Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
13 godzin temu, maarit napisał:

IMG-20210830-WA0006_resize_7.jpg

IMG-20210830-WA0008_resize_41.jpg

IMG-20210830-WA0007_resize_16.jpg

IMG-20210830-WA0009_resize_60.jpg

IMG-20210830-WA0005_resize_69.jpg

zdjęcia nie oddają nędzy tego biedunia :( :( milion pcheł i kleszczy oraz łupież na skórze, potworny syf w uszach i za długie, "podwinięte" pazurki....zdjęcia po powrocie z gabinetu wet, już obcięte pazury, wyczyszczone i zakropione uszka, wyjęte kleszcze. No i troszeńkę podkarmiony przez 2 dni, bo tylne łapki rozjeżdżały mu się z osłabienia :( nie zna smyczy, za to wie, że jak się zrobi kupkę na podłodze, to trzeba szybko się schować za meblami i nie wyłazić :( :(

• Like 5
Posted

Bidulek malusi kochany, jest cudny; co to maleństwo strasznego musiało przeżyć 😞

Marysia po raz kolejny otworzyła i  serce i dom dla potrzebującej istotkiserce-ruchomy-obrazek-0462.gif

• Like 2
Posted
Dnia 1.09.2021 o 20:30, elik napisał:

Śliczna i smutna dziewunia   1279817854_serce8.gif.3d8c36a2ce048cc20549d55c2842a6ec.gif

IMG-20210901-WA0030_resize_18.jpg

Smutna była, bo w gabinecie trochę się bała, jest bardzo delikatna. Dzisiaj oficjalnie podpisałam umowę adopcyjną, Dia ma swój wspaniały, kochający domek już formalnie. 

Wieści z domu braciszka, spod Babiej Góry, bardzo cieszą - piesio jest spokojny i grzeczny, bardzo lubi spacery, w domu zachowuje czystość idealnie. Państwo zachwyceni.

Maluszek wciąż jeszcze chudziutki, dzisiaj byłam w gabinecie po karmę dla niego i mówię, że słabo przybiera na wadze. "Pani Marysiu, to nie tak, jak z nami - zjesz ciastko i od razu tyjesz, tu tak to nie działa" ;) ;) uśmiałam się z tej riposty :)

• Like 2
Posted
7 minut temu, mari23 napisał:

"Pani Marysiu, to nie tak, jak z nami - zjesz ciastko i od razu tyjesz, tu tak to nie działa" 😉 😉 uśmiałam się z tej riposty 🙂

Ja tak lubię jeść.    Chcę tak jak u piesków  🙂  

• Like 2
Posted

Nie spodziewałem się, że szczeniak może być w takim stanie 😞 Na szczęście teraz niczego mu nie brakuje, poza kilogramami jak po ciastku😉

Kibicuję też trzeciemu z czarnych trojaczków! Myślę, że spodoba się niejednej osobie 🙂 Bardzo dziwne to ich podobieństwo...

P.S.: Lajki mi się skończyły 😛    

• Like 2
Posted
Dnia 3.09.2021 o 20:47, mari23 napisał:

Smutna była, bo w gabinecie trochę się bała, jest bardzo delikatna. Dzisiaj oficjalnie podpisałam umowę adopcyjną, Dia ma swój wspaniały, kochający domek już formalnie. 

Wieści z domu braciszka, spod Babiej Góry, bardzo cieszą - piesio jest spokojny i grzeczny, bardzo lubi spacery, w domu zachowuje czystość idealnie. Państwo zachwyceni.

Maluszek wciąż jeszcze chudziutki, dzisiaj byłam w gabinecie po karmę dla niego i mówię, że słabo przybiera na wadze. "Pani Marysiu, to nie tak, jak z nami - zjesz ciastko i od razu tyjesz, tu tak to nie działa" ;) ;) uśmiałam się z tej riposty :)

Niechaj moc bedzie z Wami Marysienko z calego serca
ze wszystkimi lapunkami z Wami 

• Like 1