Jump to content
Dogomania

>>>KRZYCZKI-obóz śmierci dla psów-WIELKI SUKCES- zapadł precedensowy wyrok !!!<<<

Recommended Posts

Posted

Charakter tej przeświatłej hodowczyni było widać juz wtedy, kiedy weszła do legionowskigo oddziału Związku trzymając w objęciach może półrocznego westika, po czym niewiele myśląc postawiła go na SZAFIE!!!!!!!!!! NA!!! Bo to takie śmieszne, wesole, a piesek musial mieć z tego wspaniałą zabawę... nie wiem dlaczego po tym nie została wywalona z wielkim hukiem.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']Olga, co za dużo to niezdrowo .Ja lubie spotkania w realu, a że ciezko mnie wyprowadzic z równowagi chętnie spotkam sie z " przemiła kluseczka o pieknym słowotwórstwie ". Szczególnie na wystawie , to miejsce przyciaga wiele osób , głownie z branży :)[/quote

Dobre. W sumie możemy sie zebrać i pojechać, chce Cie znów zobaczyć.:lol:
Iza wie? Morisowa?

Posted

A to korespondencja od Ksiezopolskiej wyslana na PW na forum terrierów. Nie bardzo rozumiem dlaczego streczycielka ale niech i tak bedzie.

widze ze nie jest Pani takim NN i jak przewidywałam kolejna kłamczucha do obrzucania błotem innych ale przynajmniej tez sie dowiedzialam ile kosztuje u Pani krycie ogierem:) i reszte danych. Teraz przynajmniej wiem z kim mam do czynienia i komu moge zawdzieczac wszystko - Beata Dorobczyńska, 605234112. Jest Pani hodowcą koni i ogłasza sie pani jako stręczycielka za 400 zł powodzenia proszę mnie zniszczyc bo widac tylko to Pani potrafi. Ja mam to w nosie nie jestem agresywna jak Pani. Zegnam i życze ppowodzenia w hodowli

Posted

A ja tak sobie pomyślałam........a gdyby tak przygotować taki niby plakacik.....zdjęcia psów ze schronu + podpis Krzyczki - dyrektor ........imię i nazawisko.
I zero komentarza.......nie będzie możliwosci oskarżenia o pomówienia. Można dowolnie.........rozdawać na wystawie, wysłać hodowcom, których adresy są na stronach, wysłać do gazet, powielać w każdy możliwy sposób, wysłać do ekspressu reporterów...............itp, itd. Z tym że z uporem maniaka.

Posted

Dodam jeszcze, że pracownicy gminy Nieporet nie są w stanie odpowiedziec na pytanie z którym schroniskiem mają podpisaną umowę. Nie wiedzą też w jakich godzinach jest to schronisko czynne..........

Czy mi się zdaje, czy gmina ma obowiązek mieć podpisaną taką umowe......i jak to możliwe, żeby mieszkaniec gminy nie był w stanie takiej informacji uzyskać??????!!!!!

Plakacik burmistrzowi, plakacik panu D. ( pozdrawiam przy okazji ) - czyli osobie zajmującej się "ochroną środowiska" odpowiedzialną min za bezpańskie psy.

Posted

Neigh napisał(a):
A ja tak sobie pomyślałam........a gdyby tak przygotować taki niby plakacik.....zdjęcia psów ze schronu + podpis Krzyczki - dyrektor ........imię i nazawisko.
I zero komentarza.......nie będzie możliwosci oskarżenia o pomówienia. Można dowolnie.........rozdawać na wystawie, wysłać hodowcom, których adresy są na stronach, wysłać do gazet, powielać w każdy możliwy sposób, wysłać do ekspressu reporterów...............itp, itd. Z tym że z uporem maniaka.

Mnie przyszło do głowy, żeby takie ulotki ponaklejać nocą na szyby jej pie.....nego salonu piękności dla psów :mad:

Posted

jakbyściebyli w tych zsranych krzyczkach to prosze zeknijcie na tego benia czy on tam jest /////szukamy tez suczki benia ........była bezdomna miała byc lapanka na sunie i znikła sa podejrzenia ze mogla trafic do tego obozu ...plis pls

:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:a kierowniczke psami poszczuc i niech spiep.....

Posted

Co do tej suni, to wersje jej zniknięcia są dwie.........w końcu sama obu wysłuchiwałam

Albo mam dom
Albo wywieziono ją do Krzyczek.

A tak prosiłam, żeby ktoś tam ze mną pojechał...........

Posted

Szanowne Panie i Panowie.....
Zajmując sie bezdomnymi zwierzętami od wielu lat coraz częsciej uświadamiam sie w przekonaniu, że to nie one gryzą, wieksze rany zadajecie Wy swoim ujadaniem i obrzucaniem błotem. Prosiłam od początku o pomoc, obiecywano złote góry, palety, leki i zywnośc. Nasze psy nie głodują pomimo tego, że potraficie tylko mowic pieknie i pisac i zamiast pomóc siejecie ferment. Zadna z Was nie zaproponowała współpracy i chęci pomocy ale do pisania głupot i tym samym dzilania na szkodę biednych zwierząt jesteście pierwsze. Na psach schroniskowych spaliłam juz nie jedną maszynkę i były to moje prywatne koszty, zdjęcia psów wykonane są w momencie ich dowiezienia do schroniska i za ich wyglad osądzam Was bo to Wamm uciekają i własnie w takim stanie przyjeżdżają do schroniska, to Wy je głodzicie a potem na własne usprawiedliwienie zwalacie winę na innych. Wypraszam sobie ubliżanie mi i z tego wyciągnę odpowiednie wnioski. Najpierw mnie poznaj i jak tak kochasz bezdomne zwierzęta to mi pomóz a nie niszcz kogoś kto zakasał rękawy i bezpośrednio coś robi. Brakuje mi rąk do pomocy ale w takiej sytuacji jak Wy nawet nie chcecie i tylko mocni jestescie na forach a realnie nawet nie podacie miski z wodą to szkoda nerw i trzeba dalej robic swoje. Plujcie jadem bo tylko to potraficie. Nikomu nie ublizyłam a przyczytałam na siebie tyle obelg niegodnych ludzkich uszu że szok. Kobiety ile w was kobiecości, nic dziwnego, że takie rzeczy mozna tu poczytac jak tylko tacy ludzie tu siedzą z nudów zamiast coś naprawde zrobic, ot chocby wyciągnąc rękę na zgodę i pomoc a nie szuka afer bo zwykle tak bywa ,że podejrzewa sie innego jak sie jest samemu winnym/ to tak w ramach samoobrony/. Przykre to że tyle w was nienawisci.....a podobno miłośnicy zwierząt to dobrzy ludzie.... chyba pora obalic ten stereotyp

Posted

schronisko-krzyczki napisał(a):
Szanowne Panie i Panowie.....
Zajmując sie bezdomnymi zwierzętami od wielu lat coraz częsciej uświadamiam sie w przekonaniu, że to nie one gryzą, wieksze rany zadajecie Wy swoim ujadaniem i obrzucaniem błotem. Prosiłam od początku o pomoc, obiecywano złote góry, palety, leki i zywnośc. Nasze psy nie głodują pomimo tego, że potraficie tylko mowic pieknie i pisac i zamiast pomóc siejecie ferment. Zadna z Was nie zaproponowała współpracy i chęci pomocy ale do pisania głupot i tym samym dzilania na szkodę biednych zwierząt jesteście pierwsze. Na psach schroniskowych spaliłam juz nie jedną maszynkę i były to moje prywatne koszty, zdjęcia psów wykonane są w momencie ich dowiezienia do schroniska i za ich wyglad osądzam Was bo to Wamm uciekają i własnie w takim stanie przyjeżdżają do schroniska, to Wy je głodzicie a potem na własne usprawiedliwienie zwalacie winę na innych. Wypraszam sobie ubliżanie mi i z tego wyciągnę odpowiednie wnioski. Najpierw mnie poznaj i jak tak kochasz bezdomne zwierzęta to mi pomóz a nie niszcz kogoś kto zakasał rękawy i bezpośrednio coś robi. Brakuje mi rąk do pomocy ale w takiej sytuacji jak Wy nawet nie chcecie i tylko mocni jestescie na forach a realnie nawet nie podacie miski z wodą to szkoda nerw i trzeba dalej robic swoje. Plujcie jadem bo tylko to potraficie. Nikomu nie ublizyłam a przyczytałam na siebie tyle obelg niegodnych ludzkich uszu że szok. Kobiety ile w was kobiecości, nic dziwnego, że takie rzeczy mozna tu poczytac jak tylko tacy ludzie tu siedzą z nudów zamiast coś naprawde zrobic, ot chocby wyciągnąc rękę na zgodę i pomoc a nie szuka afer bo zwykle tak bywa ,że podejrzewa sie innego jak sie jest samemu winnym/ to tak w ramach samoobrony/. Przykre to że tyle w was nienawisci.....a podobno miłośnicy zwierząt to dobrzy ludzie.... chyba pora obalic ten stereotyp

Ja bardzo chętnie pomogę
a. w jakich godzinach mogę przyjechać?
b. rozumiem, ze zostane wpuszczona
c. proszę zezwolić na oglaszanie psów i robienie zdjęć

I tym samym pierwsze pytanie - skoro mamy pomagać sobie wzajemnie.........
1.Czy pokazana na zdjęciu w poście powyżej suka znajduje się w pani schronisku?
2. czy jest w nim bernardyn, również pokazywany na zdjęciach?
Ogłaszam bernardyna z innego, "mojego " schronu i mam dodatkowch chętnych

Ja sie wykazuję chęcią wspólpracy ......więc?

Posted

Neigh napisał(a):
Ja bardzo chętnie pomogę
a. w jakich godzinach mogę przyjechać?
b. rozumiem, ze zostane wpuszczona
c. proszę zezwolić na oglaszanie psów i robienie zdjęć

I tym samym pierwsze pytanie - skoro mamy pomagać sobie wzajemnie.........
1.Czy pokazana na zdjęciu w poście powyżej suka znajduje się w pani schronisku?
2. czy jest w nim bernardyn, również pokazywany na zdjęciach?
Ogłaszam bernardyna z innego, "mojego " schronu i mam dodatkowch chętnych

Ja sie wykazuję chęcią wspólpracy ......więc?

ja tez chetnie pomoge .w myciu czesaniu kompaniu psiaków a i boksy tez. Wyprowadzaniu na spacer czemu nie. Jestem chetna .czekam tylko kiedy. Prosze dac znac. Wczesniej pisalam o wolonatriuszach to do dnia dzisiejszego sie nie doczekałam odpowiedzi to może teraz dostane od Pani Kierowni

Posted

kasiaprodex napisał(a):
ja tez chetnie pomoge .w myciu czesaniu kompaniu psiaków a i boksy tez. Wyprowadzaniu na spacer czemu nie. Jestem chetna .czekam tylko kiedy. Prosze dac znac. Wczesniej pisalam o wolonatriuszach to do dnia dzisiejszego sie nie doczekałam odpowiedzi to może teraz dostane od Pani Kierowni

No to Kasiu jest nas dwie.......

Posted

Ponadto chyba mnie Pani zrozumie, że po tym wszystkim boję sie Was i trudno mi jest Wam zaufac ale na początek może dojdziemy do jakis kompromisów i postaramy sie zrobic wspolnie cos dobrego.
pozdrawiam
Basia

To możę jakieś propozycje z Pani strony jak ma wyglądać współpraca między nami?

Posted

Ja również pomogę. :mad: Kiedy mogę przyjechać? Wezmę swoją cyfrówkę, porobię ogłoszenia piesków. A czy mogę zabrać znajomego który jest fotoreporterem? On również chętnie pomoże, skleci jakiś fotoreportaż. Szukam pracy bardzo chętnie zatrudnię się w tym schronie.:angryy:
Przecież w grupie siła im więcej rąk (czytaj aparatów) do pracy tym lepiej.
To jak, może wpadnę w poniedziałek? Można?

Posted

odpowiadam
suczki tej nie było a bernardyn ma świetnych nowych opiekunów, ludzi którzy wiele lat zajmowali sie psami a teraz są na zasłużonej emeryturze, ludzi, którzy pomogli mi umieścic w nowych domach kilka psów

A mogę się z nimi skontaktować?