!!!!! Żałuję, że się w to wmieszałam i BARDZO PRZEPRASZAM WSZYSTKICH, którzy z tego powodu odczuwają dyskomfort. Uwierzcie, że miałam dobre intencje, choc nimi - jak wiadomo - piekło bywa wybrukowane. Jeśli dziewczyny z Ligoty uznają, ze mogę im jakoś pomóc, zrobię to. A jesli zganią mnie za to, co zrobiłam pochylę głowę. Ale proszę wczesniej nie dokonywac na mnie samosądów, bo to skrajnie niesprawiedliwe. Quote
_beatka_ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 AśkaK ponawiam propozycje, jeśli chcesz żebym po nie pojechala to daj znać na PW:cool3: Quote
majafaja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 no co Ty???? Iza??? gubie sie... to smsy przesyłały Vutz? nie rozumiem, czemu..... ? JAKIE ANONIMY? POGRóZKI? no widzisz Iza, czyli wsjo ok! super!! oby psiaki przetrzymaly...wiesz moze ktore wiezie? Quote
_beatka_ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 chryste panie jakie pogróżki? to my już sobie sami grozimy??:crazyeye: Quote
Dorothy Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 _beatka_ napisał(a):AśkaK ponawiam propozycje, jeśli chcesz żebym po nie pojechala to daj znać na PW:cool3: a ktore szczeniaki AskaK chce wziac do siebie? Onkowate, czy te od kudlatej? Od kudlatej chyba trzeba z mama, one sa malutkie. Kiedy beda dziewczyny z jakimis wiadomosciami, wie ktos? Quote
iza_szumielewicz Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Nie. Nic nie wiem. Kobita ze schroniska ponoc była bardoz nieprzyjeman i nie chciała ich wydać. dziewcyzny obiecały, ze szybko te psy zwrócą. jeden - jeśli dobrze zrozumiałam - ma być w klinice 1 dizeń, jeden dłużej. Tyle wiem. Quote
_beatka_ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 czemu nie chciala wydać? jakto zwrócą? nie wiem, które chce wziąć AśkaK, ja moge pojechać po każde, tylko po mojej sesji:placz: Quote
majafaja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 kurcze.... nie za fajnie! napisz Iza co bylo!! kto CI wysylal anonimy ?? to wazne! Quote
Vutz Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 majafaja! to nieporozumienie. żadnych aninimów nie było !!! Quote
Vutz Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 nikomu nie groziłam!!! żeby było jasne. napisałam tylko, czemu tam pani zadzwoniła jako dziennikarka ... pisałyście, ze rozgłos nie sprzyja tej sprawie Quote
majafaja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 no tak, tylko wiadomo, ze kazdy chce dobrze dla psiakow, Iza chciala tylko pomoc. nie ma co wysylac smsow, takie smy to mozna do tych patałachów z Ligoty wysylac!!!! Quote
masienka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 majafaja napisał(a):no tak, tylko wiadomo, ze kazdy chce dobrze dla psiakow, Iza chciala tylko pomoc. nie ma co wysylac smsow, takie smy to mozna do tych patałachów z Ligoty wysylac!!!! Absolutnie! Znowu, jak w kazdej innej tego typu sprawie, wyjdzie na to , ze wszyscy jestesmy oszolomami a oni tacy biedni i poszkodowani bo pogrozki dostaja:cool1: Quote
majafaja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Cisex napisał(a):nie juz ich nie potrzebuja:mad: czyli....... ?????:mad::mad::mad::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
_beatka_ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 kurcze to co się z nimi stalo?zabili je???????????????/ Quote
Cisex Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Wydaje się nam ze jest mlodziutka ze ma z rok moze dwa Quote
_beatka_ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Vutz dlatego dziewczyny pisza ze ok roku;)od 10miesiecy do roku krótka droga:cool3: Quote
AśkaK Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 _beatka_ napisał(a):kurcze to co się z nimi stalo?zabili je???????????????/ Co z tymi szczeniorami, piszcie jaśniej!Są w schronie tylko nie chcą ich wydać, czy nie żyją, czy wyadoptowane? Niestety mogę wziąć jednego szczeniorka tylko, myślę że takiego który jest bez matki i najsłabszy trzeba najszybciej wyciągnąć. Dwóch nie wezmę :-( ,muszę mieć miejsce jeszcze dla malucha z hotelu. Quote
_beatka_ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 AśkaK jak bedziesz wiedziala cos konkretnie to pisz albo dzwon na komorke 692347958 bo teraz ja malo na dogo zagladam, uczyc sie trzeba, niestety:roll: Quote
majafaja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 heh, a ja dzis mam za soba ostatni egzamin...uff :) powodzenia beatka!! cisex, co ze szczeniorkami?? Quote
Cisex Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 nie zyja to byly dzieci tej suczki ze zdjecia. Suczka jest malutka i bardzo kochana do wszystkich sie cieszy. Quote
majafaja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 :-(:-(:-( czego mozna się było spodziewać.. Quote
Recommended Posts