Kago Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Dodam tylko, że łapy nie były już tak krwawe jak wczoraj, ale widok nadal okropny. Natomiast szczęście w nieszczęściu naczynka krwionośne i ścięgna całe czyli raczej już martwica nie grozi Quote
Sankja Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Czy maleńka będzie dostawać jakieś środki przeciwbólowe? nie tylko dzisiaj? Quote
ania z poznania Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Laura1108'] Kto to Ada Jeje ? Czy ona jest tu na wątku ?? Jaki ma związek z Hesią ?? Czy Ada Jeje jest winna pieniądze Hesi ?? Nie, to chodzi o wątek astka Tigera, inna bajka. Quote
tripti Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 kto ma jakieś dobre kontakty z jakąś fundacją psią? może fundacja objęła by maleńką opieką? wtedy może będzie taniej u weterynarza? a ja jeszcze jednej rzeczy nie rozumiem, Hesia będzie czekać te kilka dni na konsultację? to nie za długo? Quote
Kago Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 będzie, na jutro mam zastrzyk, który jej zrobię, w niedzielę jedziemy na zmianę opatrunku i wtedy dostanie w lecznicy, a potem powiem po wizycie bo jeszcze nie wiem. Dzisiaj dostała jakiś inny , nasączony opatrunek, który nie powinien się przyklić do rany, więc mam nadzieję, że będzie przy kolejnej zmianie cierpiała znacznie mniej niż dzisiaj. Quote
Kago Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 tripti napisał(a):kto ma jakieś dobre kontakty z jakąś fundacją psią? może fundacja objęła by maleńką opieką? wtedy może będzie taniej u weterynarza? a ja jeszcze jednej rzeczy nie rozumiem, Hesia będzie czekać te kilka dni na konsultację? to nie za długo? nie, dlatego, że w tej chwili i tak nie można jeszcze tej nogi operować przy jej obecnym stanie Quote
Malwi Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 ktoś na wątku zadeklarował opatrunki żelowe - może warto je wykorzystać ? Quote
mala_czarna Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Malwi napisał(a):ktoś na wątku zadeklarował opatrunki żelowe - może warto je wykorzystać ? Tak. Mysza proponowała :) Quote
baster i lusi Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Dziewczyny weszłam na forum jak jedna z dziewczyn pisała na watku bullowatym o tej biednej kruszynie.Sama napisałam pw do kilku cioteczek.Więc kłotnie tu nie na miejscu,lepiej pomyślmy jak pomóc tej skrzywdzonej istotce:shake: Quote
ania z poznania Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 I ja jestem tu dzięki Baster i Lusi. Kago, super, że się nią zajęłaś. Aga35, masz zapchaną skrzynkę ;) Quote
jambi Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 słuchajcie, pogubiłam się w tym wszystkim... pisałyście że w przyszłym tygodniu konsultacja u ortopedy - wiadomo w końcu u kogo? Quote
obraczus87 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Zapisuję na razie. Niestety jak wrócę z urlopu to wtedy pomyślę jak pomóc. :( Biedna psina... Quote
Kago Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='jambi_']słuchajcie, pogubiłam się w tym wszystkim... pisałyście że w przyszłym tygodniu konsultacja u ortopedy - wiadomo w końcu u kogo? Będzie operowała p. dr Beata Degórska Quote
lilk_a Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [FONT=Georgia]zapraszam na cegiełkowy bazarek dla Hesi [/FONT] [FONT=Georgia] banerek do bazarku [/FONT] [FONT=Georgia] [/FONT] Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Taka maluteńka kruszyna-taka bieda.. E/W Quote
matrioszka2 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Zmiażdżyły mnie te zdjęcia.:-( I mam taką sugestię... tylko sugestię ... wetem nie jestem, ale zanim on (ona) dobierze się do tych łapek ponownie, niech jej zasunie porządne środki znieczulające, żeby tak nie cierpiała przy "zdzieraniu opatrunków, bo się przykleiły".Wiadomo, że muszą się przykleić, ale małej można zminimalizować cierpienie ... Aż mi się miękko zrobiło...:mdleje::mdleje: Też dorzucę na leczenie.;) Trzymajcie się dzielnie.Super, że ma w Was oparcie i opiekę.:loveu: Quote
Basia&Safi Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 teraz jade na wakacje :( ale jak wroce napewno pomoge :( Quote
Kinia1984 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 bardzo dziekujemy za każdą pomoc...:loveu: Quote
Basia&Safi Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 wracam za tydzien w niedziele :) poczekajcie na mnie :* Quote
Jola i Czterołapy Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Bardzo przepraszam, ale może znacie kogoś, kto pokocha takiego futrzaka ??? http://www.dogomania.pl/threads/190856-Przyjaciele-potrzebują-pomocy...-NERO Quote
Beatkaa Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Okrucieństwo człowieka nie zna granic :shake: Raczej nie stało się to przypadkowo :angryy: :shake: Quote
Recommended Posts