Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='amikat']Czy może ktoś zechciałby wziąć na tymczas suczkę z malasezją skóry (drożdżak) w leczeniu, nie zakażającą o bardzo dobrym charakterze ? Przyzwyczajona do kenelu.
Na jej miejsce moge wziać bratka[/QUOTE]

Kurde zaczynają mi głupie myśli po głowie krążyć...

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tak się już ucieszyłam, że ktoś go szuka, tęskni, pamięta...:placz:

Dziękuję w swoim i Waszym imieniu p.Monice - osobie której los Owsika i Bratka nie jest obojętny - za deklarację wpłaty na rzecz Bratka.

Posted

tak dla wyjaśnienia - ja i Monika to dwie rożne osoby :) , razem szukamy Owsika. Nie mniej jednak też coś dorzucę jeśli jest taka potrzeba. Na początek wielkie kciuki

A Bratek faktycznie po mordeczce baaardzo przypomina Owsika

Posted

[quote name='majkowiec']tak dla wyjaśnienia - ja i Monika to dwie rożne osoby :) , razem szukamy Owsika. Nie mniej jednak też coś dorzucę jeśli jest taka potrzeba. Na początek wielkie kciuki

A Bratek faktycznie po mordeczce baaardzo przypomina Owsika[/QUOTE]

Bóg zapłać dobra duszyczko :) I sorki za pomieszanie :)

Posted

Amikat , coś tam się nie zgadza w podliczeniu w pierwszym poście ... ;)

Już 16 cegiełek poszło z allegro :):):) Super - rozsyłajcie allegro Bratka gdzie tylko się da ...

Posted

[quote name='Livka']Amikat , coś tam się nie zgadza w podliczeniu w pierwszym poście ... [/QUOTE]

Amikat uzupełnia na bieżąco według wpłat zaksięgowanych na koncie Fundacji :) Ciężko jest podliczać tak co chwilę :( Grunt, że te wpłaty są :)

Posted

[quote name='amikat']JAsne - błąd był.
Dobrze moze że taki domek co go zgubił to go nie szuka![/QUOTE]

Anetko, czy Ty przypadkiem nie zamierzasz Bratka przygarnąć do siebie na stałe? Bo coś się to tak zapowiada...

Posted

[quote name='JOMA']kathrby - nie strasz Amikat ! - toż to byłby już który nr ? 9 czy 10 !!!

Ja gdybym mogła to wszystkie sierotki bym przygarnęła :) Na razie dogaduję się ze znajomymi czy Mai by nie wzieli na DT chociaż, bo Amikat wolałaby Bratka mieć przy sobie :) Hehe, mi to zakrawa na przymiarkę w jej wydaniu do DS :D