jusstyna85 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Finansowo jestem spłukana,ale za to bardzo mocno trzymam kciuki za biedaka... Quote
kathrby Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Betta'];) ciekawa jestem gdzie ty znalazłas moje nazwisko <whatsUp> :P ![/QUOTE] hehe, wpisałam mail w n-k.pl :) Ma się te szpiegowskie zapędy :) Quote
kathrby Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='jasza']podnoszę z rana............[/quote] podnoszę bazarek :) Quote
kathrby Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 SŁUCHAJCIE! Bratek zaginął w Bytomiu - teraz dzwoniłam do schroniska w Katowicach. Niestety - zaznaczone jest, iż brak możliwości kontaktu telefonicznego z właścicielem :( Quote
Jasza Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dlaczego??? Nie można się dodzwonić ?? Może mają adres chociaż, można by pojechać???? Quote
kathrby Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Jasza']Dlaczego??? Nie można się dodzwonić ?? Może mają adres chociaż, można by pojechać????[/QUOTE] Nawet adresu e-mail nie podano. Sprawdzałam (dopisany długopisem) nr chipa - nie ma w bazie. Albo ze mnie taki poszukiwać jak z koziej d*** trąbka... Mogę podać nr chip na forum?? Quote
leonarda Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Kathrby - z tego, co wiem od weterynarza, gdy sama chipowałam psa, nie powinno się numeru podawać nigdzie. Quote
leonarda Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ale - jeśli i tak jest w schronisku napisany..? A czy to znaczy, że ktoś znający psa sprawdził Bratka, tzn. widział to ogłoszenie, o którym Ci pisałam? Quote
kathrby Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='leonarda']Kathrby - z tego, co wiem od weterynarza, gdy sama chipowałam psa, nie powinno się numeru podawać nigdzie.[/QUOTE] Dzięki za informację. A znasz jakąś konkretną bazę danych - może tam poszukam... Quote
leonarda Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Spróbuję się zapytać tel. w lecznicy, za chwilę. Ale jesteś pewna, że to jednak on? Quote
leonarda Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Z tego, co usłyszałam, należy wpisać numer chipa do bazy danych "indexel", o ile dobrze mi przeliterowano. Powinny pojawić się dane. Ale - to jest numer chipa z ogłoszenia, a jednak należałoby sprawdzić go u Bratka. Amikat to już wie, więc pewnie zostanie sprawdzone. Bo szkoda by robić zamieszanie, gdyby się okazało, że Bratek chipa nie ma i to nie ten pies:( Quote
kathrby Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='leonarda']Spróbuję się zapytać tel. w lecznicy, za chwilę. Ale jesteś pewna, że to jednak on?[/QUOTE] Nie jestem pewna - ale sprawdzić można. Przed chwilą znalazłam podobne ogłoszenie w internecie - bez zdjęcia, ale opis psa się zgadza! Tam podano mail i napisałam wiadomość. Do schroniska wyślę mail ze zdjęciem Bratka. Teraz czekam w pracy na kierowcę, który jedzie zawieźć towar do Katowic - podjadę jeszcze osobiście, pod warunkiem, że mój "kochany pracodawca" nie pojawi się jeszcze w firmie... Quote
kathrby Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='amikat']Bratek nie ma czipa!!! Sprawdzone!!!![/QUOTE] Numer chip, który został dopisany jest nieprawidłowy... Także ktoś chyba zrobić dowcip... Quote
Jasza Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Zeby się chciało okazać, że Bratka ktoś szuka jednak... Quote
kathrby Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Jasza']Zeby się chciało okazać, że Bratka ktoś szuka jednak...[/QUOTE] Też się o to modlę - chyba nie tylko ja... Quote
amikat Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Bratek staje na łapki ale nie chodzi - zaraz sie przewraca. Nie widzi nadal. Tak mi go strasznie zal... Quote
kathrby Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='amikat']Bratek staje na łapki ale nie chodzi - zaraz sie przewraca. Nie widzi nadal. Tak mi go strasznie zal...[/QUOTE] Wiadomo, ile jest na koncie fundacji pieniędzy dla Bratka? Quote
amikat Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 N estety mało..... Wpłaty umieszczam w 1 poście. Nie mamy z czym jechać a ja nie mam z czego wyłożyc Quote
kathrby Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='amikat']N estety mało..... Wpłaty umieszczam w 1 poście. Nie mamy z czym jechać a ja nie mam z czego wyłożyc[/QUOTE] Razem z tym i z bazarkiem mamy 404,50 zł... Cały czas uczulam, żeby pisali w tytule "Ratujemy Bratka"... Aż serce mi się kraja ;( Quote
amikat Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Od czwartku - ni było innych wpłat na konto fundacji (świeta...). Dzieuję kathrby... bardzo Quote
kathrby Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='amikat']Od czwartku - ni było innych wpłat na konto fundacji (świeta...). Dzieuję kathrby... bardzo[/QUOTE] No co Ty - nie ma za co :) Poseł Jędrusik teraz mi pisał w mailu, żebym mu nr konta podała, bo przeglądarka mu się zacina :) Jestem dobrej myśli! Uratujemy go! Quote
Recommended Posts