Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 798
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaglądam do Hesi :) Może Pani z Niemiec nie wie, że finansowo nie ma kto zasponsorować Hesi? zresztą, poczekajmy trochę :)

Inez de Villaro, masz zupełną rację. Z tymże jak fundacja wystawia to nie płaci prowizji ze sprzedaży, która w przypadku takich aukcji jest spora, no i nie ma podejrzeń co do zbieranych pieniędzy. Na konto fundacji wpłaty przychodzą jako darowizna.

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
E ciotki, prywatny człowiek tez może, sęk w tym że musi sprzedawać "materialne" cegiełki, tak mi robiła Isadora - dyplomy do wysłania.

Ale konto też może być prywatnej osoby?
Tak czy siak,warto byłoby wydziergać takie allegro

O! Lara już wyjaśniła w poście wyżej o co kaman;)

Posted

Hesia ma opatrunki nasączone więc zdejmowanie ich już nie stanowi problemu :-) mała znosi to dzielnie .Panika jest przy zastrzyku tyko :-) Dzis został wyjęty welfron z tylnej łapki , bo mała ma doskonały apetyt i nie ma potrzeby podawania kroplówki .No i odpadł kolejny paluszek z prawej łapki - tak jak było przewidywane ze te trzy mała straci :-(

Posted

Biedna to musiało ja boleć... az mnie ciarki przechodzą jak o tym myślę...
Trzymaj się kochana :calus: Słodkich snów, teraz może być tylko lepiej :)

Posted

witaj od rana mała Hesinko :)
przez weekend mnie nie było i tyyyyle stron miałam do nadrobienia - się cioteczki rozpisały :)
a zdjęcia - ah, rozpłynęłam się - po pierwsze dlatego, że Hesia taka słodziutka jesteś, a po drugie - bo tak żal patrzeć na te twoje maciupeńkie łapinki w opatrunkach...

Hesionko będzie dobrze, zobaczysz. brzusio już dajesz do głaskania - widać, że się lepiej czujesz :)