Avilia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='amikat']Czy może ktoś zechciałby wziąć na tymczas suczkę z malasezją skóry (drożdżak) w leczeniu, nie zakażającą o bardzo dobrym charakterze ? Przyzwyczajona do kenelu. Na jej miejsce moge wziać bratka[/QUOTE] Kurde zaczynają mi głupie myśli po głowie krążyć... Quote
Kociabanda2 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Dzięki :) Pieniążki przelane :) Jakie badania Bratek musi mieć jeszcze zrobione zanim postawiona mu będzie diagnoza? Wiadomo już cokolwiek? Quote
Livka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Avilia']Kurde zaczynają mi głupie myśli po głowie krążyć...[/QUOTE] Ciekawe , ciekawe ... :diabloti: Quote
kathrby Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Avilia']Kurde zaczynają mi głupie myśli po głowie krążyć... Mnie też...:evil_lol: [quote name='Livka']Ciekawe , ciekawe ... :diabloti: Quote
kathrby Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/177792-ZaginAE-A-Owsik-nagroda-dla-znalazcy?p=14442779#post14442779 Czy to Bratek? Quote
kathrby Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='kathrby']http://www.dogomania.pl/threads/177792-ZaginAE-A-Owsik-nagroda-dla-znalazcy?p=14442779#post14442779 Czy to Bratek? No i po wstępnej ekscytacji - czyli wskazówka dla mnie jak należy czytać tekst ze zrozumieniem. I MAILE PRZEGLĄDAĆ! majkowiec wysłała mi mail - to do niej pisałam PW - że jest w 100% pewna, że Bratek nie jest Owsikiem :( Quote
__Lara Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 To nie on - Bratek ma podpalenia brązowe na łapkach, tamten nie. Quote
kathrby Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 A tak się już ucieszyłam, że ktoś go szuka, tęskni, pamięta...:placz: Dziękuję w swoim i Waszym imieniu p.Monice - osobie której los Owsika i Bratka nie jest obojętny - za deklarację wpłaty na rzecz Bratka. Quote
majkowiec Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 tak dla wyjaśnienia - ja i Monika to dwie rożne osoby :) , razem szukamy Owsika. Nie mniej jednak też coś dorzucę jeśli jest taka potrzeba. Na początek wielkie kciuki A Bratek faktycznie po mordeczce baaardzo przypomina Owsika Quote
kathrby Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='majkowiec']tak dla wyjaśnienia - ja i Monika to dwie rożne osoby :) , razem szukamy Owsika. Nie mniej jednak też coś dorzucę jeśli jest taka potrzeba. Na początek wielkie kciuki A Bratek faktycznie po mordeczce baaardzo przypomina Owsika[/QUOTE] Bóg zapłać dobra duszyczko :) I sorki za pomieszanie :) Quote
kathrby Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='ANETTTA']oj szkoda ....[/QUOTE] :( i to wielka... Quote
Livka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Amikat , coś tam się nie zgadza w podliczeniu w pierwszym poście ... ;) Już 16 cegiełek poszło z allegro :):):) Super - rozsyłajcie allegro Bratka gdzie tylko się da ... Quote
kathrby Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Livka']Amikat , coś tam się nie zgadza w podliczeniu w pierwszym poście ... [/QUOTE] Amikat uzupełnia na bieżąco według wpłat zaksięgowanych na koncie Fundacji :) Ciężko jest podliczać tak co chwilę :( Grunt, że te wpłaty są :) Quote
kathrby Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Livka']Brakuje 50 zł w podsumowaniu ... ;)[/QUOTE] Brawo Livka :razz:- tyle dokładnie zostało do wczoraj zaksięgowane na koncie fundacji :) Quote
Livka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 He he i jeszcze ten grosik na końcu ... :evil_lol::diabloti: Quote
amikat Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 JAsne - błąd był. Dobrze moze że taki domek co go zgubił to go nie szuka! Quote
kathrby Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='amikat']JAsne - błąd był. Dobrze moze że taki domek co go zgubił to go nie szuka![/QUOTE] Anetko, czy Ty przypadkiem nie zamierzasz Bratka przygarnąć do siebie na stałe? Bo coś się to tak zapowiada... Quote
JOMA Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 kathrby - nie strasz Amikat ! - toż to byłby już który nr ? 9 czy 10 !!! Quote
kathrby Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='JOMA']kathrby - nie strasz Amikat ! - toż to byłby już który nr ? 9 czy 10 !!! Ja gdybym mogła to wszystkie sierotki bym przygarnęła :) Na razie dogaduję się ze znajomymi czy Mai by nie wzieli na DT chociaż, bo Amikat wolałaby Bratka mieć przy sobie :) Hehe, mi to zakrawa na przymiarkę w jej wydaniu do DS :D Quote
Ellig Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Jestem na zaproszenie Nikusa, zaraz postaram sie przeczytac chociaz 1 strone, jakie sa najwazniejsze potrzeby? Quote
Recommended Posts