paulinken Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 A czy ta Pani pomoże finansowo w leczeniu Hesi? Bo tak zrozumiałam z jej pierwszej wypowiedzi. Quote
AGA35 Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Pani generalnie chciał zabrać małą do siebie do Hamburga i tam ją leczyć , natomiast w momencie kiedy hesia zostaje z nami w Polsce pani nie zadeklarowała się do pomocy finansowej . Kochane ciotki wiem że to nie czas ani pora na ofy ale zajrzyjcie na wątek psiaków z klembowa , wczoraj obfociłam parę psiaków , jak bym ktos był chetny w pomocy w ogłoszeniach to bym była bardzo wdzięczna .Jeszcze raz bardzo przepraszam za ofa. http://www.dogomania.pl/threads/185232-Wątek-aktualnie-przebywających-psów-z-Klembowa-(zdjęcia) Quote
Lionees Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 AGA35 napisał(a):Pani generalnie chciał zabrać małą do siebie do Hamburga i tam ją leczyć , natomiast w momencie kiedy hesia zostaje z nami w Polsce pani nie zadeklarowała się do pomocy finansowej . No i trudno,jakos sami damy radę wyleczyc maleńką.A i domek u nas w Polsce cudny się znajdzie,o ile dt w ogóle zgodzi się oddać Hesie,bo ta sunia to pewnie rozkochała w sobie Kago na maxa:razz::loveu: Quote
hesia Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 No komu, jak komu, ale Hesi nie moge nie pomoc ;). Prosze o numer konta. Quote
gonia66 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Witam malutka Kruszynke:) JAk tam dziś u dziewczynki? Gdybym ja Ja miala na DT tez juz bym pewnie nie oddala nikomu:) Wystarczy spojrzeć wirtualnie- a cóz dopiero na żywo..:) Quote
lilk_a Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 hesia napisał(a):No komu, jak komu, ale Hesi nie moge nie pomoc ;). Prosze o numer konta. jako że znam numer konta Hesi z racji prowadzenia bazarku .... wysyłam Quote
AGA35 Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 lilk_a napisał(a):jako że znam numer konta Hesi z racji prowadzenia bazarku .... wysyłam super bardzo dziękuję :-) Quote
Kinia1984 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 hesia napisał(a):No komu, jak komu, ale Hesi nie moge nie pomoc ;). Prosze o numer konta. moj TZ wymysli imie Hesia , bo troche zaczyna bawic sie w gielde i pierwsza mysl to Hossa bylo ale jakos tak za powaznie, wiec wybral Hesia:lol: Quote
hesia Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Kinia1984 napisał(a):moj TZ wymysli imie Hesia , bo troche zaczyna bawic sie w gielde i pierwsza mysl to Hossa bylo ale jakos tak za powaznie, wiec wybral Hesia:lol: No to zycze hossy Twojemu TZowi (i wszystkim Hesiom :lol:), i chyba zaczne grac na gieldzie :evil_lol: . Wplata poszla. Quote
Sankja Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 może jednak Pani z Niemiec sypnie groszem, mam nadzieję. Bo inaczej stwierdzę, że to rozkapryszone, egoistyczne babsko!=, które chciało spełnić swoją zachciankę! i jeszce raz utwierdzi mnie to w przekonaniu, że ludzie to ... Quote
Kinia1984 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Sankja napisał(a):może jednak Pani z Niemiec sypnie groszem, mam nadzieję. Bo inaczej stwierdzę, że to rozkapryszone, egoistyczne babsko!=, które chciało spełnić swoją zachciankę! i jeszce raz utwierdzi mnie to w przekonaniu, że ludzie to ... mam takie samo zdanie na ten temat...:roll: Quote
marra Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Witaj malutka:loveu:,trzymaj się, a pani może się odezwie, nie skreślajmy jej tak od razu ;) Quote
Monika z Katowic Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Wydawać takie nieładne opinie o ludziach, których nie znacie - to poniżej poziomu konwersacji, nawet na Dogomanii. :oops: Hesiu kruszynko! Trzymam kciuki, żeby Cię nie bolało.:loveu: Quote
AGA35 Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 HESIA otrzymała wsparcie finasowe ze skarpety im.Talcott !!!!!!!!!!!! Bardzo dziekujmy !!!!!!!!!! Quote
AGA35 Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Sankja napisał(a):może jednak Pani z Niemiec sypnie groszem, mam nadzieję. Bo inaczej stwierdzę, że to rozkapryszone, egoistyczne babsko!=, które chciało spełnić swoją zachciankę! i jeszce raz utwierdzi mnie to w przekonaniu, że ludzie to ... Spokojnie pani nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa więc moze wesprze naszą hesie w leczeniu. Quote
ania z poznania Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 dziewczyny, damy radę, ja też Hesię wspomogę wygraną z bazarku, i nie tylko, wyleczymy ją! Quote
Sankja Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Wydawać takie nieładne opinie o ludziach, których nie znacie - to poniżej poziomu konwersacji, nawet na Dogomanii. :oops: Hesiu kruszynko! Trzymam kciuki, żeby Cię nie bolało.:loveu: ale które opinie? Przeczytałaś moją wypowiedź dokładnie czy wybrałaś z niej to co chciałaś? (bo rozumiem, że Twoja wypowiedź tyczy się tego co napisałam...) Quote
paulinken Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Ciotki, nie kłóćcie się. Jak Pani z Niemiec pomoże to super, będzie to znaczyło, że jest odpowiedzialnym właścicielem. Quote
paulinken Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 A może ktoś by Hesi zrobił allegro cegiełkowe? U Zafira już się trochę pieniążków z tego zebrało. Quote
ania z poznania Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 A czy takie allegro może zrobić każdy czy tylko fundacje? Quote
paulinken Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 ania z poznania napisał(a):A czy takie allegro może zrobić każdy czy tylko fundacje? Ja się nie znam, ale wydaje mi się, że tylko fundacje niestety... Aniu, a czy Ty wspomożesz Hesię nagrodą za foto? Quote
Lionees Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 ania z poznania napisał(a):A czy takie allegro może zrobić każdy czy tylko fundacje? No tylko fundacje,prywatny człowiek nie może. Jak maleńka się czuje? Quote
Recommended Posts