Olga132 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 a kto wtedy robił materiał o krzyczkach??? Polsat? bo może warto do nich napisac....jak wyglada dalszy ciąg całej sprawy!!! niech zrobia prowokację dziennikarska trzeba napisac ze ludzie nie sa wpuszczani do schroniska ze w weekend wogóle nieczynne Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Skontaktuj sie z Emir, to ona zajmowała sie ta sprawą w ramach fundacji Emir. Quote
Edi100 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Oczywiście, mogę napisać do Faktu, do GW, gdzie się tylko da! To sie musi skończyć:mad: Quote
malagos Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Skontaktuj sie z Emir, to ona zajmowała sie ta sprawą w ramach fundacji Emir. i sie dowiesz, ze "sprawa w toku" :shake: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 A może juz nie ma wogóle sprawy ??? Przyznam , ze juz za te same zdjecia na stronie EKOFAUNY moim zdaniem powinna byc kara ale zyjemy w innym kraju . Quote
Olga132 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Beata_Dorobczyńska']A może juz nie ma wogóle sprawy ??? nie no sprawa jest: 31.01.2007 Schronisko w Krzyczkach - Pieniążkach - w dniu 31.01.2007 został skierowany do Sądu Rejonowego w Pułtusku akt oskarżenia p-ko A. Cz. i innym oskarżonym o popelnienie przestępstwa z art. 35 ust.1 ustawy o ochronie zwierząt z 21.8.`1997 r. pytanie tylko to postanowi sąd- a dopóki wyroku nie ma to hulaj dusz pikła nie ma Quote
malagos Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 To "zaledwie" 10 miesiecy, a sprawy toczą sie latami :shake: A mordownie sobie kwitnie :angryy: Quote
Edi100 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 I "nie ma bata"?:angryy: Jesli cokolwiek mi odpiszą, lub mam nadzieję gazety same tu zajrzą, to dam znać Tylko tyle mogę zrobić:( Quote
Edi100 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 email do Fatku wysłany. Mam nadzieję że coś z tego będzie! Quote
Olga132 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 malagos napisał(a):To "zaledwie" 10 miesiecy, a sprawy toczą sie latami :shake: A mordownie sobie kwitnie :angryy: Jesli masz juz gotowego maila to wyslij jescze może do Polsatu - niech zainteresuja sie sprawa w której interwniowali... żle zacytowałam-sorry - to miał być cytat, że mail do Faktu juz poszedł .... Quote
ANETTTA Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 ciotki wiecie cos na temat tego bernisia? __________________ co ztym beniem Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Aganiok, nie wiem czy wiesz ale cyt. ze strony : zwierzętami na schronisku zajmuje się prawdziwy Dr. Dolittle - Artur Nowakowski a my znowu sie czepiamy. Obejrzałam zdjecia ze strony i zastanawiam sie czy księżna polska to juz sobie kompletnie z nas kpi ??? przeciez niektóre z tych zdjęc podchodza pod znecanie sie nad zwierzętami a one sa ot tak wklejone na strone ? :crazyeye: Quote
Tweety Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 a nichże ktoś zamknię "szanowną panią" w takim boksie :angryy: , kto to budował?? ten "wielbiciel" zwierząt, poprzedni właściciel? ktoś go chyba musiał go molestować w młodości, że mu takie pomysły przychodziły do głowy:mad: I co to wogóle jest, reklama wczasów odchudzających (patrząc na zdjęcie tego szkielecika)?:mad::angryy: Quote
Aganiok Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 obserwuję ten wątek od początku i straciłam już nadzieję, że coś się tam zmieni. Przecież było o tej sprawie tak głośno, znalezione zostały ciała psów. Pokazywała to wszystko telewizja. I co? I nic. Wiem jedno - tacy ludzie jak ten egzemplarz z prawej strony zdjęcia w ogóle nie powinni mieć dostępu do zwierząt - nigdzie! Na wsiach pies jest niczym, zabicie go ma mniejsze znaczenie niż splunięcie. Oczywiście - nie chcę generalizować, ale takie są moje doświadczenia a mieszkam w sumie w okolicach. Quote
Aganiok Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 na jednego wyciągniętego trafi 5 kolejnych....wiecie ile psów błąka się po okolicach? Nie mówię, żeby tego nie robić, ale na dłuższą metę tylko robicie IM dobrze. Za każdego kolejnego psa dostaną w końcu kasę :angryy: Quote
Neris Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Tak, ale dla tego wyciągniętego psa róznica jest ogromna... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 No zachlana pała przeciez wymaga leczenia - odwykowego przede wszystkim. Ksieznej polskiej nie wsadzisz do tego boksu chyba ze dopchniesz zderzakiem w samochodzie bo sie nie zmiesci. Tylko siła bez godnosci. Neris - zgadzam sie z Toba - dla nich to róznica ale to nadal nie rozwiazuje problemu fundacji EKOFAUNA. Quote
Aganiok Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ja wiem Neris dlatego napisałam, że nie mówię żeby tego nie robić. I nie jestem przeciwna, ale ile ich można wyciągnąć? Ile jeszcze będzie domów tymczasowych a nie wspomnę o stałych. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ziuta- po pierwsze byla to niezobowiązujaca propozycja, bez konkretow z tego co pamietam a poza tym to nie wiesz czy ktos Cie wpusci czy nie a ja od siebie z domu mam tam 150km w jedna strone, pomijam, ze mnie zdecydowanie dobrze pamietaja . Quote
Ziutka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Ziuta- po pierwsze byla to niezobowiązujaca propozycja, bez konkretow z tego co pamietam a poza tym to nie wiesz czy ktos Cie wpusci czy nie a ja od siebie z domu mam tam 150km w jedna strone, pomijam, ze mnie zdecydowanie dobrze pamietaja . Oczywiście, że pamiętam iż to niezobowiązująca propozycja :roll: Quote
Recommended Posts