obraczus87 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Selenga']Tym razem udało się przed północą :) Allegro Bratka: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=989834859 Już 11 cegielek poszlo :) Quote
amikat Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Taks dzieuje!!!! Wtorek wstęnie umówiony na Brno - 9 rano Quote
kathrby Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='taks']Poleciało 150 zł na konto Brateczka :lol:[/QUOTE] Czyli mamy dodatkowe 150 zł (dzięki, dzięki, po stokroć dzięki) oraz 55 zł z cegiełek! bOOOsko! Oby tak dalej! Quote
AMIGA Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Biedny psiaczek. Narazie mogę tylko zapisać wątek Quote
Livka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='taks']Poleciało 150 zł na konto Brateczka :lol:[/QUOTE] Fiu fiu dziękujemy :siara: - i czekamy na chwilę kiedy Bratek będzie się tak uśmiechał jak Twój pies w avatarze :loveu::kciuki: Quote
Livka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='AMIGA']Biedny psiaczek. Narazie mogę tylko zapisać wątek[/QUOTE] Dzięki , że wpadłaś ;) Quote
Jasza Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Dzisiaj prawdopodobnie odbieram aparat z naprawy. Będzie bazarek dla Bratka. Quote
kathrby Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Jasza']Dzisiaj prawdopodobnie odbieram aparat z naprawy. Będzie bazarek dla Bratka.[/QUOTE] Hehe - Jasza widzę że robisz mi "konkurencję"... Tak 3mać! Quote
amikat Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Czy może ktoś zechciałby wziąć na tymczas suczkę z malasezją skóry (drożdżak) w leczeniu, nie zakażającą o bardzo dobrym charakterze ? Przyzwyczajona do kenelu. Na jej miejsce moge wziać bratka Quote
kathrby Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='amikat']Czy może ktoś zechciałby wziąć na tymczas suczkę z malasezją skóry (drożdżak) w leczeniu, nie zakażającą o bardzo dobrym charakterze ? Przyzwyczajona do kenelu. Na jej miejsce moge wziać bratka[/QUOTE] Podaj proszę linka do zdjęć tej psinki - nie mówię o sobie, bo Picolo to jest taki zazdrośnik, że szok! Już przerabialiśmy towarzystwo drugiego psa... Masakra! Ale może uda się wśród znajomych :) Quote
amikat Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Jest na naszej stronie - to Maja. Jutro i pojutrze mam urlop. Melduje ie wieczorem! Quote
Rybka_39 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ależ tu ruch ;) na razie z ob bazarków mamy minimum 348 zł doliczyć wpłaty od ciotek i cegielki ( 55) i mamy sporą sumkę! Quote
magda222 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Do wtorku tak daleko... Czy stan Bratka się nie pogorszy? Czy on dostaje jakieś leki? Quote
kathrby Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='magda222']Do wtorku tak daleko... Czy stan Bratka się nie pogorszy? Czy on dostaje jakieś leki?[/QUOTE] Tak, dostaje leki :) Amikat o niego dba :) Pogorszyć to na pewno mu się nie pogorszy. Czas się liczy ponieważ im szybciej zdiagnozujemy zwierzaka tym prędzej będziemy go leczyć :) Quote
Selenga Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='obraczus87']Odpowiem ja :D Na poprzednich aukcjach ludzie, którzy zakupili cegiełki wpisują zawsze numer aukcji, a Ci którzy chcą wpłacic grosik bez zakupu cegiełki - zawsze wposuja imię psiaka. Jak do tej pory nie było problemu z podziałem pieniązków :) A ja jeszcze uzupełnię, że jako "sprzedający" dostaję dokładny wykaz kto zakupił cegiełki w danej aukcji, z nazwiskami, adresami, telefonami, mailami i prawie z numerem buta. Z kolei fundacja dostaje przelewy z nazwiskami wpłacających - bez problemu można sprawdzić na którego zwierzaka była wpłata, nawet wtedy kiedy jedna osoba wpłaca jednym przelewem za kilka aukcji (mamy takich stałych "klientów", mamy) Możemy to sprawdzić nawet wtedy, kiedy kupujący wpłaca na konto allegro, a potem allegro zbiorczo na konto fundacji :) Selenga - BARDZO BARDZO dziękuje w imieniu Bratka i swoim!!!!!!!!!! Zdałam sobie właśnie sprawę z tego jak bardzo nam allegro brakuje.... Dziękować nie ma za co - w końcu od tego jesteśmy żeby pomagać :) A jeśli chodzi o allegro, to służę pomocą - jeśli jest osoba, która prowadzi konto fundacji na allegro, mogę jej przekazać krok po kroku co trzeba zrobić (realnie a nie wg opisu allegro), wymaganą stronę "o mnie" też mogę zrobić :) Quote
Selenga Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='kathrby']Tak, dostaje leki :) Amikat o niego dba :) Pogorszyć to na pewno mu się nie pogorszy. Czas się liczy ponieważ im szybciej zdiagnozujemy zwierzaka tym prędzej będziemy go leczyć :) To nie jest takie proste - we wszystkich problemach neurologicznych czas jest bardzo, ale to bardzo ważny. Nawet jeśli się teraz nie pogorszy, to można stracić szansę na polepszenie - szybka reakcja może umożliwić regenerację komórek nerwowych, po dłuższym czasie tego efektu już się nie osiągnie Quote
kathrby Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Selenga']To nie jest takie proste - we wszystkich problemach neurologicznych czas jest bardzo, ale to bardzo ważny...[/QUOTE] Miałam na myśli, że jest stabilny. Poza tym dokłądnie nie wiemy co jest PROBLEMEM... Niestety :( Quote
Kociabanda2 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Witam, podsunęłam swojej Cioci bazarek Bratka z klawiaturami. Nad klawiaturą Ciocia Dana jeszcze się zastanowi, ale kazała od razu wpłacić 30zł na diagnozowanie Bratka :) Rozumiem, że pieniążki zbiera Fundacja i dane do przelewu jak na pierwszej?? Quote
kathrby Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Kociabanda2']Witam, podsunęłam swojej Cioci bazarek Bratka z klawiaturami. Nad klawiaturą Ciocia Dana jeszcze się zastanowi, ale kazała od razu wpłacić 30zł na diagnozowanie Bratka :) Rozumiem, że pieniążki zbiera Fundacja i dane do przelewu jak na pierwszej?? Dokładnie tak :evil_lol: Quote
Recommended Posts