Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wspaniale, że Hesiuńka się trzyma jakoś, mam nadzieję, że łapulkę uda się uratować, walczcie, z tego co czytam sunieczka ma wspaniałą opiekę:):):)

• Replies 798
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tyle cioteczek to kordupelek :)musi dać radę..ślicznności, no z chęcią bym ja wzięłą jakbym mogła ale mam oprzeczucie ona znajdzie super domek, ktoś tą kruszynkę pokocha..na pewno

Posted

bidulka maleńka :(

a wiecie tak sobie pomyślałam, że może niechcący jakieś dziecko przejechało jej np rowerem po łapkach i rodzina nie miała na leczenie... jakby ktoś był zupełnie bez serca to by ją przecież do lasu wyrzucił, a tak później przyszedł i sprawdził, że jej nie ma i starał się uspokoić swoje sumienie:(

Posted

Shania napisał(a):
Tyle cioteczek to kordupelek :)musi dać radę..ślicznności, no z chęcią bym ja wzięłą jakbym mogła ale mam oprzeczucie ona znajdzie super domek, ktoś tą kruszynkę pokocha..na pewno
Też jestem takiego zdania. Jest śliczna, malutka, młoda... wyzdrowieje i będzie jak nowa!

Posted

Jak tam niunia, trzymam kciuki i jakiś grosik wrzucę na dniach, dwa nieszczęścia w tym samym dniu - Zafirek i Hesia - piątek trzynastego, ja nie jestem przesądna, ale... :shake: