Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='FredziaFredzia']To mię zaskoczyłaś! To może... Catahoula Leopard :diabloti: Modne merle!
Aż musiałam zobaczyć jak to wygląda... Eeee jakby mu urżnąć ogon i uszy to fajnie, ale tak wygląda jak merle doberman natural czyli fatalnie :eviltong:

[quote name='Rinuś']Amber jaki prosiun! Brutus się obraża :diabloti:
Nie ważne, że prosiun, ważne, że nikt takiego nie ma :eviltong:

Opcjonalnie:

:lol:

Posted

[quote name='Amber']Zawsze wiedziałam, że z Robinem jest coś nie teges... (nie ma f... :evil_lol:)[/QUOTE]

Ciekawe czemu wiedziałam, że ktoś musi zwrócić na to uwagę :evil_lol:

Posted

a tu co taka cisza? :crazyeye:

Obijacie się koleżanko! Zaniedbujecie obowiązki, słit foci nie ma, plot nowych nie ma , afer nie ma, no co to jest? :shake:

Jakies moze foteczki z kokardkami piesków? Czy znowu któregoś pod auto wepchnęłaś? :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']w ogóle wszędzie jakaś taka cisza...może dziewczyny dostały słitaśne pw i się przymkneły ? :diabloti:[/QUOTE]

Wiosna w pełni, wszystkie z pisekami na spaceruniach :loveu:

Posted

Jakie PW? Nic nie wiem o żadnych PW :( Coś mnie ominęło? ;) Że afer nie ma to nie moja wina, sama ze sobą kłócić się nie będę (choć w sumie...? :hmmmm: :lol:), czeba czekać na jakieś nowości ;)

Osobiście wróciłam z uczelni. Byłam na rozmowie z wysoką radą ;) która orzekła, że moja sprawa jest bardzo skomplikowana... Bardzo mnie ucieszyło, że ludzie, którzy zajmują się sprawami poważniejszymi niż dyrektor wydziału, oznajmili, że moja sprawa jest bardzo skomplikowana :eviltong: Zawsze jeszcze rektor mi zostaje. Pewnie dla studentów ma 1 dzień w roku od 9:00 do 9:30 :evil_lol:

I tak mnie wymęczyli tam (czekałam 2,5 godz. pod gabinetem), że ni mam siły nigdzie iść, a szkoda, bo pogoda piękna i jakieś sweet focie by wpadły, ale jeszcze jutro ma być ładnie (bo potem padaka) więc może coś zrobie.

Posted

oo jak ja uwielbiam studiowanie :loveu:

U mnie wszystkie sprawy są BARDZO skomplikowane. Wszystkie, nawet przedlużenie legitki, czy wystawienie jakiegoś zaswiadczenia. Także spoko luz, nic nowego :diabloti:

Pogoda piękna i co z tego, skoro moje psy ostatnio mają tylko ogród. Nie ma spacerków :-(

Posted

Hoho gdyby to o przedłużenie legitki chodziło :evil_lol: Choć z tym, też był zawsze problem bo trzeba było mieć dowód wpłaty, złożony i rozliczony indeks, oraz pieczątkę z biblioteki na wydziale oraz uniwersyteckiej :diabloti: Oczywiście na kolejnych semestrach sprawy się rozjeżdżały (szczególnie z rozliczeniem indeksu we właściwym czasie :eviltong:), a jak człowiek słyszał, że ma np. jeszcze iść do BUWu po pieczątkę (niezbędną!) a BUW jest kilometr od wydziału pod górę + znowu trzeba stać w kolejce do dziekanatu (w którym się dopiero co było), to chyba przez 3 kolejne lata nie miałam podbitej legitymacji :evil_lol:

Posted

Mój TŻ zgubił indeks na III roku :diabloti: Ale miał takie panie w dziekanacie, że nie było to żadnym problemem...

Natomiast z mojego indeksu wypadają już kartki po kilku latach, a okładka została nagryziona zębem czasu :eviltong: Teraz w ogóle jest w rękach wysokiej rady i nie wiem czy go jeszcze odzyskam :eviltong: I hope so ;).

Posted

A mój indeks się niedawno znalazł po pół roku leżał u opiekunki roku ze wszystkimi podaniami...nie wiem jakim cudem podbito mi legitkę pewna bylam że indeks i podania u nich tak jak mówiła opiekunka a tu zonk pół roku studiowałam bezpodstawnie :p i oczywiście karta zgubiona i musze od nowa pochodzic po psorach i pozbierać podpisiki....
a już nie wspomnę w ilu byłam gabinetach jak mi się zachcialo iść na praktyki a nie mam ich obowiązkowych (czyt. jak coś jest nieobowiązkowe to nie ma szansy co by ktoś chciał to robić więc mieli precedens do rozgryzienia w sumie nadal go rozgryzają jutro ide złożyć kolejne podanko:roll:)

Posted

[quote name='Amber']Bo w studiowaniu chodzi o wiedzę, nie o biurokrację :loveu:[/QUOTE]

o to to, dokladnie :diabloti: a wiecie jak fajnie i restrykcyjnie tego przestrzegaja a wydziale prawa? oczywiscie dotyczy tylko studentow :evil_lol:

Posted
Posted

nie mówcie mi nic o uczelni, proszę :diabloti:

system internetowy mamy :grins: a i tak niektórym wykładowcom trzeba przynosić karteczki od poprzednich wykładowców, jak się chce przedmiot przepisać. Najprawdopodobniej zadzieje się to wtedy, gdy ten były wykładowca albo już nie uczy, albo jest na uczelni raz na 3 miesiące przez 15 minut, i ma Joannę od spraw wszelakich, od której taka karteczka się, oczywiście, nie liczy :evil_lol:

Posted

Czesc Amberku :D:D

Wpadłam do Ciebie odwiedzic Cie i pieseczki :) Ktore sa bardzo słodkie i kochane :diabloti: Szkoda ze masz przejscia na uczelni-a wizyty w dziekanacie rzecz cudowna :eviltong: i jaka zachecajaca do dalszych nauk itd :lol:

Szkoda ze nie ma zdjęć :mad: a słoneczko dawało szanse :cool3:

Posted

[quote name='Vilena']Ale cudowne domowe fotki!!! :loveu: Dopiero teraz widzę :oops:

http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead 3/DSC_1270_zps3d038a07.jpg
no nie mogę, jaka ona jest kochana :iloveyou:

http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead 3/DSC_1334_zps95467113.jpg
niech mnie ktoś przytuli :loveu:

http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead 3/DSC_1376_zps2a10ed88.jpg
urocza jest Finka :B-fly:

http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead 3/DSC_1317_zpsb9952910.jpg
Pańcia! Różowa skarpetka? :evil_lol:
Oj tak jamnice są takie słodkie, że można umrzeć, szczególnie Cortina... I wykorzystują to jak tylko mogą ;)

[quote name='Unbelievable']nie mówcie mi nic o uczelni, proszę :diabloti:

system internetowy mamy :grins: a i tak niektórym wykładowcom trzeba przynosić karteczki od poprzednich wykładowców, jak się chce przedmiot przepisać. Najprawdopodobniej zadzieje się to wtedy, gdy ten były wykładowca albo już nie uczy, albo jest na uczelni raz na 3 miesiące przez 15 minut, i ma Joannę od spraw wszelakich, od której taka karteczka się, oczywiście, nie liczy :evil_lol:
UW też ma system elektroniczny, a jakże. USOS jest znany nie tylko na uniwerku ze swojej sprawności działania :eviltong: Ja mam w USOSie wpisy chyba do 4 roku, bo potem to już ziejąca nicość :lol: Oprócz tego oczywiście jeszcze karta i index :diabloti:

[quote name='betty_labrador']Czesc Amberku :D:D

Wpadłam do Ciebie odwiedzic Cie i pieseczki :) Ktore sa bardzo słodkie i kochane :diabloti: Szkoda ze masz przejscia na uczelni-a wizyty w dziekanacie rzecz cudowna :eviltong: i jaka zachecajaca do dalszych nauk itd :lol:
Szkoda ze nie ma zdjęć :mad: a słoneczko dawało szanse :cool3:
Cześć Bettuniu :loveu:

No dziś też lipa ze zdjęciami niestety bo siedzę w robocie z TŻ (tj on robi, a ja siedzę :evil_lol:), a jak wrócę to będzie ciemno :roll: W weekend natomiast pogorszenie pogody więc też raczej nic nie wpadnie. Może za 2 tyg zatem :eviltong:

Posted

[quote name='Amber']Oj tak jamnice są takie słodkie, że można umrzeć, szczególnie Cortina... I wykorzystują to jak tylko mogą ;)

UW też ma system elektroniczny, a jakże. USOS jest znany nie tylko na uniwerku ze swojej sprawności działania :eviltong: Ja mam w USOSie wpisy chyba do 4 roku, bo potem to już ziejąca nicość :lol: Oprócz tego oczywiście jeszcze karta i index :diabloti:

Cześć Bettuniu :loveu:

No dziś też lipa ze zdjęciami niestety bo siedzę w robocie z TŻ (tj on robi, a ja siedzę :evil_lol:), a jak wrócę to będzie ciemno :roll: W weekend natomiast pogorszenie pogody więc też raczej nic nie wpadnie. Może za 2 tyg zatem :eviltong:[/QUOTE]

No niestety ciagle cos wypada ze nie mozna pozwolić sobie na luksus :diabloti: bez pracy nie ma kołaczy :eviltong:

Łapki piesia lepiej?