Jump to content
Dogomania

>>>KRZYCZKI-obóz śmierci dla psów-WIELKI SUKCES- zapadł precedensowy wyrok !!!<<<

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Zapytam sie Aldondy , jezeli nie ma wiecej chetnych to ja moge cos powiedziec od siebie.

to podaj mi namiary na siebie na pw- ja wszystko zbiore i skontaktuję sie z ta osoba z Polsatu

Posted

Owszem to jest krew...........ale ciekawie bryźnięta. Gdyby krwawiący pies się oparł wyglądałoby inaczej........
Słowa które mi się na usta cisną nie nadają się do wpisywania tutaj

Posted

A moze wkleic kilka zdjec psow z Krzyczek z pytaniem czy moze w ramach promocji ostrzyga ????

Po co promocji? Wysłać zdjęcie psa z Krzyczek z pytaniem ile będzie kosztowało strzyżenie takiego psa.........
Jak ja kocham wku... sie z samego rana.

Ja też........

Posted

http://www.forum.westwest.pl/viewtopic.php?p=51#51

Moze przez 10 min sie utrzyma i moze ktos przeczyta.

Spadam do pracy bo juz i tak mam zły humor.

Udało mi się przeczytać! k......:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Boże! tu salonik gdzie paniusia dba o pieski a tu miejsce gdzie je morduje!!! Los jest nierychliwy, ale sprawiedliwy. Stara, chora, bez rodziny, robiąca pod siebie i jedząca z głodu własny kał-tak jak psy znajdujące się pod twoją opieką! Nie życzę nikomu źle-po prostu wróżę :angryy::angryy::angryy:

Posted

Evita , a Ty o tym nie wiedziałaś ? Ona od dawna jest hodowczynia i nie wiem nawet czy nie była sędzia kynologicznym. Wstawienie jej na stanowisko dyrektora tej fundacji nie bylo glupim posunieciem. Jeszcze trudniej jest naruszyc to ścierwo .

A tak swoja droga to dzis mam dziwne mysli i zastanawiam sie dlaczego do tej pory nie wpadlam na to , ze fajny plakacik z adresem i zdjeciami fundacji albo ulotka z info rozdawana na wystawie w sekcji terrierów moglaby byc " dźwignia handlu "

Posted

Evita , a Ty o tym nie wiedziałaś ? Ona od dawna jest hodowczynia i nie wiem nawet czy nie była sędzia kynologicznym. Wstawienie jej na stanowisko dyrektora tej fundacji nie bylo glupim posunieciem. Jeszcze trudniej jest naruszyc to ścierwo .

A tak swoja droga to dzis mam dziwne mysli i zastanawiam sie dlaczego do tej pory nie wpadlam na to , ze fajny plakacik z adresem i zdjeciami fundacji albo ulotka z info rozdawana na wystawie w sekcji terrierów moglaby byc " dźwignia handlu "

czy ty jesteś połaczona ze mną telepatycznie??

Posted

Terminarz wystaw legionowskiego związku ( pomijam, ze moim zdaniem terrier to dwa r ale coz to tylko zwiazek kynologiczny , taki zarzad jacy członkowie )

21.10Racibórz krajowa terierów i czarnych terierów-
10-11.11Poznań międzynarodowa - CACIB - o Puchar Europy Środkowej i Wschodniej[SIZE=1]INFO
10.11Poznań klubowa terierów
klubowa chartów
krajowa chartów polskich
klubowa rottweilerów[SIZE=1]INFO
17-18.11Kielce międzynarodowa - CACIB[SIZE=1]INFO
25.11Włocławek krajowa pinczerów, sznaucerów, czarnych terierów,krajowa 9 grupy FCI-

Posted

No to do dzieła :)

A moze jeszcze odwiedzic salon na ochocie ???????????????????
Chyba we mnie cos wstapilo ale ten pomysl bardzo mi sie spodobal.

no to dowaliłaś księżnej pożal się bosche! to się wk..ła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: napisala, ze zwalnia etat w Krzyczkach - ciekawa jestem czy to prawda:cool3: