Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łapa tak się cudownie goi, że dziś kupiłam kolejny komplet skarpet, bo stare zaczynały niedomagać ;) Równie ładne i stylowe jak poprzednie :evil_lol:

Posted

Te skarpetki są tak paskudne, że chyba całe życie czekały aż je kupię :evil_lol:

Dla siebie jednak kieruje się zasadą - droższe ale lepsze. Patrzę chociaż po tych skarpetkach. Sama mam takie, które noszę od gimnazjum :eviltong: a te za 10 zł nie wytrzymały kilku prań ;)

Ja w ogóle muszę mieć wytrzymałe rzeczy, bo noszę je do końca świata i jeden dzień dłużej... Ostatnio zdałam sobie sprawę, że całą zimę przechodziłam w 3 swetrach na zmianę :evil_lol:

Posted

A teraz keep calm i... będę grać w GRE! :lol:

Dla niej ruszyłam PC którego nie używałam od roku chyba i już widzę, że ponad 10 letnia klawiatura nieco niedomaga :evil_lol: No i aktualizacje będą się ściągać jeszcze przez godzinę chyba :eviltong:

Posted

Nowy, nowiutki, wczoraj wyszedł :loveu:

A od jutra będzie można kupić w Biedronce wszystkie poprzednie wydania TR za 20 zł :eviltong: Na pewno kupię, jako wierna fanka serii ;)

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Jakiś stary Tomb Raider czy nowy?
Ja to gram co jakiś czas w Heroesy, ale jak się wciągnę to trudno oderwać. :lol: A później rok przerwy[/QUOTE]

Nowy ;)
Spoko ja co dzwonie do mojego TZta (ma chorobowe) i pytam się co robi to odpowiada, że gra w grę :roll: Jaką? Tomb Raider :evil_lol: I tak od poniedziałku ... a wcześniej łaził i mówił, że będzie grau w gre :evil_lol:

Jak przedszkolak :evil_lol:

Posted

Phi, ja też mojemu TŻ powiedziałam, że będę grać w GRE! :evil_lol: On w ogóle nie gra w gry :shake: Dziwak :eviltong:

Gra odpalona (na full detalach :cool3: myślałam, że będzie z tym dużo gorzej ale jeszcze PC zachował trochę mocy widać :eviltong:), wszystko ślicznie, pięknie, przeszłam 2% i zostawiam na jutro, bo zmęczona trochę jestem i się nie mogę rozkoszować w pełni :lol:

Posted

[quote name='Amber']
UW też ma system elektroniczny, a jakże. USOS jest znany nie tylko na uniwerku ze swojej sprawności działania :eviltong: Ja mam w USOSie wpisy chyba do 4 roku, bo potem to już ziejąca nicość :lol: Oprócz tego oczywiście jeszcze karta i index :diabloti:

[/QUOTE]
ja nie mam USOSu, nie mam indeksu ;) mam system w którym zatwierdzają mi nieistniejące oceny :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Phi, ja też mojemu TŻ powiedziałam, że będę grać w GRE! :evil_lol: On w ogóle nie gra w gry :shake: Dziwak :eviltong:

Gra odpalona (na full detalach :cool3: myślałam, że będzie z tym dużo gorzej ale jeszcze PC zachował trochę mocy widać :eviltong:), wszystko ślicznie, pięknie, przeszłam 2% i zostawiam na jutro, bo zmęczona trochę jestem i się nie mogę rozkoszować w pełni :lol:[/QUOTE]

Na PS3 z tego co widziałam wygląda najlepiej :eviltong: Na xboxie 360 podobno przycina. Mi ogólnie za bardzo przypomina Uncharted moje ukochane - kropka w kropke identyko :evil_lol: Ale ja nie lubię Lary Croft za to Drake uwielbiam nawet w pl dubbingu :loveu:

P.S. Co ty masz za TZta, że on nie gra w żadne gry :shake: Ja sobie nie wyobrażam po tylu latach mieć faceta, który nie gra - z kim będę rywalizować o to kto ma lepszy wynik w need for speedzie? :diabloti: Albo zręcznościówkach ...

Posted

[quote name='Unbelievable']ja nie mam USOSu, nie mam indeksu mam system w którym zatwierdzają mi nieistniejące oceny
To dobrze masz... Mi w USOS nie chcą wpisać istniejących ocen :evil_lol:

[quote name='Okamia']Na PS3 z tego co widziałam wygląda najlepiej Na xboxie 360 podobno przycina. Mi ogólnie za bardzo przypomina Uncharted moje ukochane - kropka w kropke identyko Ale ja nie lubię Lary Croft za to Drake uwielbiam nawet w pl dubbingu

P.S. Co ty masz za TZta, że on nie gra w żadne gry Ja sobie nie wyobrażam po tylu latach mieć faceta, który nie gra - z kim będę rywalizować o to kto ma lepszy wynik w need for speedzie? Albo zręcznościówkach ...

Kto nie interesuje się komputerami, konsolami, ani grami, może nie czytać tego co piszę poniżej :eviltong:

Dzisiejsze konsole są mi obce, swoją przygodę z nimi zakończyłam na PS2... Nigdy nie miałam innej niż Sony ;). Teraz pewnie sporo się zmieniło, jak konsole dostały podłączenie do netu ale zraziłam się do nich dużo wcześniej jak wydawały mi się zamkniętymi puszkami bez żadnych rozwinięć. Na PC można zawsze było coś sobie ściągnąć do gry, patcha, trainera, nowe levele, jakieś mody itp. a konsola była niema. Masz płytę, grę i się ciesz ;)

Poza tym gry na PC są w dalszym ciągu tańsze i w ogóle nadal uważam, że bardziej to wszystko jest elastyczne, jak gra zainstalowana jest na Windowsie (lub innym nadrzędnym systemie) i widać jej pliki jak na dłoni, a nie siedzi na może nieco bardziej zaawansowanej, ale wciąż tępej puszce :eviltong: No i na PC jak jest mocny każda gra będzie wyglądać jak igiełka. Że TR przycina na X360 to mnie zaskoczyłaś, bo chyba nie po to się robi grę na zamkniętą puszkę, żeby jeszcze nie dawała sobie z nią rady ;) Tym bardziej, że TR nie jest specjalnie wymagający jak widać, skoro mój nie pierwszej młodości PC dał sobie radę na najwyższych detalach.

OK, wiem, wiem, zdaje sobie sprawę, że PC vs konsola (i PS kontra Xbox :diabloti:) to jak w psim świecie rasowce kontra kundle, albo kopiowane vs niekopiowane i nie ma jednoznacznej odp. I nigdy nie będzie, bo obie strony mają swoje niezaprzeczalne racje. Wyrażam tylko swoje zdanie :siara:

Co do Uncharted to nie grałam ale wierzę, że jest fajny ;). Ja kocham TR i kocham Larę, ale trzeba wiedzieć, że seria od 1996 r. bardzo się zmieniała, a nowy TR to reboot i sporo rzeczy zostało zmienionych w porównaniu do poprzedniej trylogii nie mówiąc o klasykach od Core. W TR jestem wkręcona na maxa od 98 r. i pewnie umrę grając w nowe części :evil_lol:, oczywiście o ile będą powstawać i gra zachowa klimat TR. W nowym już się pojawiły głosy, że za dużo jest strzelania... Bo TR klasyczny to były zawieszki na 2 tyg. "co zrobić" ogromne pomieszczenia, setki dźwigni, piętrowe zagadki i zero podpowiedzi. Nowy TR, gdzie można nacisnąć przycisk i gra podświetla przedmioty interaktywne to taka mała kpina dla starych wyjadaczy i ja gierki od Crystal Dynamics lubię, ale wiem, że rynek się zmienił, a z nim gry i nic już nie będzie takie samo. Stary klimat nie wróci, co nie znaczy, że nie mogę się cieszyć z nowego, bo gra oprócz nazwy TR i Lary nie ma wiele wspólnego z tą z 96 r. ale też ma swoje zalety i też jest fajna. Wszystko jest dla ludzi ;)

Nie powiem, że bałam się jak we wczesnych zapowiedziach była mowa, że mają z TR zrobić survival horror (wtedy grzmiałam, że szkoda, że nie samochodówkę :evil_lol:) ale całe szczęście po obejrzeniu dalszych trailerów odetchnęłam i nabrałam ochoty na grę. Wielu jest fanów TR i wiele podejść. Niektórzy stanęli na klasykach i gry od Crystalsów to dla nich czysta profanacja. Ja jednak aż taką fanatyczką nie jestem i oczywiście to nie jest "stary" TR, ale chodzi chyba głównie o rozrywkę, a nie tworzenie sekty czy coś w tym rodzaju. Wydanie w tych czasach gry w której ktoś będzie mógł mieć zawieszkę na 2 tyg. to samobójstwo marketingowe, mimo dużo bardziej rozwiniętej sieci pomocy choćby przez net, a nie jak kiedyś, opis w Secret Service i jak czegoś nie rozumiałeś to szukaj wiatru w polu. No jeszcze zostało napisanie do redakcji :evil_lol: Mój brat w ten sposób nigdy nie przeszedł TR II. Do tej pory się z niego śmieje przez to :lol:

A co do TŻ to on mówi, że jego gry nudzą i to strata czasu... Tak, dziwadło z niego, czasem się zastanawiam czy to nie jakas ukryta choroba psychiczna? :evil_lol:

[quote name='dOgLoV'][video=youtube_share;Vde93bn6kxk]http://youtu.be/Vde93bn6kxk

:diabloti:

też kocham gry , ale strzelanki najbardzie MOH :loveu:
Proszę bardzo, oto mój człowiek! :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']
Kto nie interesuje się komputerami, konsolami, ani grami, może nie czytać tego co piszę poniżej :eviltong:

Dzisiejsze konsole są mi obce, swoją przygodę z nimi zakończyłam na PS2... Nigdy nie miałam innej niż Sony ;). Teraz pewnie sporo się zmieniło, jak konsole dostały podłączenie do netu ale zraziłam się do nich dużo wcześniej jak wydawały mi się zamkniętymi puszkami bez żadnych rozwinięć. Na PC można zawsze było coś sobie ściągnąć do gry, patcha, trainera, nowe levele, jakieś mody itp. a konsola była niema. Masz płytę, grę i się ciesz ;)

Poza tym gry na PC są w dalszym ciągu tańsze i w ogóle nadal uważam, że bardziej to wszystko jest elastyczne, jak gra zainstalowana jest na Windowsie (lub innym nadrzędnym systemie) i widać jej pliki jak na dłoni, a nie siedzi na może nieco bardziej zaawansowanej, ale wciąż tępej puszce :eviltong: No i na PC jak jest mocny każda gra będzie wyglądać jak igiełka. Że TR przycina na X360 to mnie zaskoczyłaś, bo chyba nie po to się robi grę na zamkniętą puszkę, żeby jeszcze nie dawała sobie z nią rady ;) Tym bardziej, że TR nie jest specjalnie wymagający jak widać, skoro mój nie pierwszej młodości PC dał sobie radę na najwyższych detalach.

OK, wiem, wiem, zdaje sobie sprawę, że PC vs konsola (i PS kontra Xbox :diabloti:) to jak w psim świecie rasowce kontra kundle, albo kopiowane vs niekopiowane i nie ma jednoznacznej odp. I nigdy nie będzie, bo obie strony mają swoje niezaprzeczalne racje. Wyrażam tylko swoje zdanie :siara:

Co do Uncharted to nie grałam ale wierzę, że jest fajny ;). Ja kocham TR i kocham Larę, ale trzeba wiedzieć, że seria od 1996 r. bardzo się zmieniała, a nowy TR to reboot i sporo rzeczy zostało zmienionych w porównaniu do poprzedniej trylogii nie mówiąc o klasykach od Core. W TR jestem wkręcona na maxa od 98 r. i pewnie umrę grając w nowe części :evil_lol:, oczywiście o ile będą powstawać i gra zachowa klimat TR. W nowym już się pojawiły głosy, że za dużo jest strzelania... Bo TR klasyczny to były zawieszki na 2 tyg. "co zrobić" ogromne pomieszczenia, setki dźwigni, piętrowe zagadki i zero podpowiedzi. Nowy TR, gdzie można nacisnąć przycisk i gra podświetla przedmioty interaktywne to taka mała kpina dla starych wyjadaczy i ja gierki od Crystal Dynamics lubię, ale wiem, że rynek się zmienił, a z nim gry i nic już nie będzie takie samo. Stary klimat nie wróci, co nie znaczy, że nie mogę się cieszyć z nowego, bo gra oprócz nazwy TR i Lary nie ma wiele wspólnego z tą z 96 r. ale też ma swoje zalety i też jest fajna. Wszystko jest dla ludzi ;)

Nie powiem, że bałam się jak we wczesnych zapowiedziach była mowa, że mają z TR zrobić survival horror (wtedy grzmiałam, że szkoda, że nie samochodówkę :evil_lol:) ale całe szczęście po obejrzeniu dalszych trailerów odetchnęłam i nabrałam ochoty na grę. Wielu jest fanów TR i wiele podejść. Niektórzy stanęli na klasykach i gry od Crystalsów to dla nich czysta profanacja. Ja jednak aż taką fanatyczką nie jestem i oczywiście to nie jest "stary" TR, ale chodzi chyba głównie o rozrywkę, a nie tworzenie sekty czy coś w tym rodzaju. Wydanie w tych czasach gry w której ktoś będzie mógł mieć zawieszkę na 2 tyg. to samobójstwo marketingowe, mimo dużo bardziej rozwiniętej sieci pomocy choćby przez net, a nie jak kiedyś, opis w Secret Service i jak czegoś nie rozumiałeś to szukaj wiatru w polu. No jeszcze zostało napisanie do redakcji :evil_lol: Mój brat w ten sposób nigdy nie przeszedł TR II. Do tej pory się z niego śmieje przez to :lol:

A co do TŻ to on mówi, że jego gry nudzą i to strata czasu... Tak, dziwadło z niego, czasem się zastanawiam czy to nie jakas ukryta choroba psychiczna? :evil_lol:

Gry na PC są inaczej robione niż pod silniki na PS3 lub Xboxa właśnie dlatego aby przeciętny Smith z niezbyt zaawansowanym komputerem mógł się grą po delektować ;) Dlatego też gry na PC są tańsze chodź powodem także są różnice takie jak nośnik czy popularność platformy. Wiadomo, że więcej osób kupi grę na PC gdyż np w Polsce nadal większość uważa granie na konsoli za dziecinne i drogie. Co także odbija się na cenach. Jednak na szczęście polaczki zaczynają doceniać konsole i mamy więcej gier po polsku. 7 lat temu kiedy to rozpoczynałam mój związek z TZtem gier po PL na konsole nie było prawie wcale ;)

Co do niemej konsoli to aż tak niema to ona nie była ;) Zawsze można było znaleźć jakieś mody lub już całe płytki do gier spaczowanych (hakerstwo na ps2 było proste - wystarczyło mieć przerobioną konsole ;) ) Niestety albo stety jestem wierna Sony i mam nawet jeszcze PS2 (dopóki nie wydali mi mojej ukochanej gry na ps3 musiałam mieć :diabloti:) chodź przyznam że byłam zdziwiona kiedy zobaczyłam GTA na xboxa nowego i dorysowywała tło :shake: To mnie zraziło do konsoli od Billa.

No własnie PC a konsole to tam pikuś. Wiadomo, że PC są bardziej popularne i wielozadaniowe. Chodź PS3 podłączone do sieci jest równie przydatne ;) Uncharted było właśnie wzorowane na starych TB ale tylko wzorowane. I o tyle fajne, że trzeba tam czasami pomyśleć co było fajne w starych TB (pamiętam jak brat tz grał kilka lat temu w TB i kombinowaliśmy co trzeba zrobić :diabloti:). Niestety z roku na rok gry stają się bardziej casualowe ma to oczywiście swoje plusy i minusy. Ale cóż zrobić jeżeli tak nie będzie to gry będzie kupować coraz mniej osób...

Co do gier i ich przechodzenia to ja się nie wypowiadam bo mam maniaków pod ręką ;) Jeden mistrz Pac-Mana, drugi GTA Vice City na 100% przeszedł a trzeci Resident Evil w 2 godziny przechodzi :shake: I jak tu być normalną :diabloti: A ostatnio musiałam oglądać konferencje Sony na temat PS4 :roll:

Posted

Gram w gry , ale nie czytałam całego Twojego wpisu bo za długi :evil_lol:

Ja mam Uncharted w domu, jeden po PL Drugi ENGL,i tego po angielsku nie mogłam za nic przejść,zatrzymałam się w jednym miejscu i nie wiem co zrobić dalej i olałam sprawę :diabloti:
Teraz Gram w Assasina i Call of Duty :eviltong: jak mnie wciągnie to mogę naprawdę długo nie odchodzić od pleja :diabloti: Paweł obecnie męczy Battlefielda i jest czasem wojna o konsole :diabloti:
Teraz PS3 ma blue raya i lubię na nim oglądać filmy, bo jest naprawdę mega różnica w obrazie.

Posted

Mi się konsole zawsze kojarzyły z dzieciakami grającymi na nich w co popadnie do upadłego ;) i po prostu ludźmi, którzy dużo grają. Jak ktoś gra w kilka tytułów rocznie, to moim zdaniem mu konsola jest średnio przydatna. Lepiej zainwestować w ulepszenie PC. Całe szczęście od pewnego czasu skończył się zabójczy wyścig szczurów PCetów, że trzeba było upgradedować hardware'u co pół roku, aby jakakolwiek gra na nim poszła ;). Mój komp średnio silny na dzisiejsze standardy daje radę z większością najnowszych tytułów. Czy dotrwa do następnego TR bez wymiany czegoś w środku? Nie wiem. Zależy czy zrobią kolejną część na nowym czy starym silniku. Bo ten w którego teraz gram, pracuje na mocno podrasowanym, ale jednak wciąż starym silniku z 2006 r. Ma to swoje zdecydowane plusy, bo nie trzeba od nowa uczyć się środowiska (w miarę) i ustawiać klawiszy. Lara wciąż skacze tak samo jak skakała w TR Legend, mimo, że wokół kipi od bajerów graficznych. Tak więc dla mnie, jest to taki pół reboot, bardziej mentalny niż techniczny ;).

Co do GTA mój brat jest wielkim fanem, on w ogóle gra więcej niż ja. Ostatnio odkrył sieciówkę World of Tanks i w to naparza. Moja matka nie może się nadziwić, że jesteśmy tacy starzy i wciąż gramy, bo kiedyś gry były tylko dla dzieci :eviltong: ale my jesteśmy innym pokoleniem (choć pierwszym tego typu), które gra po ukończeniu 18 lat i będzie grało do śmierci ;). Społeczeństwo dziecinnieje, czy to gry są takie fajne? ;)

Gram w gry , ale nie czytałam całego Twojego wpisu bo za długi :evil_lol:

Ja mam Uncharted w domu, jeden po PL Drugi ENGL,i tego po angielsku nie mogłam za nic przejść,zatrzymałam się w jednym miejscu i nie wiem co zrobić dalej i olałam sprawę :diabloti:
Teraz Gram w Assasina i Call of Duty :eviltong: jak mnie wciągnie to mogę naprawdę długo nie odchodzić od pleja :diabloti: Paweł obecnie męczy Battlefielda i jest czasem wojna o konsole :diabloti:
Teraz PS3 ma blue raya i lubię na nim oglądać filmy, bo jest naprawdę mega różnica w obrazie.

A to jest jakaś różnica w kodzie gry po PL i po ANG, że jedną przeszłaś, a drugą nie? ;)

Ja mam blue raya oddzielnie i fakt, obraz jest rewelacyjny :) Choć i tak łykam wszystko w .avi jak "wyjdzie" :eviltong: a blue ray to taka wisienka na torcie bardziej ;).

Posted

[quote name='Amber']To dobrze masz... Mi w USOS nie chcą wpisać istniejących ocen :evil_lol:
[/QUOTE]
a tego to mi nie chcą wykładowcy robić :evil_lol: dzisiaj przez 3 godziny użerałam się z dziekanatem i wykładowcą (niby doktor, a totalnie bez mózgu i zapomina co ustalił 5 minut wcześniej), a to jeszcze nie koniec, bo jutro też muszę iść i załatwiać to samo :loveu: idzie się zadźgać

Posted

[quote name='Rinuś']Gram w gry , ale nie czytałam całego Twojego wpisu bo za długi :evil_lol:

Teraz PS3 ma blue raya i lubię na nim oglądać filmy, bo jest naprawdę mega różnica w obrazie.[/QUOTE]

Ja właśnie chyba po raz kolejny wezmę się za Assasina 1 lub 2 bo uwielbiałam się włóczyć po mieście (prawie jak Sheldon z TBBT w Red Dead Redemption - mój facet ostatnio grał w RDR i mi się przypomniało :evil_lol:)

Amber szczerze znam kilka tytułów dla których kupiła bym cały zestaw (TV + konsola + gra) aby tylko w nią zagrać np Heavy Rain - dla mnie to jest sztuka zrobić grę która może zaskoczyć tak gracza. Jest po prostu DZIEŁEM SZTUKI i nie boje się użyć tego słowa, gdyż jest tak nowatorska, że gdy grałam w nią pierwszy raz moja szczęka leżała na ziemi. Ba chłopcy moi też swoje szczęki zbierali a grają od ponad 20 lat w różne, najróżniejsze gry i po trzech latach od wydania HR nadal zachwycają się nią ;) Co jest u nich serio dziwne.

Rinuś z czym masz problem - pomogę :diabloti:

Amber Rinusiowej pewnie chodzi o 1 część która była only ENG :P Studio Naughty Dogs, które stworzyło tę grę ma świetną maskotkę w biurze :evil_lol::loveu:

Dobra ide wywalić TZta i pograć w coś innego niż TR, którego 2 głąby męczą na zmianę cały dzień :diabloti:

Co do filmów i BR to zawsze można zassać film w mkv i magia obrazu jest odrobinkę gorsza ;)

Posted

Naughty Dogs osobiście kocham za tego stwora http://www.n3rdabl3.co.uk/wp-content/uploads/2013/01/crash-bandicoot-title.jpg boshhhe ile ja jako dzieciak czasu "straciłam" nad szaraczkiem tnąc w Crasha. Potem kupiłam też chyba 2 części na PS2 ale to już nie było to samo ;)

Ja też męczę GRE cały dzień, ale bynajmniej nie zamierzam jej wyłączać :eviltong:. Koffam ją i będę w niom grała aż znajdę fszystko i fszystkich :loveu: Miło, że Kryształki się przyłożyły do starego dobrego Tum Raidera, jest spora nadzieja, że Lara zyska nowych fanów i będzie jeszcze miliard tryliard Tum Raiderów, które kupię i będę grała aż umrę :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Naughty Dogs osobiście kocham za tego stwora http://www.n3rdabl3.co.uk/wp-content/uploads/2013/01/crash-bandicoot-title.jpg boshhhe ile ja jako dzieciak czasu "straciłam" nad szaraczkiem tnąc w Crasha. Potem kupiłam też chyba 2 części na PS2 ale to już nie było to samo ;)

Ja też męczę GRE cały dzień, ale bynajmniej nie zamierzam jej wyłączać :eviltong:. Koffam ją i będę w niom grała aż znajdę fszystko i fszystkich :loveu: Miło, że Kryształki się przyłożyły do starego dobrego Tum Raidera, jest spora nadzieja, że Lara zyska nowych fanów i będzie jeszcze miliard tryliard Tum Raiderów, które kupię i będę grała aż umrę :loveu: :evil_lol:
Ja grać lubię :eviltong: A crasha kocham:loveu: Miałam i mam do dziś wszystkie części :evil_lol: Przeszłam całość i namiętnie przez długie godziny grałam w Tekkena :loveu:

Posted

[quote name='Amber']Naughty Dogs osobiście kocham za tego stwora http://www.n3rdabl3.co.uk/wp-content/uploads/2013/01/crash-bandicoot-title.jpg boshhhe ile ja jako dzieciak czasu "straciłam" nad szaraczkiem tnąc w Crasha. Potem kupiłam też chyba 2 części na PS2 ale to już nie było to samo ;)

Ja tak mam z Uncharted, Okami i Heavy Rainem że mogę grać i grać i grać :loveu: Crasha też grałam :loveu: Chodź chyba porwę im konsole i pogram we wszystkie Mario Brosy :loveu:

Posted

Po 9 godzinach (według Steam) grania w GRE idę spać. Mam 40% ukończone na razie... Wszystko mnie boly... Trzeba mieć zdrowie i kondycję do gier, nie ma lekko... Same się nie przejdą :shake: :evil_lol:

Posted

a my mamy obecnie xboxa i nie narzekamy, szczególnie, ze kupiony za jakies 200zł :diabloti:

Natomiast ja tęsknie wspominam PS3, które nam pieseczek zeżarł :roll: i Obliviona.
Teraz w wolnej chwili katuję Wiedźmina, jako ze jestem fanką ksiązek, po gre tez sięgnęłam chętnie.

No i TR uwielbiam, chociaż ostatnio jakoś zapomniałam o tej serii. Wczoraj pod wpływem waszych wynurzeń zamówilam sobie gierkę i teraz już wiem co bede w trakcie mojego L4 robić :evil_lol:

A co do plusów konsoli, wygodniej się siedzi na kanapie albo w fotelu niż przy kompie :diabloti: