Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kathrby']Ale Fundacja nie ma konta na Allegro - amikat już pisała to w wątku :([/QUOTE]
A czy to takie trudne dogadać się z fundacją, która ma?
Ja robię allegro cegiełkowe dla Fundacji Serce Serc. Napisałam wcześniej, że fundacja pomaga w takich przypadkach i udostępnia konto.

Posted

[quote name='Selenga']A czy to takie trudne dogadać się z fundacją, która ma?
Ja robię allegro cegiełkowe dla Fundacji Serce Serc. Napisałam wcześniej, że fundacja pomaga w takich przypadkach i udostępnia konto.[/QUOTE]

Tym musiałaby się zająć osoba reprezentująca fundację, a w tej chwili jest zajęta szukaniem pomocy finansowej dla Bratka. Jedyne co można zrobić w zakresie Allegro to wysłać ze swojego konta wiadomość do użytkowników, którzy licytują podobne przedmioty, iż można je nabyć na naszym bazarku.

Ja tak zrobiłam...

Posted

[quote name='Jasza']Dorzucę grosz po wypłacie...
Tyle mogę...
Wiadomo co z Bratkiem?[/QUOTE]

Na razie bez zmian - ale choćbym miała na bank napaść to tą kasę zorganizuję! Z tego co mówiła mi Anetka, to on ma silną wolę życia, a to bardzo dużo!

Posted

[SIZE="5"][SIZE="6"]

Korzystając z okazji chciałam serdecznie podziękować WIELKIEMU CZŁOWIEKOWI - byłemu posłowi na Sejm RP, Sz.P. Wiesławowi Jędrusik, który również zadeklarował w formie przelewu dorzucić się dla Bratka

Jeszcze raz dziękuję i serdecznie pozdrawiam!

Posted

Cholerny świat..
Nawet nie mogę wstawić banerka z Bratkiem do podpisu, bo w domu mi Dogo działa jak działa..czyli prawie wcale...

Czy informacje Leonardy o tym, że to może być czyjś pies, potwierdziły się, czy nic nie wiadomo na razie??

Posted

[quote name='Jasza']Cholerny świat..
Nawet nie mogę wstawić banerka z Bratkiem do podpisu, bo w domu mi Dogo działa jak działa..czyli prawie wcale...

Czy informacje Leonardy o tym, że to może być czyjś pies, potwierdziły się, czy nic nie wiadomo na razie??[/QUOTE]

W tej kwestii nic mi nie wiadomo...
Modlę sie jednak, aby tak było - jeśli rodzina Bratka będzie chciała go odzyskać, to wspaniale!

Pytanie czy tym razem wykażą więcej odpowiedzialności i odpowiednio zadbają o psa?

Posted

[quote name='Jasza']Ooooo!
Dziękujęmy Panu Posłowi!!![/QUOTE]

Pana Posła znam już jakiś czas - to dzięki jego wsparciu i bezinteresownej pomocy miałam możliwość startować z list wyborczych :)

Posted

U Bratka bez zmian.
Na chwilę obecną nie wiadomo ile pieniędzy znajduje się an koncie - w święta transfery nie księgują.
Przypuszczam, że mamy (DOPIERO) ok. 300-500 zł...
Bratek musi jechać w środę do Brna - wtedy będziemy wiedzieć jak mu pomóc.

Posted

;) ciekawa jestem gdzie ty znalazłas moje nazwisko <whatsUp> :P

myslałam że to tylko ja sprawdzam osoby z dogo ]:>

a żeby tak na temat ....KUPUJCIE LUDZIE !!!

Posted

eh....zawiało mnie.... myślałam że na bazarku pisze

to żeby tu było na temat to może mnie ktoś oświeci czemu jak w polsce sie nie da pomóc jedzie się do Brna ?