Amber Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 Też będziesz grać w GRE? Grono się powiększa... Kto następny? :lol: Do PC też można podpiąć pady (od XBoxa i od PS :eviltong:), telewizor i co tam się chce, więc jak ktoś chce mieć siedzisko ala konsola to żaden problem. Mój PC jest podpięty do 26" telewizora, który robi za monitor ale nie wyobrażam sobie grania padem (tj grałam w TR i źle nie było, ale w klasyki bez obrotowej kamery. Analogów patologicznie nie znoszę) ale to nie ta sama kontrola co mysz i klawiatura. A w ogóle śniło mi się, że złapała mnie policja i wlepiła 800 zł mandatu... Do tej pory to przeżywam :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 proroczy sen :diabloti: Zainspirowałas mnie do zakupy, bo nie powiem zastanawiałam się, ale kasy mi było szkoda. Jak sobie poczytałam to mi się przypomniało ile frajdy z tym miałam, wiec kupiłam. :razz: Jak nie wiesz co zrobić z kasą wejdz do Amberowej. Naczytałam się tu o kremach i innych mazidłach-kupiłam, gra-kupiłam, muszę was omijać chyba bo zbankrutuję :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Crash najlepsza gra swiata :loveu: i bardzo ubolewam nad faktem iż nie ma go na kompa a konsoli nie posiadam :placz: kiedys jak jeszcze miałam pleya to nie schodziła z niego całą zime i grałam w Crasha na przemian z medalem :loveu: coś pięknego :loveu: chyba sie skusze i zamówię sobie pleya dwójke , na trójkę mi szkoda kasiorki .... Quote
Amber Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='asiak_kasia']proroczy sen :diabloti: Zainspirowałas mnie do zakupy, bo nie powiem zastanawiałam się, ale kasy mi było szkoda. Jak sobie poczytałam to mi się przypomniało ile frajdy z tym miałam, wiec kupiłam. :razz: Jak nie wiesz co zrobić z kasą wejdz do Amberowej. Naczytałam się tu o kremach i innych mazidłach-kupiłam, gra-kupiłam, muszę was omijać chyba bo zbankrutuję :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Crash najlepsza gra swiata :loveu: i bardzo ubolewam nad faktem iż nie ma go na kompa a konsoli nie posiadam :placz: kiedys jak jeszcze miałam pleya to nie schodziła z niego całą zime i grałam w Crasha na przemian z medalem :loveu: coś pięknego :loveu: chyba sie skusze i zamówię sobie pleya dwójke , na trójkę mi szkoda kasiorki .... Haha no zobacz Doglovciowa weszła i będzie PS2 kupować (Doglov, co tam PS2, szkoda kasy na rupiecia, PS3 dawaj, to sobie jeszcze w GRE zagrasz potem :lol:), co tam kremy :evil_lol: Dziwne, że galeria najbardziej skąpego człowieka na dogo zachęca do nadprogramowych zakupów. Nie mam z tym nic wspólnego :shake: :lol: proroczy sen :diabloti: Oj tam oj tam, na razie uważam, żeby nie wyprzedzać na podwójnej ciągłej przez przejście dla pieszych :eviltong: Quote
łamAga Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Amber']Haha no zobacz Doglovciowa weszła i będzie PS2 kupować (Doglov, co tam PS2, szkoda kasy na rupiecia, PS3 dawaj, to sobie jeszcze w GRE zagrasz potem :lol:), co tam kremy :evil_lol: [/QUOTE] za PS2 dam 180 zł a za PS3 2 tysiaczki wiec .... a jeszcze lapka spłacam a w zasadzie dwa bo chrzesniaczce na komunie bralam tez na raty :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 http://www.mediaexpert.pl/katalog/konsole/sony-playstation-3-super-slim-12-gb,21300.html 800zł co prawda to jest jakas "nowa" wersja z małym dyskiem, ale na upartego koło tysiaczka za nówkę zapłacisz :diabloti: Amberowa, bo ty Sknera jestes wiec masz dużo kasy i potem tak wychodzi, ze Cię stać :evil_lol: Kobieca logika :razz: Quote
Okamia Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='dOgLoV']Crash najlepsza gra swiata :loveu: i bardzo ubolewam nad faktem iż nie ma go na kompa a konsoli nie posiadam :placz: kiedys jak jeszcze miałam pleya to nie schodziła z niego całą zime i grałam w Crasha na przemian z medalem :loveu: coś pięknego :loveu: chyba sie skusze i zamówię sobie pleya dwójke , na trójkę mi szkoda kasiorki ....[/QUOTE] gdzieś był jakiś emulator :) A dwa zawsze możesz w psp zainwestować (przerobić i grać w gry z ps one :) ) Wiedźmina skończyłam na PC właśnie grając na padzie :loveu: 2 jeszcze czeka na mnie :lol: Quote
Amber Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 http://allegro.pl/listing.php/search?category=122285&change_view=1&order=p&sg=0&string=playstation Najtańszą można kupić już za 400 zł. Rozumiem, że nie można samemu dołożyć pamięci, dlatego te tanie są po 400 zł, a te drogie po 2000 zł. Ach, konsole, jakie wy elastyczne :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Okamia']gdzieś był jakiś emulator :) A dwa zawsze możesz w psp zainwestować (przerobić i grać w gry z ps one :) ) Wiedźmina skończyłam na PC właśnie grając na padzie :loveu: 2 jeszcze czeka na mnie :lol: wiedzmin 2 jest tez niezły chociaż powiem szczerze, mam wieksze problemy w ogarnieciu go na konsoli niz na PC. Niemniej gra zacna. :diabloti: Quote
Amber Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 Wydaje mi się, że jest lepiej po stosowaniu Aqua Gelu. Rana na pewno jest jakaś 2x mniejsza niż na początku i płytsza, ale pewnie jeszcze się z nią trochę pobawię. Na razie do weta nie latam, bo się nie pogarsza. Quote
Justa Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Amber']Wydaje mi się, że jest lepiej po stosowaniu Aqua Gelu. Rana na pewno jest jakaś 2x mniejsza niż na początku i płytsza, ale pewnie jeszcze się z nią trochę pobawię. Na razie do weta nie latam, bo się nie pogarsza.[/QUOTE] No trzeba się liczyć z tym, że to się może dłuuugo goić niestety.. Duże ubytki skóry tak niestety mają. A mogłabyś zrobić dla mnie fotkę? Bom bardzo ciekawa jak to teraz wygląda :razz: Quote
Amber Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 Jak będę zmieniać dziś opatrunek to zrobię :) Quote
Vectra Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 nie ma nic gorszego niż konsola :diabloti: tu podzielam zdanie Amber ... kupiłam kiedyś TZ , żeby odpajączkował się od mojego PCta ;) ja nawet nie trawie laptopów ..... komputer ma mieć puchę , w której można grzebać ... czym większa tym lepsza .... :evil_lol: w gry nie gram .... wyrosłam już :cool3: Quote
Rinuś Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Okamia'] Rinuś z czym masz problem - pomogę :diabloti: [/QUOTE] Nie wiem :evil_lol: bieglam za tym hmmm to był indianin? najpierw zabijaliśmy te potwory zwierzakowe, potem przez jakies "miasto" trzeba się przedostać i zaczął gonić nas czołg, biegłam za tyn kolesiem i on gdzieś pobiegł dalej, ja nie widziałam gdzie i nie mogę się wydostać z między przepaści a domkiem, bo powrotna częśc runęła a jak biegne do przodu to non stop ten czołg mnie zabija i nie mogę go wyminąć :diabloti: chyba zdjęcie by Ci się przydało c'nie? :evil_lol: Quote
Justa Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Amber']Jak będę zmieniać dziś opatrunek to zrobię :)[/QUOTE] Oczekuję :razz: Quote
Tessi&Tola Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Rinuś']Nie wiem :evil_lol: bieglam za tym hmmm to był indianin? najpierw zabijaliśmy te potwory zwierzakowe, potem przez jakies "miasto" trzeba się przedostać i zaczął gonić nas czołg, biegłam za tyn kolesiem i on gdzieś pobiegł dalej, ja nie widziałam gdzie i nie mogę się wydostać z między przepaści a domkiem, bo powrotna częśc runęła a jak biegne do przodu to non stop ten czołg mnie zabija i nie mogę go wyminąć :diabloti: chyba zdjęcie by Ci się przydało c'nie? :evil_lol:[/QUOTE] Rinuś, to Ty usiądź i poczekaj aż się temu czołgu benzyna skończy albo czołgiści będą chcieli na siku... strategicznie tego się nie da rozegrać? to co to za gra...?:eviltong: Quote
Okamia Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Amber']http://allegro.pl/listing.php/search?category=122285&change_view=1&order=p&sg=0&string=playstation Najtańszą można kupić już za 400 zł. Rozumiem, że nie można samemu dołożyć pamięci, dlatego te tanie są po 400 zł, a te drogie po 2000 zł. Ach, konsole, jakie wy elastyczne :eviltong: Ja nie wiem czy zdjesz sobie sprawe ale takie 120 gb to ci starczy a starczy ;) A i można dokupić dodatkowo dysk zależy jaki sobie pani życzy :eviltong: Tylko dopóki konsole miały 120 gb pamięci to nikt nie kupował bo nie musiał :diabloti: Dlatego wypuścili takie z 12 gb dyskiem i casuale muszą dyski kupować :evil_lol: A kto Wam powiedział, że nie da się pogrzebać? TZ sam swoje konsole naprawia bo szkoda kasy wydawać ;) Quote
Rinuś Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Tessi&Tola']Rinuś, to Ty usiądź i poczekaj aż się temu czołgu benzyna skończy albo czołgiści będą chcieli na siku... strategicznie tego się nie da rozegrać? to co to za gra...?:eviltong:[/QUOTE] wiesz ile razy umarłam w tym jednym miejscu ? :evil_lol: ja nie wiem utknęłam tam i od 2 miesięcy nie ruszam tej gry :roll: Quote
Tessi&Tola Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Rinuś']wiesz ile razy umarłam w tym jednym miejscu ? :evil_lol: ja nie wiem utknęłam tam i od 2 miesięcy nie ruszam tej gry :roll:[/QUOTE] nie wiem, nie kumam tego...:niewiem: moje zainteresowanie grami skończyło się w podstawówce... gdzieś na Mario mniej więcej... potem wyszłam w teren... dopiero praca znów mnie zmusiła do siedzenia przy kompie, ale na gry szkoda mi czasu... a jeszcze w telefonie była taka gierka - wąż:p więcej naprawdę nie ogarniam:roll: Quote
omry Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Ja oprócz Tekkena oczywiście to grałam tylko w Settlersów i przez neta w Counter Strike i Battlefielda. W te dwie ostatnie fajnie się gra, wciąga, ale jak już raz przestałam tak już nie wracam i jakoś mnie już nie ciągnie. Może kiedyś. Ogólnie fanką gier nie jestem :) Aaaa, jeszcze Metin 2 :D Tu się grało. Quote
Amber Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='Okamia']Ja nie wiem czy zdjesz sobie sprawe ale takie 120 gb to ci starczy a starczy ;) A i można dokupić dodatkowo dysk zależy jaki sobie pani życzy :eviltong: Tylko dopóki konsole miały 120 gb pamięci to nikt nie kupował bo nie musiał :diabloti: Dlatego wypuścili takie z 12 gb dyskiem i casuale muszą dyski kupować :evil_lol: A kto Wam powiedział, że nie da się pogrzebać? TZ sam swoje konsole naprawia bo szkoda kasy wydawać ;) No to czemu jest aż taka rozpiętość cenowa, skoro mały na wszystko starcza? :cool3: Teraz to da się w ogóle zaciąć w jakiejś grze? Przecież jest YT i video solucje, gdzie wszystko jest pokazane ;) w gry nie gram .... wyrosłam już :cool3: Wyrosnąć to z gaci można, nie z gier :eviltong: Quote
Vectra Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 mnie szybko nudzą gry ... jedyny szał to było łooojezuu ile lat temu .. NFS under coś tam ... całe przeszłam bez wspomagaczy. Quote
Amber Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 NFS Underground, zacna gierka... Parampapam... :lol: Zależy jakie gry, niektóre som nudne, inne wręcz przeciwnie. Mnie gry ciekawią do tego stopnia, że mam zarwane dnie i noce przez nie :p Quote
Vectra Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 rekord u mnie , to farma online :evil_lol: rok w to grałam ... ale odkąd wkroczyła komercja , to nawet tam nie zaglądam. Quote
Recommended Posts