fafledwie Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Psiak walczy! Chce żyć i będzie dobrze,musi być! Quote
kathrby Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 K-wiki napisał(a):Na dzień dobry Bratek w górę! Hop w górę Bratku! Quote
Jasza Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Malutki bazarek dla Bratka.. Zapraszam serdecznie! http://www.dogomania.pl/threads/183492-Torebka-GLAMOUR-dla-potrAE-conego-przez-samochA-d-Bratka-Do-koA-ca-kwietnia?p=14465809 Quote
kathrby Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='Jasza']Malutki bazarek dla Bratka.. Zapraszam serdecznie! http://www.dogomania.pl/threads/183492-Torebka-GLAMOUR-dla-potrAE-conego-przez-samochA-d-Bratka-Do-koA-ca-kwietnia?p=14465809 Podnoszę wątek - Bratku trzymaj się! Quote
obraczus87 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Brateczki pokazuj pycholka.......................... Quote
Kociabanda2 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Kociabanda2 napisał(a):Witam, podsunęłam swojej Cioci bazarek Bratka z klawiaturami. Nad klawiaturą Ciocia Dana jeszcze się zastanowi, ale kazała od razu wpłacić 30zł na diagnozowanie Bratka :) 07-04 wysłałam w imieniu swojej Cioci 30zł na Bratka. Czy wpłata już doszła? Nie widzę na pierwszej. Quote
magda222 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Wiadomo jak na dzień dzisiejszy czuje się Bratek? Quote
kathrby Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Wieści sprzed 13 minut: Stan Bratka się zmienił - chodzi, nadal wykrzywiony w jedną stroną na podkurczonych łapkach; ponadto widzi!:multi: Jednak...poziom hemoglobiny nadal nie jest taki jaki powinien być.:shake: W związku do powyższego lekarze zadecydowali, aby wstrzymać się z 7 dniową zwłoką odnośnie TK, gdyż podana podczas TK ketamina może poczynić nieodwracalne szkody. Na chwile obecną można wywnioskować, iż obrzęk mózgu się cofa.:crazyeye: Amikat jutro uzupełni wpłaty na rzecz Bratka.:mad: W przypadku braku wskazań do badań, środki pozyskane z wpłat zostaną przekazane na jego dalszą rehabilitację :evil_lol: Quote
kathrby Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 ...................................................................................................................................................................................................................... Quote
zachary Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Super, że pozytywnie drgnęło w stanie zdrowia Bratka, tak trzymaj psinko!!! Quote
magda222 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='kathrby'] Stan Bratka się zmienił - chodzi, nadal wykrzywiony w jedną stroną na podkurczonych łapkach; ponadto widzi!:multi: Jednak...poziom hemoglobiny nadal nie jest taki jaki powinien być.:shake: W związku do powyższego lekarze zadecydowali, aby wstrzymać się z 7 dniową zwłoką odnośnie TK, gdyż podana podczas TK ketamina może poczynić nieodwracalne szkody. Na chwile obecną można wywnioskować, iż obrzęk mózgu się cofa.:crazyeye: Amikat jutro uzupełni wpłaty na rzecz Bratka.:mad: W przypadku braku wskazań do badań, środki pozyskane z wpłat zostaną przekazane na jego dalszą rehabilitację :evil_lol: Bardzo, bardzo się cieszę :) I w dalszym ciągu trzymam kciuki i wysyłam dobrą energię :) Quote
go-ja Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Bardzo się cieszę, że Bratek czuje się lepiej! :) :) Quote
beataczl Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 a ja kupiłam cegiełki na allegro , (już łącznie jest 39 cegiełek wykupionych). Zdrowiej Bratku ! Quote
Jasza Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ale wieści !!!!!!!!!!!!!!! Bratku - trzymaj się! Quote
Recommended Posts