FredziaFredzia Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Daj przepis na sałatkę jak już się wykimasz, lekka jakaś czy milion pińcset kalorii? :lol: Quote
Amber Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Koleżanko fotoblożanko :grins: Też lubię tuńczyka, choć jestem leń i najbardziej preferuje wyjadać go z puszki widelcem i zagryzać bułką :p Quote
Vectra Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 FredziaFredzia napisał(a)::lol: nawet Cię zacytowała! dlatego napisałam o tym tu , bo tak to już jest , że gdzie się mod odezwie w temacie inaczej niż życzy sobie TWA. Zaraz czuje oddech na plecach i tupot nóżek :grins: Mnie by było szkoda czasu ... no ale cieszmy się że mamy życie , przynajmniej inni mają czym żyć ;) Quote
*zaba* Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 FredziaFredzia napisał(a)::lol: nawet Cię zacytowała! Szkoda że dalej taka walka w wątku psa, któy powinien mieć już dawno spokój. zgadzam sie z Toba w 100%. Dlatego jak wiesz, spytalam czemu ten watek ma sluzyc, bo napewno nie Gajeczce. Gdyby mnie przeczytac ze zrozumieniem, byloby fajniej. :) Quote
Vectra Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Amber napisał(a):Koleżanko fotoblożanko :grins: Też lubię tuńczyka, choć jestem leń i najbardziej preferuje wyjadać go z puszki widelcem i zagryzać bułką :p taki wariant też zajadam .... i jest bardzo smaczny ... i nie zostawia bałaganu w kuchni :evil_lol: kurde służba ma wolne , a ja bym się napiła czegoś ciepłego teraz.... a tak mi się chce spać , że nie mam siły zejść do kuchni. Quote
Vectra Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 *zaba* napisał(a):zgadzam sie z Toba w 100%. Dlatego jak wiesz, spytalam czemu ten watek ma sluzyc, bo napewno nie Gajeczce. Gdyby mnie przeczytac ze zrozumieniem, byloby fajniej. :) to było sobie sprawdzić , że nie jestem modem na PWP ino zwykłym juserem którego do pasji doprowadza ... szmacenie niewinnych , dobrych ludzi. sama wiesz , że miło tam nie było ... bo jakieś ciocie klocie mają marzenie by rządzić światem. a fajna rodzina i szkoda by tak poszli sobie z dogo zniesmaczeni ... Quote
FredziaFredzia Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Ewa dopisałam jeszcze tam prośbę o przepisik na sałatkę tuńczykową - ciekawa jestem jaki Ty robisz :) A niestety przez tą całą kłótnię już znajomym właściciele Gai odradzają adopcję psa - więc pójdą i kupią, zapewne w pseudo. Quote
Amber Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 *zaba* napisał(a):zgadzam sie z Toba w 100%. Dlatego jak wiesz, spytalam czemu ten watek ma sluzyc, bo napewno nie Gajeczce. Gdyby mnie przeczytac ze zrozumieniem, byloby fajniej. :) OMG nie chciałabym aby mój wątek został polem bitwy o innym wątku psa na PwP z którym nie mam NIC wspólnego więc... wypa.... :p Quote
Vectra Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Ewa dopisałam jeszcze tam prośbę o przepisik na sałatkę tuńczykową - ciekawa jestem jaki Ty robisz :) tuńczyk w oleju , bo w wodzie jest fuj papryka czerwona ogórek konserwowy jabłko majonez sok z cytryny pestki ze słonecznika dużo pieprzu siekasz , mieszasz i jesz :loveu: nie wiem czy ma dużo kalorii , bo nie liczę ... można dodać makaron , cebulkę ... ale kurde gotowanie makaronu jest nudne , a cebuli nie jadam bo mnie po niej zawartość brzuszka boli. Jesio jest dobra z dodatkiem jajka na twardo i zielonego szczypiorku .... Quote
Okamia Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Vectra napisał(a):mod coś z tym zrobił - pyszną sałatkę z tuńczyka i zajada z apetytem :diabloti: mniam - podziel się :evil_lol: Wątek Gaji bardzo interesujący... Gdyby mi ktoś kazał spowiadać się ze wszystkiego na wątku i wpierdzielać się do wychowania świnia była bym dokładnie tak miła jak Grzegorz. Nie dziwie się że ma już dość... po przeczytaniu wątku stwierdzam, że niektórzy powinni iść się leczyć na nogi bo na głowę to za późno ... A ja sobie wczoraj pograłam znów chwilę w GRĘ. A w sobotę mój TZ wielce niezadowolony napisał mi sms o treści: Skończyłem GRĘ :( Idę grać w Nino Kuni. - A ja na to: Jestem z debilem :evil_lol: A teraz idę ogarnąć kolacjones i oglądamy seriale :diabloti: Quote
*zaba* Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Vectra napisał(a):to było sobie sprawdzić , że nie jestem modem na PWP ino zwykłym juserem którego do pasji doprowadza ... szmacenie niewinnych , dobrych ludzi. sama wiesz , że miło tam nie było ... bo jakieś ciocie klocie mają marzenie by rządzić światem. a fajna rodzina i szkoda by tak poszli sobie z dogo zniesmaczeni ... Masz racje, moglam sprawdzic, nie zrobilam, sorki. Jestem jak najdalej od szmacenia kogokolwiek. Amber napisał(a):OMG nie chciałabym aby mój wątek został polem bitwy o innym wątku psa na PwP z którym nie mam NIC wspólnego więc... wypa.... :p Rozumiem, nie taki byl moj zamiar, nie chce z nikim toczyc bitew. Quote
FredziaFredzia Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 A to podobnie, tylko ja jeszcze jajka i ziemniaki dawałam. Spróbuję z sokiem z cytryny bo tego nie robiłam :) Quote
Amber Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Ja jeszcze sobie pogram w GRE, aż znajdę wszystkie znajdźki i przejdę ją na 100%, a to jest trudniejsze zadanie od samego jej skończenia (i b. łatwo tracę cierpliwość :diabloti:) więc włączam ją na pół godz. góra. Zawsze coś znajdę (ostatnio 3 geoskrzynki w lokacji górskiej, myślałam, że ocipe.... :evil_lol:) a zostało mi ich jeszcze trochę, więc przygoda się nie kończy. Poza tym jak już wydałam ponad stówkę na grę (tak, jestem aż tak skąpa :evil_lol:) to chcę ją przejść wzdłuż i wszerz. I jeszcze z czeskim dubbingiem na koniec! :lol: Quote
Justa Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Wybacz tę teksańską masakrę, którą zrobilam wokół Jariego, ale wciąż nie opanowalam techniki czystego pobierania krwi :p Quote
omry Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 http://megademot.com/demot/0_0_0_946044169_middle.jpg :evil_lol: Quote
Amber Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='Justa']Wybacz tę teksańską masakrę, którą zrobilam wokół Jariego, ale wciąż nie opanowalam techniki czystego pobierania krwi :p Spoko, jak mu ostatnio obcinałam pazury było podobnie :eviltong: [quote name='omry']http://megademot.com/demot/0_0_0_946044169_middle.jpg :evil_lol: Tak, niektóre panienki z cosplaya są więcej niż boskie :diabloti: http://fc08.deviantart.net/fs48/i/2010/167/5/7/Lara_Croft_Tomb_Raider_Cosplay_by_kaoshoneybun.jpg http://fc08.deviantart.net/fs70/i/2010/218/8/0/Lara_Croft_Cosplay_8_of_Ten_by_Madenice.jpg https://lh4.googleusercontent.com/-jie-n9HlT3E/Tjsk73XBSBI/AAAAAAAADp8/rEHSDLKinkk/s800/%2528Cosplay%2520of%2520the%2520day%2529%2520%25232%2520Lara%2520Croft.jpg A tutaj nawet Pan Croft :evil_lol: http://1.bp.blogspot.com/_MsAlYewfMUI/StOnJiKNZiI/AAAAAAAAA40/vcpPVqK6IEA/s400/lara-croft-cosplay.jpg Quote
asiak_kasia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 dzien doberek kolezanki fotoblożanki :loveu: za radą Amberowej poszłam grać w GRĘ i położyłam się o 3. Musiałam wstac bo przyjechał kurier. Nie do mnie, ale czy przesyłkę odbiorę. Nosz kurde w mordkę misia kłapouszka, obudził mnie dziad NIE w mojej sprawie. Następnym razem psem poszczuje :diabloti: Gra się zajefajnie, szczególnie, że za oknem znowu pada ten biały syf. To ten tego zameldowałam, że zyję-ide grać :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 dzień dobry robaczki toffane :loveu: skoro tak wszyscy się witają , to ja TEŻ :multi: Quote
motyleqq Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Amber a Ty też się tak ładnie przebierzesz i zrobisz sobie fociaczkę ze swoim lanserskim, kopiowanym dobkiem? :loveu: Quote
asiak_kasia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 motyleqq napisał(a):Amber a Ty też się tak ładnie przebierzesz i zrobisz sobie fociaczkę ze swoim lanserskim, kopiowanym dobkiem? :loveu: oooo!:loveu: Zrób zrób! to będzie hit fotoblozków :evil_lol: Quote
WATACHA Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 To pewnie te wszystkie biedne dobermany niepracujące co to już się do niczego nie nadają :( http://i.imgur.com/nBnmdal.jpg Z tym kontrolowaniem właścicieli po adopcjach psów to rzeczywiście czasem jest niezła jatka.Sama miałam 5 tymczasowych piesków i wiadomo, że człowiek się martwi, bo różne historie się zdarzają, ale bez przesady.Wstyd by mi było tak bezpodstawnie ludzi terroryzować. Tuńczyk ma dużo rtęci więc, żeby Was brzuszki nie bolały z nadmiaru ;). Ja jestem nudna gram w pasjansa, albo w szachy ;).Kiedyś mnie ponosiło jeździłam samochodami i ganiałam się z policją, to był czad:evil_lol: Quote
Vectra Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Pasjansa też lubię :grins: i jak mam konflikt wewnętrzny , to potrafię przepykać pół nocy w karty. Bardzo oczyszcza mózg i pozwala się odłączyć od problemów ... a to powoduje racjonalne myślenie. Gier w stylu "zabili go i uciekł" nienawidzę ... kiedyś byłam mega fanem gier DOOM :diabloti: ale kurde , wtedy jeszcze pomykałam chyba do podstawówki .... prince of persia była fajna , ale pierwsza wersja - jeszcze płaska i tandetna. Quote
Rinuś Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 ja się czaję na Resident Evil, ale ta cena ponad 200zł na razie mnie przerasta :evil_lol: Quote
Okamia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Rinuś napisał(a):ja się czaję na Resident Evil, ale ta cena ponad 200zł na razie mnie przerasta :evil_lol: Zamieszkaj bliżej to Ci pożyczę :evil_lol: TZta brat ma wszystkie :diabloti: A ja się zastanawiam czy sobie nie pograć w Rock Banda i sąsiadów TZta nie poterroryzować moim pięknym śpiewem :loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts