Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taka sliczna Pola....bardzo bym Cie chciala wysciskac,jestes piekna i musi wszystko byc dobrze,bedziesz chodzic i ktos bedzie Cie kochac!!!Cioteczki zadbaja o to:)Dobranoc Poleczko!!

Posted

mysza 1 napisał(a):
Dotarłam, poprosiłam Ellig o karmę dla mamy i szczeniąt, jeśli będzie mogła, na pewno pomoże.
Całe szczęście, że sunia się podnosi i próbuje chodzic, moze nie będzie kaleką.

MYsza dziękuję Ci bardzo ! Ja nie nie śmiem prosić...wiem ,ze duzo jest bid na świecie :(

Posted

Biedna sunia...Dobrze, że już się ktoś nią zajął i tymi maluszkami. Mam nadzieję, że jej stan szybko się poprawi. Niestety nie mogę pomóc :-(

Posted

Polcia najpiękniejsza z tego całego psiego towarzystwa - śliczna sunia jak wydobrzeje nie powinna długo szukac domku :) Trzymam kciuki by szybko stanęła na łapki a dzieciaczki szybko znalazły domki .

Posted

lepiej lepiej, Pola nie ma babaeszji - to wiadome.
Dokładne wyniki z krwi będą w poniedziałek
Polcia wczoraj nawet wstała i troche pochodziła, dość dziarsko :D

Będzie życ-jak napisała Fela.
Musiało ewidentnie ją coś trzepnąc albo pobić plus jej wycieńczenie = stan jaki byl.:(

Posted

idusiek napisał(a):
nic.... ja tłumaczę co pól roku sąsiadowi, że jego Sonię to niedługo rozerwie przy porodzie, bo co pól roku rodzi - a on nic...i tak juz z 10 lat.

Mi się udało suńkę sąsiada wysterylizować. Ale stwierdził, że sucz po zabiegu zwariowała. Bez komentarza;)

Fajnie, że Polcia lepiej się czuje. Myślę, że będzie dobrze:)

Posted

Ladymonia0610 napisał(a):
Kochani!
Jednorazowo mogę wpłacić 30zł.

Miesięczna deklaracja: 10zł .

Teraz to mnie wkurzyłaś, jesteś na czarnej liście, masz pełno zaległości nie wpłaconych i nie wysłanych, wpisy w profilu, nie odpisujesz na żadne wpisy i pw, a tu znowu cos deklarujesz???? Może załatw wszelkie zaległości dziewczyno włącznie z moją.

Posted

Kochana nieszczęsna Polcia i Jej maluszki .. trafiłam tu przypadkiem, ale jak już tu wpadłam, to zostawię choć grosik jednorazowo .. poproszę o dane na PW .. prześlę po 10pln na łebka.