Nadziejka Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 matko jedyna maluszka skarbunia kruszenka wyrzucili ... Z modlitwa za Marysienke nasza za lapinki brzusie wszystkie wszystkie Quote
Nadziejka Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 Dzieciateczko kokane z modlitwa caluni czas za wszystki Quote
mari23 Posted August 31, 2021 Author Posted August 31, 2021 13 godzin temu, maarit napisał: zdjęcia nie oddają nędzy tego biedunia :( :( milion pcheł i kleszczy oraz łupież na skórze, potworny syf w uszach i za długie, "podwinięte" pazurki....zdjęcia po powrocie z gabinetu wet, już obcięte pazury, wyczyszczone i zakropione uszka, wyjęte kleszcze. No i troszeńkę podkarmiony przez 2 dni, bo tylne łapki rozjeżdżały mu się z osłabienia :( nie zna smyczy, za to wie, że jak się zrobi kupkę na podłodze, to trzeba szybko się schować za meblami i nie wyłazić :( :( 5 Quote
Tyśka) Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 Serce pęka... co on przeżył to on sam wie :( Quote
Tola Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 Bidulek malusi kochany, jest cudny; co to maleństwo strasznego musiało przeżyć Marysia po raz kolejny otworzyła i serce i dom dla potrzebującej istotki 2 Quote
dwbem Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Dlaczego jest tyle dwunożnych bydlaków, jak można było tak traktować takie słodkie maleństwo. 1 Quote
mari23 Posted September 3, 2021 Author Posted September 3, 2021 Dnia 1.09.2021 o 20:30, elik napisał: Śliczna i smutna dziewunia Smutna była, bo w gabinecie trochę się bała, jest bardzo delikatna. Dzisiaj oficjalnie podpisałam umowę adopcyjną, Dia ma swój wspaniały, kochający domek już formalnie. Wieści z domu braciszka, spod Babiej Góry, bardzo cieszą - piesio jest spokojny i grzeczny, bardzo lubi spacery, w domu zachowuje czystość idealnie. Państwo zachwyceni. Maluszek wciąż jeszcze chudziutki, dzisiaj byłam w gabinecie po karmę dla niego i mówię, że słabo przybiera na wadze. "Pani Marysiu, to nie tak, jak z nami - zjesz ciastko i od razu tyjesz, tu tak to nie działa" ;) ;) uśmiałam się z tej riposty :) 2 Quote
elik Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 7 minut temu, mari23 napisał: "Pani Marysiu, to nie tak, jak z nami - zjesz ciastko i od razu tyjesz, tu tak to nie działa" uśmiałam się z tej riposty Ja tak lubię jeść. Chcę tak jak u piesków 2 Quote
mari23 Posted September 5, 2021 Author Posted September 5, 2021 Deja vu ? :( :( Komu czarnego pieska? Jakby brat tamtej dwójki :( :( 1 Quote
Tyśka) Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Ojej, ma ładne błyszczące futro. Komua zaginął? Jaka jest jego historia? Ogłoszę go w stosownym czasie. Quote
maarit Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 A tutaj Czarny (poprzedni) u siebie 2 1 Quote
Maciek777 Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Nie spodziewałem się, że szczeniak może być w takim stanie Na szczęście teraz niczego mu nie brakuje, poza kilogramami jak po ciastku Kibicuję też trzeciemu z czarnych trojaczków! Myślę, że spodoba się niejednej osobie Bardzo dziwne to ich podobieństwo... P.S.: Lajki mi się skończyły 2 Quote
Nadziejka Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Dnia 3.09.2021 o 20:47, mari23 napisał: Smutna była, bo w gabinecie trochę się bała, jest bardzo delikatna. Dzisiaj oficjalnie podpisałam umowę adopcyjną, Dia ma swój wspaniały, kochający domek już formalnie. Wieści z domu braciszka, spod Babiej Góry, bardzo cieszą - piesio jest spokojny i grzeczny, bardzo lubi spacery, w domu zachowuje czystość idealnie. Państwo zachwyceni. Maluszek wciąż jeszcze chudziutki, dzisiaj byłam w gabinecie po karmę dla niego i mówię, że słabo przybiera na wadze. "Pani Marysiu, to nie tak, jak z nami - zjesz ciastko i od razu tyjesz, tu tak to nie działa" ;) ;) uśmiałam się z tej riposty :) Niechaj moc bedzie z Wami Marysienko z calego serca ze wszystkimi lapunkami z Wami 1 Quote
elik Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 1 godzinę temu, Maciek777 napisał: P.S.: Lajki mi się skończyły Moje też wyszły Quote
Recommended Posts