Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Selenga jesteś wielka!

Tylko jedno pytanie - czy na stronie nie powinno być napisane, że w tytule przelewu należy wpisać "Ratujemy Bratka" czy coś w tym stylu?
Wiesz - żeby wiedzieli, iż to ma być dla naszego pupilka ;)

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kathrby']Selenga jesteś wielka!

Tylko jedno pytanie - czy na stronie nie powinno być napisane, że w tytule przelewu należy wpisać "Ratujemy Bratka" czy coś w tym stylu?
Wiesz - żeby wiedzieli, iż to ma być dla naszego pupilka ;)[/QUOTE]

Odpowiem ja :D

Na poprzednich aukcjach ludzie, którzy zakupili cegiełki wpisują zawsze numer aukcji, a Ci którzy chcą wpłacic grosik bez zakupu cegiełki - zawsze wposuja imię psiaka. Jak do tej pory nie było problemu z podziałem pieniązków :)

Posted

Wieści z kliniki: Bratek staje, kiwa sie na łapkach. Zaczyna reagować na światło -może (ale wielkie MOŻE) zaczyna widzieć.
Nie chodzi. Nie potrafi robić kroku - sprawia mu to ból - piszczy skomli i kładzie się choć nie ma złamań widocznych na zdjęciach. Je sam ale strasznie rozrzuca jedzenie - nie widzi go i chyba ma osłabiony węch.

Dzwoniłam przed chwila do Brna. Możemy być w wtorek z maluchem u nich na 9 tą.
Zasugerowali mi takze wykonanie TK głowy i kltaki piersiowej w Mikołowie i ewentualne spotkanie z lekarzem od nich w sobotę bo takm konsultuje. W Mikołowie jednak nie zrobią rezonasu jeżeli bedzie potrzebny..... Co mam robić????

Nastailiśmy sie na Brno. Zawsze jedziemy do Brna. Tam jest FUL SERVICE ! Tylko paliwo nam dochodzi wtedy bo to 240 km w jedna stronę.....
NIe wiem nie wiem nie wiem...... Zaklepałam termn na wtorek ale w Mikołowie na wszelkie "W" tez na TK na poniedziałek...

Co myślicie????????

Posted

[quote name='obraczus87']Odpowiem ja :D

Na poprzednich aukcjach ludzie, którzy zakupili cegiełki wpisują zawsze numer aukcji, a Ci którzy chcą wpłacic grosik bez zakupu cegiełki - zawsze wposuja imię psiaka. Jak do tej pory nie było problemu z podziałem pieniązków :)[/QUOTE]

Supcio!

Uspokoiłam się :)

Jak na razie 3 cegiełki sprzedane :D

Posted

[quote name='amikat']Wieści z kliniki: Bratek staje, kiwa sie na łapkach. Zaczyna reagować na światło -może (ale wielkie MOŻE) zaczyna widzieć.
Nie chodzi. Nie potrafi robić kroku - sprawia mu to ból - piszczy skomli i kładzie się choć nie ma złamań widocznych na zdjęciach. Je sam ale strasznie rozrzuca jedzenie - nie widzi go i chyba ma osłabiony węch.

Dzwoniłam przed chwila do Brna. Możemy być w wtorek z maluchem u nich na 9 tą.
Zasugerowali mi takze wykonanie TK głowy i kltaki piersiowej w Mikołowie i ewentualne spotkanie z lekarzem od nich w sobotę bo takm konsultuje. W Mikołowie jednak nie zrobią rezonasu jeżeli bedzie potrzebny..... Co mam robić????

Nastailiśmy sie na Brno. Zawsze jedziemy do Brna. Tam jest FUL SERVICE ! Tylko paliwo nam dochodzi wtedy bo to 240 km w jedna stronę.....
NIe wiem nie wiem nie wiem...... Zaklepałam termn na wtorek ale w Mikołowie na wszelkie "W" tez na TK na poniedziałek...

Co myślicie????????[/QUOTE]

Anetko ja bym zdecydowała się na Brno - załatwialiście tam już sprawy kilka razy i było ok. Jak jest dobrze to nie widzę potrzeby żeby zmieniać.

Decyzję jednak pozostawiam Tobie.

Napisz proszę ile pieniążków wpłynęło na Bratka :)

Posted

jetem i ja na zaproszenie Livki.
Nie mogę za wiele zaoferować bo w tej chwili już zaczęłam licytować na dwóch bazarkach ale z pewnością coś dorzucę (albo kupię na bazarku albo wpłacę kilka złotych). Sorki, że tak skromnie będę mogła pomóc ale w piątek podjęłam się sterylizacji bezdomnej kotki na własny koszt, mam kilka deklaracji stałych i własne stado na utrzymaniu, a wypłata tylko jedna:-(

Posted

[quote name='Nikus']Bratek "poleci" po kasiorkę na Facebook:) cioteczka go-ja go tam wstaawi:) dzięki Go-ja:loveu:[/QUOTE]

Dzięki, dzięki jeszcze raz że jesteście z nami!!

Posted

[quote name='amikat']Bardzo bardzo dziękuje!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Tak jak już wspomniałam Amikat, jeszcze dojdzie minimum 336 zł dochodu z bazarku - mamy już blisko 1.000 zł!

Dogomaniacy - jesteście COOL!

Posted

A ja sie uciesze jak to będize na koncie i w zasięgu....ech.... I tak WIELKIE DZIĘKI

Brno to jedno - rachunek u Czogały to drugie no i szpital.....