Avilia Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 No to akurat do poniedziałku powinnam się wyrobić ze zdjęciami rzeczy na bazarek. Quote
DG32 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 W imieniu Rybki_39 i kathrby (mam nadzieje, że nie masz nic przeciwko temu) zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/183040-Filmy-seriale-i-perfumy-na-potraconego-Bratka-do15-04-przesyA-ka-GRATIS Quote
kathrby Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='DG32']W imieniu Rybki_39 i kathrby (mam nadzieje, że nie masz nic przeciwko temu) zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/183040-Filmy-seriale-i-perfumy-na-potraconego-Bratka-do15-04-przesyA-ka-GRATIS Oczywiście, ze nie mam - dziękuję serdecznie za pomoc. Quote
Selenga Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='kathrby']Ale Fundacja nie ma konta na Allegro - amikat już pisała to w wątku :([/QUOTE] A czy to takie trudne dogadać się z fundacją, która ma? Ja robię allegro cegiełkowe dla Fundacji Serce Serc. Napisałam wcześniej, że fundacja pomaga w takich przypadkach i udostępnia konto. Quote
kathrby Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Selenga']A czy to takie trudne dogadać się z fundacją, która ma? Ja robię allegro cegiełkowe dla Fundacji Serce Serc. Napisałam wcześniej, że fundacja pomaga w takich przypadkach i udostępnia konto.[/QUOTE] Tym musiałaby się zająć osoba reprezentująca fundację, a w tej chwili jest zajęta szukaniem pomocy finansowej dla Bratka. Jedyne co można zrobić w zakresie Allegro to wysłać ze swojego konta wiadomość do użytkowników, którzy licytują podobne przedmioty, iż można je nabyć na naszym bazarku. Ja tak zrobiłam... Quote
Jasza Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Dorzucę grosz po wypłacie... Tyle mogę... Wiadomo co z Bratkiem? Quote
kathrby Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Jasza']Dorzucę grosz po wypłacie... Tyle mogę... Wiadomo co z Bratkiem?[/QUOTE] Na razie bez zmian - ale choćbym miała na bank napaść to tą kasę zorganizuję! Z tego co mówiła mi Anetka, to on ma silną wolę życia, a to bardzo dużo! Quote
kathrby Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [SIZE="5"][SIZE="6"] Korzystając z okazji chciałam serdecznie podziękować WIELKIEMU CZŁOWIEKOWI - byłemu posłowi na Sejm RP, Sz.P. Wiesławowi Jędrusik, który również zadeklarował w formie przelewu dorzucić się dla Bratka Jeszcze raz dziękuję i serdecznie pozdrawiam! Quote
Jasza Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Cholerny świat.. Nawet nie mogę wstawić banerka z Bratkiem do podpisu, bo w domu mi Dogo działa jak działa..czyli prawie wcale... Czy informacje Leonardy o tym, że to może być czyjś pies, potwierdziły się, czy nic nie wiadomo na razie?? Quote
kathrby Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Jasza']Cholerny świat.. Nawet nie mogę wstawić banerka z Bratkiem do podpisu, bo w domu mi Dogo działa jak działa..czyli prawie wcale... Czy informacje Leonardy o tym, że to może być czyjś pies, potwierdziły się, czy nic nie wiadomo na razie??[/QUOTE] W tej kwestii nic mi nie wiadomo... Modlę sie jednak, aby tak było - jeśli rodzina Bratka będzie chciała go odzyskać, to wspaniale! Pytanie czy tym razem wykażą więcej odpowiedzialności i odpowiednio zadbają o psa? Quote
kathrby Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Jasza']Ooooo! Dziękujęmy Panu Posłowi!!![/QUOTE] Pana Posła znam już jakiś czas - to dzięki jego wsparciu i bezinteresownej pomocy miałam możliwość startować z list wyborczych :) Quote
magda222 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Jak się miewa Bratek? Czy zapadły już jakieś decyzje? Pojechał lub pojedzie do Brna? Quote
JOMA Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 No właśnie, czy ruszyły się jakieś wpłaty na Bratka ? - nie czarujmy się bez kaski ani rusz :shake: Quote
kathrby Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 U Bratka bez zmian. Na chwilę obecną nie wiadomo ile pieniędzy znajduje się an koncie - w święta transfery nie księgują. Przypuszczam, że mamy (DOPIERO) ok. 300-500 zł... Bratek musi jechać w środę do Brna - wtedy będziemy wiedzieć jak mu pomóc. Quote
kathrby Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Przypominam, że prowadzimy bazarek na rzecz Bratka: http://www.dogomania.pl/threads/183040-Filmy-seriale-i-perfumy-na-potraconego-Bratka-do15-04?p=14427026#post14427026 Serdecznie zapraszam! Quote
kathrby Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Betta']kathrby, ty jestes kasia p. ?[/QUOTE] Nom :) Czyli tak :) Quote
Betta Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 ;) ciekawa jestem gdzie ty znalazłas moje nazwisko <whatsUp> :P myslałam że to tylko ja sprawdzam osoby z dogo ]:> a żeby tak na temat ....KUPUJCIE LUDZIE !!! Quote
Betta Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 eh....zawiało mnie.... myślałam że na bazarku pisze to żeby tu było na temat to może mnie ktoś oświeci czemu jak w polsce sie nie da pomóc jedzie się do Brna ? Quote
Recommended Posts