kathrby Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Livka']Fajnie Cię widzieć Ellig - pozdrowionka :):):)[/QUOTE] Dzięki za to, że do nas dołączyłaś :) Quote
_Goldenek2 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Fajnie, że coraz więcej ludzi chce pomóc :) Quote
Ellig Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Livka napisał(a):Fajnie Cię widzieć Ellig - pozdrowionka :):):) Czesc, dziekuje, nawzajem:) Quote
Ellig Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 kathrby napisał(a):Dzięki za to, że do nas dołączyłaś :) Nie ma za co :)...Rozumiem,ze pieniadze sa zbierane na konto fundacji?Czy istnieje jakas inna opcja?Ile lat ma Bratek? a moze potrzbna jest sucha karma? Quote
Nikus Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ellig napisał(a):Nie ma za co :)...Rozumiem,ze pieniadze sa zbierane na konto fundacji?Czy istnieje jakas inna opcja?Ile lat ma Bratek? a moze potrzbna jest sucha karma? Tak na konto fundacji i na cegełkowe allegro...w pierwszej kolejności promocja allegro potrzebna bo najpierw trzeba dużo kasy na badanie psa w Brnie... Quote
kathrby Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ellig napisał(a):Nie ma za co :)...Rozumiem,ze pieniadze sa zbierane na konto fundacji?Czy istnieje jakas inna opcja?Ile lat ma Bratek? a moze potrzbna jest sucha karma? Hmmm... Nad wiekiem nikt się nie zastanawiał - Amikat pewnie wie :) Co do pieniążków, to naturalnie dochód z bazarku oraz wszelkie wpłaty jednorazowe idą na konto fundacji. Natomiast jeśli chodzi o karmę to musisz so Amikat pisać PW :) Quote
kathrby Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Nikus napisał(a):Tak na konto fundacji i na cegełkowe allegro...w pierwszej kolejności promocja allegro potrzebna bo najpierw trzeba dużo kasy na badanie psa w Brnie... Widzę, że się nieźle zsynchronizowałyśmy :D Quote
obraczus87 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 kathrby napisał(a):Widzę, że się nieźle zsynchronizowałyśmy :D zsynchronizowaliście, bo Nikus to Wujek :) Quote
kathrby Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 obraczus87 napisał(a):zsynchronizowaliście, bo Nikus to Wujek :) Uuuups! Zwracam wujkowi honor... Quote
kathrby Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 __Lara napisał(a):Podniosę!!! Dobra - podnosimy wątek! Quote
TERESA BORCZ Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 oj maluchu Bratku, zdrowiej nam po tym BRNIE. Nikusie, dzięki. jestem. idzie narazie skromny przelew już. Quote
Ellig Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Nikus napisał(a):Tak na konto fundacji i na cegełkowe allegro...w pierwszej kolejności promocja allegro potrzebna bo najpierw trzeba dużo kasy na badanie psa w Brnie... Nikus czy mozesz mi powiedziec dlaczego w Brnie? Gdzie pies ma byc adoptowany? Juz wiem przeczytalam allegro, bede rozsylac:) Quote
Nikus Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 o adpcji jeszcze nie ma mowy...najpierw walczymy o jego życie....w Brnie można zrobić mu kompleksowe badania i tam już cioteczki mają przetartą drogę do specjalistów Quote
hesia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Livka, dzieki, jestem. Zadnych zmian na lepsze? Dostaje leki przeciwbolowe? Jutro postaram sie ciut wplacic. Quote
Livka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 hesia napisał(a):Livka, dzieki, jestem. Zadnych zmian na lepsze? Dostaje leki przeciwbolowe? Jutro postaram sie ciut wplacic. Dzięki, że jesteś ! :):):) Quote
_Goldenek2 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Bratku....trzymaj się...wszyscy tu walczą o Ciebie...ślą pieniążki i dobre myśli.... Quote
Grosziwo Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Zgodnie z obietnicą jutro wyślę Bratusiowi 20 zł. Sorki, że tylko tyle:-( ale może coś jeszcze wypatrzę na bazarkach . Quote
Recommended Posts