Jump to content
Dogomania

>>>KRZYCZKI-obóz śmierci dla psów-WIELKI SUKCES- zapadł precedensowy wyrok !!!<<<

Recommended Posts

Posted

a kto wtedy robił materiał o krzyczkach??? Polsat?
bo może warto do nich napisac....jak wyglada dalszy ciąg całej sprawy!!!
niech zrobia prowokację dziennikarska
trzeba napisac ze ludzie nie sa wpuszczani do schroniska ze w weekend wogóle nieczynne

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Skontaktuj sie z Emir, to ona zajmowała sie ta sprawą w ramach fundacji Emir.

i sie dowiesz, ze "sprawa w toku" :shake:

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']A może juz nie ma wogóle sprawy ???
nie no sprawa jest:
31.01.2007 Schronisko w Krzyczkach - Pieniążkach - w dniu 31.01.2007 został skierowany do Sądu Rejonowego w Pułtusku akt oskarżenia p-ko A. Cz. i innym oskarżonym o popelnienie przestępstwa z art. 35 ust.1 ustawy o ochronie zwierząt z 21.8.`1997 r.

pytanie tylko to postanowi sąd- a dopóki wyroku nie ma to hulaj dusz pikła nie ma

Posted

malagos napisał(a):
To "zaledwie" 10 miesiecy, a sprawy toczą sie latami :shake:
A mordownie sobie kwitnie :angryy:

Jesli masz juz gotowego maila to wyslij jescze może do Polsatu - niech zainteresuja sie sprawa w której interwniowali...

żle zacytowałam-sorry - to miał być cytat, że mail do Faktu juz poszedł ....

Posted

Aganiok, nie wiem czy wiesz ale cyt. ze strony :

zwierzętami na schronisku zajmuje się prawdziwy Dr. Dolittle - Artur Nowakowski

a my znowu sie czepiamy.

Obejrzałam zdjecia ze strony i zastanawiam sie czy księżna polska to juz sobie kompletnie z nas kpi ??? przeciez niektóre z tych zdjęc podchodza pod znecanie sie nad zwierzętami a one sa ot tak wklejone na strone ? :crazyeye:

Posted

a nichże ktoś zamknię "szanowną panią" w takim boksie :angryy: , kto to budował?? ten "wielbiciel" zwierząt, poprzedni właściciel? ktoś go chyba musiał go molestować w młodości, że mu takie pomysły przychodziły do głowy:mad: I co to wogóle jest, reklama wczasów odchudzających (patrząc na zdjęcie tego szkielecika)?:mad::angryy:

Posted

obserwuję ten wątek od początku i straciłam już nadzieję, że coś się tam zmieni. Przecież było o tej sprawie tak głośno, znalezione zostały ciała psów. Pokazywała to wszystko telewizja. I co? I nic.
Wiem jedno - tacy ludzie jak ten egzemplarz z prawej strony zdjęcia w ogóle nie powinni mieć dostępu do zwierząt - nigdzie! Na wsiach pies jest niczym, zabicie go ma mniejsze znaczenie niż splunięcie. Oczywiście - nie chcę generalizować, ale takie są moje doświadczenia a mieszkam w sumie w okolicach.

Posted

na jednego wyciągniętego trafi 5 kolejnych....wiecie ile psów błąka się po okolicach? Nie mówię, żeby tego nie robić, ale na dłuższą metę tylko robicie IM dobrze. Za każdego kolejnego psa dostaną w końcu kasę :angryy:

Posted

No zachlana pała przeciez wymaga leczenia - odwykowego przede wszystkim.

Ksieznej polskiej nie wsadzisz do tego boksu chyba ze dopchniesz zderzakiem w samochodzie bo sie nie zmiesci. Tylko siła bez godnosci.

Neris - zgadzam sie z Toba - dla nich to róznica ale to nadal nie rozwiazuje problemu fundacji EKOFAUNA.

Posted

Ja wiem Neris dlatego napisałam, że nie mówię żeby tego nie robić. I nie jestem przeciwna, ale ile ich można wyciągnąć? Ile jeszcze będzie domów tymczasowych a nie wspomnę o stałych.

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Ziuta- po pierwsze byla to niezobowiązujaca propozycja, bez konkretow z tego co pamietam a poza tym to nie wiesz czy ktos Cie wpusci czy nie a ja od siebie z domu mam tam 150km w jedna strone, pomijam, ze mnie zdecydowanie dobrze pamietaja .

Oczywiście, że pamiętam iż to niezobowiązująca propozycja :roll: