funia Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Piekną mądra sunieczka .Mam wielka nadzieje ,ze będzie chodziłla ....Musi chodzić . Quote
Lolalola Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 taka sliczna Pola....bardzo bym Cie chciala wysciskac,jestes piekna i musi wszystko byc dobrze,bedziesz chodzic i ktos bedzie Cie kochac!!!Cioteczki zadbaja o to:)Dobranoc Poleczko!! Quote
idusiek Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 mysza 1 napisał(a):Dotarłam, poprosiłam Ellig o karmę dla mamy i szczeniąt, jeśli będzie mogła, na pewno pomoże. Całe szczęście, że sunia się podnosi i próbuje chodzic, moze nie będzie kaleką. MYsza dziękuję Ci bardzo ! Ja nie nie śmiem prosić...wiem ,ze duzo jest bid na świecie :( Quote
Fela Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Dzięki Ellig dzieciaki będą miały superowy start na starterze! A i mamusia nie będzie głodować :loveu: Quote
Lidan Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Biedna sunia...Dobrze, że już się ktoś nią zajął i tymi maluszkami. Mam nadzieję, że jej stan szybko się poprawi. Niestety nie mogę pomóc :-( Quote
carolinascotties Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 ale piekna rodzina!!!! tak sobie mysle, co tu zrobic, zeby ludzie z takich miejsc chociaz sterylizowali/kastrowali psiury... Quote
idusiek Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 nic.... ja tłumaczę co pól roku sąsiadowi, że jego Sonię to niedługo rozerwie przy porodzie, bo co pól roku rodzi - a on nic...i tak juz z 10 lat. Quote
Laura1108 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Polcia najpiękniejsza z tego całego psiego towarzystwa - śliczna sunia jak wydobrzeje nie powinna długo szukac domku :) Trzymam kciuki by szybko stanęła na łapki a dzieciaczki szybko znalazły domki . Quote
Saphira Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Pozdrawiamy Polcię i szczeniaczki z rana i o zdrowie pytamy:lol: Quote
Ellig Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Dzien dobry, czekam na wiesci od Feli co z Polą i trzymam kciuki. Quote
tysiek Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 I ja się witam o poranku. Jak samopoczucie Poli? Quote
idusiek Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 lepiej lepiej, Pola nie ma babaeszji - to wiadome. Dokładne wyniki z krwi będą w poniedziałek Polcia wczoraj nawet wstała i troche pochodziła, dość dziarsko :D Będzie życ-jak napisała Fela. Musiało ewidentnie ją coś trzepnąc albo pobić plus jej wycieńczenie = stan jaki byl.:( Quote
mc_mother Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Dzień dobry:) No to całkiem niezłe wieści z rana:) Quote
NiJaSe Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 to super że dziewczyna nie ma babeszji , mam nadzieje ze chodzić tez bedzie normalnie , moze to tylko stłuczenie ? poszło 5 zł odemnie Quote
elmira Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 idusiek napisał(a):nic.... ja tłumaczę co pól roku sąsiadowi, że jego Sonię to niedługo rozerwie przy porodzie, bo co pól roku rodzi - a on nic...i tak juz z 10 lat. Mi się udało suńkę sąsiada wysterylizować. Ale stwierdził, że sucz po zabiegu zwariowała. Bez komentarza;) Fajnie, że Polcia lepiej się czuje. Myślę, że będzie dobrze:) Quote
Plicha Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Teraz to już bedzie wszystko dobrze :multi::multi::multi: Quote
ewexoxo Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Aż miło na dzień dobry takie wieści przeczytać :-) A jak tam dzieciuszki? Mamusia pyta? Quote
Ladymonia0610 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Kochani! Jednorazowo mogę wpłacić 30zł. Miesięczna deklaracja: 10zł . Quote
Saphira Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Ja już wpłaciłam jednorazowo 100 zł. Niestety ze względu na niestabilną sytuację finansowa nie chcę podejmować decyzji o stałych deklaracjach. Quote
ludwa Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Ciotki , ogromne dzięki:) I za 100 i za 10 złotych:) 100 to dużo a 10 co miesiąc to też się zbiera spora kasa:) Quote
mestudio Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Ladymonia0610 napisał(a):Kochani! Jednorazowo mogę wpłacić 30zł. Miesięczna deklaracja: 10zł . Teraz to mnie wkurzyłaś, jesteś na czarnej liście, masz pełno zaległości nie wpłaconych i nie wysłanych, wpisy w profilu, nie odpisujesz na żadne wpisy i pw, a tu znowu cos deklarujesz???? Może załatw wszelkie zaległości dziewczyno włącznie z moją. Quote
ilon_n Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Kochana nieszczęsna Polcia i Jej maluszki .. trafiłam tu przypadkiem, ale jak już tu wpadłam, to zostawię choć grosik jednorazowo .. poproszę o dane na PW .. prześlę po 10pln na łebka. Quote
Recommended Posts