Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 798
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani generalnie chciał zabrać małą do siebie do Hamburga i tam ją leczyć , natomiast w momencie kiedy hesia zostaje z nami w Polsce pani nie zadeklarowała się do pomocy finansowej .

Kochane ciotki wiem że to nie czas ani pora na ofy ale zajrzyjcie na wątek psiaków z klembowa , wczoraj obfociłam parę psiaków , jak bym ktos był chetny w pomocy w ogłoszeniach to bym była bardzo wdzięczna .Jeszcze raz bardzo przepraszam za ofa.

http://www.dogomania.pl/threads/185232-Wątek-aktualnie-przebywających-psów-z-Klembowa-(zdjęcia)

Posted

AGA35 napisał(a):
Pani generalnie chciał zabrać małą do siebie do Hamburga i tam ją leczyć , natomiast w momencie kiedy hesia zostaje z nami w Polsce pani nie zadeklarowała się do pomocy finansowej .

No i trudno,jakos sami damy radę wyleczyc maleńką.A i domek u nas w Polsce cudny się znajdzie,o ile dt w ogóle zgodzi się oddać Hesie,bo ta sunia to pewnie rozkochała w sobie Kago na maxa:razz::loveu:

Posted

Witam malutka Kruszynke:) JAk tam dziś u dziewczynki? Gdybym ja Ja miala na DT tez juz bym pewnie nie oddala nikomu:) Wystarczy spojrzeć wirtualnie- a cóz dopiero na żywo..:)

Posted

hesia napisał(a):
No komu, jak komu, ale Hesi nie moge nie pomoc ;). Prosze o numer konta.

jako że znam numer konta Hesi z racji prowadzenia bazarku .... wysyłam

Posted

hesia napisał(a):
No komu, jak komu, ale Hesi nie moge nie pomoc ;). Prosze o numer konta.

moj TZ wymysli imie Hesia , bo troche zaczyna bawic sie w gielde i pierwsza mysl to Hossa bylo ale jakos tak za powaznie, wiec wybral Hesia:lol:

Posted

Kinia1984 napisał(a):
moj TZ wymysli imie Hesia , bo troche zaczyna bawic sie w gielde i pierwsza mysl to Hossa bylo ale jakos tak za powaznie, wiec wybral Hesia:lol:

No to zycze hossy Twojemu TZowi (i wszystkim Hesiom :lol:), i chyba zaczne grac na gieldzie :evil_lol: .
Wplata poszla.

Posted

może jednak Pani z Niemiec sypnie groszem, mam nadzieję. Bo inaczej stwierdzę, że to rozkapryszone, egoistyczne babsko!=, które chciało spełnić swoją zachciankę! i jeszce raz utwierdzi mnie to w przekonaniu, że ludzie to ...

Posted

Sankja napisał(a):
może jednak Pani z Niemiec sypnie groszem, mam nadzieję. Bo inaczej stwierdzę, że to rozkapryszone, egoistyczne babsko!=, które chciało spełnić swoją zachciankę! i jeszce raz utwierdzi mnie to w przekonaniu, że ludzie to ...

mam takie samo zdanie na ten temat...:roll:

Posted

Sankja napisał(a):

Spokojnie pani nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa więc moze wesprze naszą hesie w leczeniu.

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Wydawać takie nieładne opinie o ludziach, których nie znacie - to poniżej poziomu konwersacji, nawet na Dogomanii. :oops:

Hesiu kruszynko! Trzymam kciuki, żeby Cię nie bolało.:loveu:

ale które opinie? Przeczytałaś moją wypowiedź dokładnie czy wybrałaś z niej to co chciałaś? (bo rozumiem, że Twoja wypowiedź tyczy się tego co napisałam...)

Posted

ania z poznania napisał(a):
A czy takie allegro może zrobić każdy czy tylko fundacje?

Ja się nie znam, ale wydaje mi się, że tylko fundacje niestety...
Aniu, a czy Ty wspomożesz Hesię nagrodą za foto?