kathrby Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Selenga jesteś wielka! Tylko jedno pytanie - czy na stronie nie powinno być napisane, że w tytule przelewu należy wpisać "Ratujemy Bratka" czy coś w tym stylu? Wiesz - żeby wiedzieli, iż to ma być dla naszego pupilka ;) Quote
Nikus Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 No to rozsyłajmy teraz wątek i to allegro:) Bratku będzie dobrze:) Quote
amikat Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Selenga - BARDZO BARDZO dziękuje w imieniu Bratka i swoim!!!!!!!!!! Zdałam sobie właśnie sprawę z tego jak bardzo nam allegro brakuje.... Quote
obraczus87 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='kathrby']Selenga jesteś wielka! Tylko jedno pytanie - czy na stronie nie powinno być napisane, że w tytule przelewu należy wpisać "Ratujemy Bratka" czy coś w tym stylu? Wiesz - żeby wiedzieli, iż to ma być dla naszego pupilka ;)[/QUOTE] Odpowiem ja :D Na poprzednich aukcjach ludzie, którzy zakupili cegiełki wpisują zawsze numer aukcji, a Ci którzy chcą wpłacic grosik bez zakupu cegiełki - zawsze wposuja imię psiaka. Jak do tej pory nie było problemu z podziałem pieniązków :) Quote
amikat Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Wieści z kliniki: Bratek staje, kiwa sie na łapkach. Zaczyna reagować na światło -może (ale wielkie MOŻE) zaczyna widzieć. Nie chodzi. Nie potrafi robić kroku - sprawia mu to ból - piszczy skomli i kładzie się choć nie ma złamań widocznych na zdjęciach. Je sam ale strasznie rozrzuca jedzenie - nie widzi go i chyba ma osłabiony węch. Dzwoniłam przed chwila do Brna. Możemy być w wtorek z maluchem u nich na 9 tą. Zasugerowali mi takze wykonanie TK głowy i kltaki piersiowej w Mikołowie i ewentualne spotkanie z lekarzem od nich w sobotę bo takm konsultuje. W Mikołowie jednak nie zrobią rezonasu jeżeli bedzie potrzebny..... Co mam robić???? Nastailiśmy sie na Brno. Zawsze jedziemy do Brna. Tam jest FUL SERVICE ! Tylko paliwo nam dochodzi wtedy bo to 240 km w jedna stronę..... NIe wiem nie wiem nie wiem...... Zaklepałam termn na wtorek ale w Mikołowie na wszelkie "W" tez na TK na poniedziałek... Co myślicie???????? Quote
kathrby Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='obraczus87']Odpowiem ja :D Na poprzednich aukcjach ludzie, którzy zakupili cegiełki wpisują zawsze numer aukcji, a Ci którzy chcą wpłacic grosik bez zakupu cegiełki - zawsze wposuja imię psiaka. Jak do tej pory nie było problemu z podziałem pieniązków :)[/QUOTE] Supcio! Uspokoiłam się :) Jak na razie 3 cegiełki sprzedane :D Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Nikus']No to rozsyłajmy teraz wątek i to allegro:) Bratku będzie dobrze:)[/QUOTE] Jestem już Nikuś ;) Quote
kathrby Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='amikat']Wieści z kliniki: Bratek staje, kiwa sie na łapkach. Zaczyna reagować na światło -może (ale wielkie MOŻE) zaczyna widzieć. Nie chodzi. Nie potrafi robić kroku - sprawia mu to ból - piszczy skomli i kładzie się choć nie ma złamań widocznych na zdjęciach. Je sam ale strasznie rozrzuca jedzenie - nie widzi go i chyba ma osłabiony węch. Dzwoniłam przed chwila do Brna. Możemy być w wtorek z maluchem u nich na 9 tą. Zasugerowali mi takze wykonanie TK głowy i kltaki piersiowej w Mikołowie i ewentualne spotkanie z lekarzem od nich w sobotę bo takm konsultuje. W Mikołowie jednak nie zrobią rezonasu jeżeli bedzie potrzebny..... Co mam robić???? Nastailiśmy sie na Brno. Zawsze jedziemy do Brna. Tam jest FUL SERVICE ! Tylko paliwo nam dochodzi wtedy bo to 240 km w jedna stronę..... NIe wiem nie wiem nie wiem...... Zaklepałam termn na wtorek ale w Mikołowie na wszelkie "W" tez na TK na poniedziałek... Co myślicie????????[/QUOTE] Anetko ja bym zdecydowała się na Brno - załatwialiście tam już sprawy kilka razy i było ok. Jak jest dobrze to nie widzę potrzeby żeby zmieniać. Decyzję jednak pozostawiam Tobie. Napisz proszę ile pieniążków wpłynęło na Bratka :) Quote
obraczus87 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='kathrby']Supcio! Uspokoiłam się :) Jak na razie 3 cegiełki sprzedane :D Bedzie wiecej sprzedanych, zobaczycie ;) Na razie jest takie info: http://kundelpolski.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=60&Itemid=79 Quote
_Goldenek2 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Dzięki za zaproszenie. Przelałam 20 zł dla biedaka. Quote
Jasza Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Jeżeli masz zaufanie Anetko do lekarzy i sprzętu w Brnie - to jedźcie!!! Wiem, że podejmiesz dobrą dla Bratka decyzję! Quote
Livka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='_Goldenek2']Dzięki za zaproszenie. Przelałam 20 zł dla biedaka.[/QUOTE] Dziękuję za przybycie:) i za wpłatę oczywiście też ;) Quote
ANETTTA Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 czy w miejscu znalezienia psa powieśliscie ogłoszenia moze go ktos szuka ..??? Quote
Grosziwo Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 jetem i ja na zaproszenie Livki. Nie mogę za wiele zaoferować bo w tej chwili już zaczęłam licytować na dwóch bazarkach ale z pewnością coś dorzucę (albo kupię na bazarku albo wpłacę kilka złotych). Sorki, że tak skromnie będę mogła pomóc ale w piątek podjęłam się sterylizacji bezdomnej kotki na własny koszt, mam kilka deklaracji stałych i własne stado na utrzymaniu, a wypłata tylko jedna:-( Quote
Livka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Dziękuję, że jesteś :) nawet najskromniejsza pomoc jest ważna dla nas i Bratka :) Jeszcze raz dziękuję :loveu: Quote
Nikus Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Bratek "poleci" po kasiorkę na Facebook:) cioteczka go-ja go tam wstaawi:) dzięki Go-ja:loveu: Quote
diana79 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 biedny Bratek :-( ja niestety nie mogę pomóc finansowo ale zrobiłam bazarek dla Bartka FIRMOWE klawiatury, myszki, DELL, HP, Siemens i inne http://www.dogomania.pl/threads/183249-FIRMOWE-klawiatury-myszki-DELL-HP-Siemens-i-inne-dla-Bratka-do-14-04?p=14439597#post14439597 zapraszam i będę wdzięczna za podnoszenie bazarku :lol: Quote
kathrby Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Nikus']Bratek "poleci" po kasiorkę na Facebook:) cioteczka go-ja go tam wstaawi:) dzięki Go-ja:loveu:[/QUOTE] Dzięki, dzięki jeszcze raz że jesteście z nami!! Quote
amikat Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Bardzo bardzo dziękuje!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kathrby Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='amikat']Bardzo bardzo dziękuje!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Tak jak już wspomniałam Amikat, jeszcze dojdzie minimum 336 zł dochodu z bazarku - mamy już blisko 1.000 zł! Dogomaniacy - jesteście COOL! Quote
amikat Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 A ja sie uciesze jak to będize na koncie i w zasięgu....ech.... I tak WIELKIE DZIĘKI Brno to jedno - rachunek u Czogały to drugie no i szpital..... Quote
Recommended Posts