Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

furciaczek napisał(a):
Niema co gdybac, zadzwonic ,pogadac, spotkac sie i wtedy myslec czy to chwilowe wzruszenie czy dobrze przemyslana i odpowiedzialna decyzja.

Nie wiem, czy da radę się spotkać, bo ta Pani jest chyba z Niemiec...

• Replies 798
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Niema co gdybac, zadzwonic ,pogadac, spotkac sie i wtedy myslec czy to chwilowe wzruszenie czy dobrze przemyslana i odpowiedzialna decyzja.

Obejrzalam sobie Profil tej Pani. Ma 54 lata. Rzeczywiscie chyba mieszka w Niemczech. Widze, ze mamy bardzo wielu wspolnych "znajomych", a raczej Priofili pro zwierzecych.:-)
Na prawde warto potraktowac ta Pania powaznie.
Tak mysle, ale poniewaz jestem na tym watku gosciem, nie mi decydowac...
Nie chce byc intruzem.

Posted

[quote name='Yv1958']"Chce jej pomoc prywatnie,pokryc koszty i zaadoptowac,pisalam o informacje,ale do tej pory nie dostalam odpowiedzi!!!nie rozumie tutaj czegos". http://nk.pl/profile/4420879/gallery/album/4/278

To jest skopiowane z Naszej Klasy pod zdjeciem pieska.

Pani już dostała odpowiedz.Ponieważ stan suni jest poważny zadecydowałyśmy że tak daleka droga jest w tej chwli bardzo ryzykowna i że tą chwilę sunia zostanie w warszawie do monentu całkowitego wyzdrowienia , potem zaś procedura standartowa - wizyta przedadopcyja i po adopcyjna ( bez tego nie wydamy suni) a poniweaż sunia jest jak najbardziej w typie rasy po całkowitym wyzdowieniu czeka ja zabieg sterylizacji jeżeli okaże się zę wiekowo juz można go wykonać .

Posted

[quote name='MaDi']Patrząc na te zdjęcia chce się płakać, jakim trzeba być potworem aby zrobić krzywdę zwierzęciu tym bardziej tak maleńkiemu, czy to się kiedyś skończy? (...)

Potworem i bezlitosnym, okrutnym debilem.
Wiem, ze odpowiedz znasz MaDi ... nie jest optymistyczna.

A jak sie niunia czuje?

Posted

AGA35 napisał(a):
Pani już dostała odpowiedz.Ponieważ stan suni jest poważny zadecydowałyśmy że tak daleka droga jest w tej chwli bardzo ryzykowna i że tą chwilę sunia zostanie w warszawie do monentu całkowitego wyzdrowienia , potem zaś procedura standardowa - wizyta przedadopcyja i po adopcyjna ( bez tego nie wydamy suni) a poniweaż sunia jest jak najbardziej w typie rasy po całkowitym wyzdowieniu czeka ja zabieg sterylizacji jeżeli okaże się zę wiekowo juz można go wykonać .

podpisuje sie pod tym wszystkimi łapami:)

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
Ujmuje Hesia za serce bardzo bardzo mocno...i imię ma przepiękne...wierzę, że wszystko się dobrze skończy!!!

imie wybrał kini1984 TZ .Wiózł małą na " sygnale " do lekarza po tym jak ja znaleziono! Dlatego wybrałyśmy go na " ojca chrzesnego" malucha! :lol:

Posted

Rany boskie........ taka kruszynka.....

O opatrunki żelowe można sie usmiechnąć do Mysza1 - ona ma dotep do takich fajnych, które sa suche, a pecznieją i robia sie żelowe dopiero po zetknięciu z wilgotna raną- dzieki czemu nie trzeba ich przechowywac w lodówce. Są rewelacyjne :)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Na chwilę obecną mogę jedynie zaoferowac opatrunki specjalistyczne, żeby nie doszło do infekcji (żelowe, specjalne)
Jeśli sunia będzie wkrótce operowana to nie wiem czy ma to sens.

mysza jest na watku i oferowala opatrunki kiedy beda potrzebne :p

Posted

AGA35 napisał(a):
Pani już dostała odpowiedz.Ponieważ stan suni jest poważny zadecydowałyśmy że tak daleka droga jest w tej chwli bardzo ryzykowna i że tą chwilę sunia zostanie w warszawie do monentu całkowitego wyzdrowienia , potem zaś procedura standartowa - wizyta przedadopcyja i po adopcyjna ( bez tego nie wydamy suni) a poniweaż sunia jest jak najbardziej w typie rasy po całkowitym wyzdowieniu czeka ja zabieg sterylizacji jeżeli okaże się zę wiekowo juz można go wykonać .

Co Pani odpowiedziała na Waszą propozycję?
Czy nadal jest zainteresowana adopcją Hesi?

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Co Pani odpowiedziała na Waszą propozycję?
Czy nadal jest zainteresowana adopcją Hesi?

tak , będziemy w kontakcie :-)