Beata_Dorobczyńska Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Zapytam sie Aldondy , jezeli nie ma wiecej chetnych to ja moge cos powiedziec od siebie. Quote
kasiaprodex Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Zapytam sie Aldondy , jezeli nie ma wiecej chetnych to ja moge cos powiedziec od siebie. ona juz wie Quote
Olga132 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Zapytam sie Aldondy , jezeli nie ma wiecej chetnych to ja moge cos powiedziec od siebie. to podaj mi namiary na siebie na pw- ja wszystko zbiore i skontaktuję sie z ta osoba z Polsatu Quote
ANETTTA Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 jestescie cudowni błyskawicza akcja i miejmy nadzieje ze z powdzeniem zakończona trzymajmy kciuki :placz::placz::placz::placz::placz:za ta bidy Quote
mtf zalesie Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 wiem ze pan wypych z psiego aniola mail z tym schroniskiem sprawy sadowe Quote
ANETTTA Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 z wysyłaniem meili stopujemy czy dalej działamy piszcie nabiezaco co dalej Quote
Ziutka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Reklama salonu dla psiaków p. Księżopolskiej http://www.forum.westwest.pl/viewtopic.php?t=3 Quote
Olga132 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 ANETTTA napisał(a):z wysyłaniem meili stopujemy czy dalej działamy na razie nie wysyłajcie Quote
Olga132 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 czy to jest to o czym ja myślę? bo az mi sie słabo zrobiło.... Quote
Neigh Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Owszem to jest krew...........ale ciekawie bryźnięta. Gdyby krwawiący pies się oparł wyglądałoby inaczej........ Słowa które mi się na usta cisną nie nadają się do wpisywania tutaj Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 A moze wkleic kilka zdjec psow z Krzyczek z pytaniem czy moze w ramach promocji ostrzyga ???? Jak ja kocham wku... sie z samego rana. Quote
Neigh Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):A moze wkleic kilka zdjec psow z Krzyczek z pytaniem czy moze w ramach promocji ostrzyga ???? Po co promocji? Wysłać zdjęcie psa z Krzyczek z pytaniem ile będzie kosztowało strzyżenie takiego psa......... Jak ja kocham wku... sie z samego rana. Ja też........ Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 No to do dzieła :) A moze jeszcze odwiedzic salon na ochocie ??????????????????? Chyba we mnie cos wstapilo ale ten pomysl bardzo mi sie spodobal. Quote
Olga132 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):A moze wkleic kilka zdjec psow z Krzyczek z pytaniem czy moze w ramach promocji ostrzyga ???? dobry pomysł!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Nie wiem czy taki dobry bo to " cos " jest n atym forum site adminem. Ja nie mam jeszcze autoryzacji ale nie zaszkodzi spróbować. Olga , daj mi w html zdjecia do najpiekniejszych z pieknych to wkleje bo nie mam czasu na photobucket. Dzieki Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 http://www.forum.westwest.pl/viewtopic.php?p=51#51 Moze przez 10 min sie utrzyma i moze ktos przeczyta. Spadam do pracy bo juz i tak mam zły humor. Quote
Olga132 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):http://www.forum.westwest.pl/viewtopic.php?p=51#51 Moze przez 10 min sie utrzyma i moze ktos przeczyta. Spadam do pracy bo juz i tak mam zły humor. świetnie to napisałaś!!! Quote
evita. Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 http://www.zkwp-legionowo.pl/index1.php?sgo=championy/index_gr&group=3&go=hodowla Szanowna pani kierownik czy kim ona tam teraz jest- jest hodowczynią Westów- Związek Kynologiczny- oddział w Legionowie (m.in. suczka Blondi z Księżopola; hodowca i właściciel- Barbara Księżopolska a także kilka innych których jest hodowcą) pozostawię to bez komentarza.... Quote
Hotel KADIF Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):http://www.forum.westwest.pl/viewtopic.php?p=51#51 Moze przez 10 min sie utrzyma i moze ktos przeczyta. Spadam do pracy bo juz i tak mam zły humor. Udało mi się przeczytać! k......:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Boże! tu salonik gdzie paniusia dba o pieski a tu miejsce gdzie je morduje!!! Los jest nierychliwy, ale sprawiedliwy. Stara, chora, bez rodziny, robiąca pod siebie i jedząca z głodu własny kał-tak jak psy znajdujące się pod twoją opieką! Nie życzę nikomu źle-po prostu wróżę :angryy::angryy::angryy: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Evita , a Ty o tym nie wiedziałaś ? Ona od dawna jest hodowczynia i nie wiem nawet czy nie była sędzia kynologicznym. Wstawienie jej na stanowisko dyrektora tej fundacji nie bylo glupim posunieciem. Jeszcze trudniej jest naruszyc to ścierwo . A tak swoja droga to dzis mam dziwne mysli i zastanawiam sie dlaczego do tej pory nie wpadlam na to , ze fajny plakacik z adresem i zdjeciami fundacji albo ulotka z info rozdawana na wystawie w sekcji terrierów moglaby byc " dźwignia handlu " Quote
Olga132 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Evita , a Ty o tym nie wiedziałaś ? Ona od dawna jest hodowczynia i nie wiem nawet czy nie była sędzia kynologicznym. Wstawienie jej na stanowisko dyrektora tej fundacji nie bylo glupim posunieciem. Jeszcze trudniej jest naruszyc to ścierwo . A tak swoja droga to dzis mam dziwne mysli i zastanawiam sie dlaczego do tej pory nie wpadlam na to , ze fajny plakacik z adresem i zdjeciami fundacji albo ulotka z info rozdawana na wystawie w sekcji terrierów moglaby byc " dźwignia handlu " czy ty jesteś połaczona ze mną telepatycznie?? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Terminarz wystaw legionowskiego związku ( pomijam, ze moim zdaniem terrier to dwa r ale coz to tylko zwiazek kynologiczny , taki zarzad jacy członkowie ) 21.10Racibórz krajowa terierów i czarnych terierów- 10-11.11Poznań międzynarodowa - CACIB - o Puchar Europy Środkowej i Wschodniej[SIZE=1]INFO 10.11Poznań klubowa terierów klubowa chartów krajowa chartów polskich klubowa rottweilerów[SIZE=1]INFO 17-18.11Kielce międzynarodowa - CACIB[SIZE=1]INFO 25.11Włocławek krajowa pinczerów, sznaucerów, czarnych terierów,krajowa 9 grupy FCI- Quote
andzia69 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):No to do dzieła :) A moze jeszcze odwiedzic salon na ochocie ??????????????????? Chyba we mnie cos wstapilo ale ten pomysl bardzo mi sie spodobal. no to dowaliłaś księżnej pożal się bosche! to się wk..ła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: napisala, ze zwalnia etat w Krzyczkach - ciekawa jestem czy to prawda:cool3: Quote
Recommended Posts