Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agucha dała mi znać o sprawie - żal mi strasznie tej suni. U mnie kieszenie puste, więc jedynie przez bazarek się odrobinę dorzucę (Agucha - brawo za organizację!) :-)

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jutro się okaze.
w poniedziałek wcale nie wstawała, we wotrek chodziła trochę, wczoraj zrobiła kilka kroków i się kładła, potem chodzić nie chciała.
natomiast ilekroć ją podnosiłam - a musiałam kilka razy- to widziałam ze boooooli, bo otwierała pyszczek jakby chciała piszczec, ale głosu z siebie nie wydała ani razu:(

Posted

:placz:Jezu znow doznalam szoku:-(Co za przepiekna sunieczka no i te cudowne kluseczki,Boze jak to dobrze,ze ja znalazlyscie i cala gromadka jest bezpieczna...........zyc sie nie chce jak czytasz takie rzeczy:-(oczywiscie wespre was finasowo,pieniadze wysle w tym tygodniu,na razie 20 zl,ale pozniej bede sie strala wiecej!!!!

Posted

Ellig napisał(a):
Pieniadze wplacone, biedna Pola powinna jak najszybciej znalezc sie u weterynarza.......

dziekuję Ellig, naprawdę :lol:

Pola dzisiaj jedzie do weta.

Posted

Menrzuś napisał(a):
Macie u mnie setkę, ale dopiero w poniedziałek.
Matka jest zawsze matką......i dlatego matce należy się szacunek.

Menrzuś, ewaxoxo, Lolaola - dziekujemy bardzo !

halbina- to i my pomyślimy ;)

Posted

U Polci bedzie dzisiaj Fela.

Pojedzie też z nia do weta.

Dowiedziałam sie, że wyszła dzisiaj na siku na trawę- na 3 łapach i ledwo ledwo, ale wyszła.

Posted

To dobrze!!!
Kurcze strasznie sie ciesze,ze sa pod Wasz opieka!!!!!ciagle mysle co by sie stalo gdyby zostala w takim stanie gdzies tam z dzieciaczkami:(
Strasznie wdzieczny pysio ma ta Pola............