Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 798
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*zaba* napisał(a):
Kurcze, tu na dogo ktos mial takie zelowe opatrunki, moze pamietacie kto?

tak!! Pisałam już o tym :) Mysza nam proponowała, ale że generalnie liczyliśmy na szybką operację, to nie prosiliśmy o te opatrunki.

Posted

[quote name='MalgosMalgos']Tu znalazlam firme oferujaca opatrunki zelowe

http://kikgel.com.pl/?cat=4

na ebayu niestety nie bylo zadnych

[quote name='*zaba*']Kurcze, tu na dogo ktos mial takie zelowe opatrunki, moze pamietacie kto?

[quote name='Sankja']mysza1 oferowała opatrunki żel

[quote name='mala_czarna']tak!! Pisałam już o tym :) Mysza nam proponowała, ale że generalnie liczyliśmy na szybką operację, to nie prosiliśmy o te opatrunki.
Bingo, ja mam tego w razie czego pod dostatkiem ;) Tylko pw poproszę ;)

Posted

Coś strasznego :( te rany rzeczywiście wyglądają na szarpane. Jakby coś je przygniotło, a sunia próbowała je wyjąć. Nie wierzę, że to od nadepnięcia... biedna mała :( mogę wpłacić skromnie trochę groszy, więc proszę proszę o Pw.

Posted

Kochane cioteczki mała jest CUDNA!!!!!!!!!!!!!!!!! mordeczka się śmieje cały czas !!!!!!!!!!!!!!! ogonek tez się dynda cały czas !!!!!!!!!!!! Jest przekochana !!!!!!!!!!!!!!!!! Ma apetyt , garnie się na kolana i wystawia brzuszek do miziania.

foto relacja z odwiedzin u kruszyny zakochacie się w tej suni !!!!!!!!!!!!!JA SIĘ ZAKOCHAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Aga35 zaraz czy Ty mówisz o zakochaniu , miłości ... :loveu::loveu::loveu::loveu: Hesia na czerwonym spanku jest cudowna a zakochać to się w niej można od pierwszego wejrzenia tu wystarczy jedno spojrzenie w jej ufne i takie miłe oczka . Proponuję podczas szukania DS sugerować odwiedziny wówczas będą się bili o Hesię :evil_lol: