Jump to content
Dogomania

>>>KRZYCZKI-obóz śmierci dla psów-WIELKI SUKCES- zapadł precedensowy wyrok !!!<<<

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
A spodziewałaś się czegoś innego ?
Ni ebez powodu Lach śmiał sie prosto w twarz.

Prawdę mówiąc spodziewałam się. Ale ja naiwna chyba już umrę.
Swego czasu ten rozgłos o Krzyczkach dawał nadzieję.......

Posted

A moze warto napisać tu, co zostalo zrobione, jaki finał miała sprawa w sądzie, czy w koncu miala, czy wogóle była w sądzie...
Jakaś konspiracja, czy co...:cool1:
czy po prostu nie ma efektu calego tago nagłośnienai, zdjeć, filmów, reportazy, interwencji :shake:

Posted

malagos napisał(a):
A moze warto napisać tu, co zostalo zrobione, jaki finał miała sprawa w sądzie, czy w koncu miala, czy wogóle była w sądzie...
Jakaś konspiracja, czy co...:cool1:
czy po prostu nie ma efektu calego tago nagłośnienai, zdjeć, filmów, reportazy, interwencji :shake:

Zdecydowanie warto. Wiele osób nadal sie sprawą interesuje.

Posted

Moze uda sie sciagnac link z tego programu....niestety zlapalam tylko fragment. Jeden zarzut wobec schronu jest juz nieaktualny, nie znaleziono powodu smierci zwierzat, wiec zarzut usmiercania oddalono :angryy:
Byla EMIR, Pan Wypych, Pani Agnieszka z Psiego Aniola.

Posted

malagos napisał(a):
Ja nie zdążyłam obejrzeć...
co mówią o teraźniejszej sytuacji?
Czy była sprawa w sądzie, moze mi ktoś odpowiedzieć?

Krotko-sprawa jest rozwojowa,ciagle w sądzie. Jesli ktos mysli, ze to tak ciach, pach i juz to jest w błedzie. Przeciez sprawy sadowe ciagną sie latami, kazdy to chyba wie.:shake:

Posted

znajoma była w poszukiwaniu swojego onka zadzwnila dp baśki i ta jej powidziala że jest tylko ja będzie przyjeżdzac to niech zadzwoni.
Rozumiećie że zadniego dzwonienia nie bylo tylko po tej rozmowie zabrała męża w samochód i pojechali. Tam awantura sie nie chca jej wpuścic bo miała zadzwonic jak bedzie chcaila przyjechać a ta nie zadzwoniła. no wreszczei po iluś mimutach wpuścili ją i oczywiście żadnego onka nie było a co stwierdziła że satylko małe psy i możę jakis sredeniaczki. Bak dużych psów. Był jeden owczarkowaty na kwarantanni. podejsciem do niej był zszokowana . mało jej nie zakrakali. Ale swoich psow nie znalazł.

nojej znajomej zwiał hashy i zdjęcie ukazao sie na ich stronie to baba tak kręcia że to nie jesr je pies bo jej to w tym miesiącu uciekł a ten to 3 miesiące latal zamim go załapali a ponaddto to juz ma nowy dobry dom.

Posted

kasiaprodex napisał(a):
znajoma była w poszukiwaniu swojego onka zadzwnila dp baśki i ta jej powidziala że jest tylko ja będzie przyjeżdzac to niech zadzwoni.
Rozumiećie że zadniego dzwonienia nie bylo tylko po tej rozmowie zabrała męża w samochód i pojechali. Tam awantura sie nie chca jej wpuścic bo miała zadzwonic jak bedzie chcaila przyjechać a ta nie zadzwoniła. no wreszczei po iluś mimutach wpuścili ją i oczywiście żadnego onka nie było a co stwierdziła że satylko małe psy i możę jakis sredeniaczki. Bak dużych psów. Był jeden owczarkowaty na kwarantanni. podejsciem do niej był zszokowana . mało jej nie zakrakali. Ale swoich psow nie znalazł.

nojej znajomej zwiał hashy i zdjęcie ukazao sie na ich stronie to baba tak kręcia że to nie jesr je pies bo jej to w tym miesiącu uciekł a ten to 3 miesiące latal zamim go załapali a ponaddto to juz ma nowy dobry dom.

Załamać sie można.......co za debile.