Jump to content
Dogomania

>>>KRZYCZKI-obóz śmierci dla psów-WIELKI SUKCES- zapadł precedensowy wyrok !!!<<<

Recommended Posts

Posted

W niektorych schroniskach,aby miec z glowy wolontariuszy,oferuje im sie godziny 12-15,poniedziałek-piatek ;)
ale tym razem tak nie bedzie.
Niestety,ja mieszkam za daleko,moge tylko wspierac wolontariat

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='brazowa1']W niektorych schroniskach,aby miec z glowy wolontariuszy,oferuje im sie godziny 12-15,poniedziałek-piatek ;)
ale tym razem tak nie bedzie.
Niestety,ja mieszkam za daleko,moge tylko wspierac wolontariat[/quote

Spoko, spoko - dla mnie godziny idealne:diabloti:, Ja mam zmienny czas pracy....

Posted

strona eko fauny nadal dostępna po autoryzacji
na wszelki wypadek zrobiłam sobie print screena
nie wiem jak eko fauna wyobraża sobie adopcje w takich warunkach:
1) godziny otwarcia schroniska są z kosmosu
2) schronisko zamknięte na 4 spusty w weekendy
3) brak dostępnej strony internetowej

NIe podoba mi się to, boję się że oni tam "sprzątają" :-(

Posted

Aganiok napisał(a):
strona eko fauny nadal dostępna po autoryzacji
na wszelki wypadek zrobiłam sobie print screena
nie wiem jak eko fauna wyobraża sobie adopcje w takich warunkach:
1) godziny otwarcia schroniska są z kosmosu
2) schronisko zamknięte na 4 spusty w weekendy
3) brak dostępnej strony internetowej

NIe podoba mi się to, boję się że oni tam "sprzątają" :-(

Jakbyś zgadla.
Gdy ja tam bylam nie widziałam ani jednego starego psa, za to kilka umierających szczeniat, i pogryzione psy. Za kilka dni śladu po nich nie było.
Posprzątali. Doskonale umieją to robić.
A koty na ich wybiegu wspaniałym, pełnym opon i drzewek i innych cudów, siedzialy pokulone na ziemi zaropiałe i zapyziale.......
one same odchodzą zarażając inne chorobami wirusowymi.....

Posted

Neigh napisał(a):
No właśnie a ponoć na początku tygodnia miała być odpowiedź na pytanie........o wolontariat.......

Ciotka Ty na wolontariat nie licz....:evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti:
Lepiej śmigaj do Tobiaszka bo już foteczkę wrzuciłam Twoją :loveu:

Posted

brazowa1 napisał(a):
jak to,nie bedzie wolontariatu,na pewno bedzie :) przeciez dziewczyny na pewno nie zrezygnuja.

Dziewczyny na pewno nie zrezygnują ale nie wiadomo jak druga strona :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

a teraz jestem ciekawa jak sie czują: "FUTRO" i "RUDZIK", którego wczoraj dwójka przemiłych Dogomaniaków adoptowała???? Rudzik wyraznie był smutny, że go oddaję i tylko nie chciałabym aby był przekazywany z rąk do rąk, facet to przezywa strasznie:shake:
Ci Państwo wykonali mi serie zdjęc z psami ale ja też mam ich fotki....

Posted

i wiecie co w tym wszystkim jest straszne?? to ze przychodzicie do schroniska jako NO NAME a jak mam po tym wszystkim zaufac komus takiemu jak nadal brnie w kłamstwie????? spójrzcie na to od swojej strony:-o
potrzebuje jak każde schronisko wolontariatu, kogoś kto indywidualnie zajmie mi sie psami, wyczesze, przytuli i pogłaszcze ale nie potrzebuje "szpiegów" węszących i patrzących mi na ręce. Teraz na schronisku jest 2 wolontariuszy z tego jeden mianowany przeze mnie bo pomaga mi w domu przy moich psach a drugi to kobieta co też potrzebowałam czasu zeby jej zaufac ale polubiłyśmy sie z nią i już stanowimy Team babski , bardziej jednak martwi mnie nastawienie młodziezy, przeciez tyle w okolicy szkół i nie ma nikogo chętnego. Jedna jedyna szkoła co zbiera przed zimą dary dla zwierząt i bynajmniej nie są to finanse. Potrzebuje kocy starych i wykładzin dywanowych bo ponoc zima ma byc ostra, może ktos wymysli jakies tanie ogrzewanie dla kotków bezpieczne . Może zacznijmy od tego że postaramy sie poznac, polubic i wspolnie zrobic cos dla psów ?????

Posted

schronisko-krzyczki napisał(a):
i wiecie co w tym wszystkim jest straszne?? to ze przychodzicie do schroniska jako NO NAME a jak mam po tym wszystkim zaufac komus takiemu jak nadal brnie w kłamstwie????? spójrzcie na to od swojej strony:-o
potrzebuje jak każde schronisko wolontariatu, kogoś kto indywidualnie zajmie mi sie psami, wyczesze, przytuli i pogłaszcze ale nie potrzebuje "szpiegów" węszących i patrzących mi na ręce. Teraz na schronisku jest 2 wolontariuszy z tego jeden mianowany przeze mnie bo pomaga mi w domu przy moich psach a drugi to kobieta co też potrzebowałam czasu zeby jej zaufac ale polubiłyśmy sie z nią i już stanowimy Team babski , bardziej jednak martwi mnie nastawienie młodziezy, przeciez tyle w okolicy szkół i nie ma nikogo chętnego. Jedna jedyna szkoła co zbiera przed zimą dary dla zwierząt i bynajmniej nie są to finanse. Potrzebuje kocy starych i wykładzin dywanowych bo ponoc zima ma byc ostra, może ktos wymysli jakies tanie ogrzewanie dla kotków bezpieczne . Może zacznijmy od tego że postaramy sie poznac, polubic i wspolnie zrobic cos dla psów ?????

A jak to sobie Pani wyobraża? mamy iśc razem na kawę? zrobic zakupy? pogadac przez tel?

A jeśli chodzi o zrobienie coś wspólnie dla psow.........proszę bardzo. Mam kilka wątków założonych, gdzie szukam pomocy dla psów ze schroniska w którym pomagam
Chce sie Pani przyłaczyć? zapraszam.........

Posted

to swietnie, w takim razie mam do Ciebie prosbe, własnie dostarczono do schroniska zadbanego amstaffa, samiec dorodny wręcz utuczony może nawiązemy dialog nA GG?? nie mam czasu aby wisiec na necie a może byłąbyś skłonna zawiadomic kogo sie da bo ten pies ewidentnie komus zginął ?? ja nie umiem zamieszczac fotek, sorry ale mam problemy i już jestem za stara na naukę

Posted

schronisko-krzyczki napisał(a):
no to żeśmy sobie pogadali......:crazyeye: nie umiem wstawiac fotek i cytowac . uciekam bo na mnie czekają...

Przecież jak widać nie ma Neigh w tej chwili na Dogo więc sarkazm niepotrzebny. Jak się pojawi i przeczyta to na pewno się skontaktuje. Najlepiej wyślij jej PW z numerem GG