andegawenka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Przekaz fotowy od Anisia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zerduszko Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Pięknie chłopak wygląda :) Czasem go widuję z daleka na spacerze :) Quote
andegawenka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 zerduszko napisał(a):Pięknie chłopak wygląda :) Czasem go widuję z daleka na spacerze :) Też bym chciała:-( Quote
Livka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Nasz śliczna kuleczka na spacerku - nikt nie powiedziałby, że ten pies nie widzi :loveu::multi::loveu: super fotki, prosimy o więcej ... :cool3: Quote
zerduszko Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 andegawenka napisał(a):Też bym chciała:-( Cóż mam powiedzieć, są jakieś plusy mieszkania w naszym zakątku ;) Quote
zuziaM Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Najszczesliwszy pies swiata !!!!! Ciesze sie ogromnie, ze w ten mrozny czas Anuś moze przebywac w cieple, wsrod swoich ukochanych opiekunow. Calusy w anusiowy nosek i usciski dla Panstwa ! Quote
linka555 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Witam Ja dzisiaj trochę nietypowo zagadnę. Mam mały problem. Pozwolę sobie zapytać tak całkiem z innej beczki, ale jako że wątek anisiowy jest traktowany już bardziej rozrywkowo, to myślę, że nie zrobię niczego złego. Mianowicie nie wiem co mam zrobić z wyjazdem na wczasy. Czy może jest ktoś z Was kto jeździ na wczasy z psem i ma sprawdzone miejsce. Ja takowe mam, ale jeździmy tam co roku od 5 lat i chcielibyśmy pojechać gdzieś w inne miejsce. Ja swoje oczywiście mogę polecić gdyby ktoś był zainteresowany (Sopot). Interesuje nas raczej pobyt nad morzem, ewentualnie jeziorem. Tym razem z dwoma psami (mogą szczekać podczas naszej nieobecności). Jeden pies starszy (suczka 15 lat - mała zadziora, łagodna, dużo śpi, 10kg), drugi młody (suczka, obecnie ok. 7 miesięcy, 22kg, rozrabiaka, bardzo wesoła, łagodna, jeszcze może siać zniszczenia w domu, szczególne upodobania - ogrodnictwo i przesadzanie kwiatków w mieszkaniu). Szukamy miejsca tolerancyjnego, w którym zwierzaki możemy bezpiecznie zostawić w domu na czas naszego wyjścia nad wodę, w inne miejsca zwierzaki chodzą z nami. Wszelkie starty materialne w przypadku zniszczenia przez naszą młodzież pokryjemy (jeśli takowe by się pojawiły?). Może ktoś z Was zna takie miejsce, najlepiej sprawdzone, znane warunki itp. Czyli chodzi o zestaw: 2 os dorosłe + dziecko (12 lat) + 2 psy. Pozdrawiam Quote
andegawenka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Trzeba popytać na dogo z okolic nadmorskich. Na stronach osrodków tez piszą czy przyjmują z psami.Sama byłam zdziwiona jaka teraz zrobiła sie dziwna tolerancja dla posiadaczy psów nawet w tak wymagającej agroturystyce, której sama organicznie nie znoszę. Najlepsze są osrodki z domkami.... Quote
linka555 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Siedzę dzisiaj "na kompie" i szukam cały dzień. Ośrodków, które zezwalają na wyjazd ze zwierzętami jest dużo, ale ceny... Do tej pory w Sopocie wynajmowaliśmy mieszkanko 2 pokojowe w bardzo przystępnej cenie dla przeciętnej rodziny. Domki w kwocie 250 zł/na dobę zwalają mnie z nóg:-o. A z tego co widzę 250 to jeszcze niewygórowana cena. Quote
linka555 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 My jeździmy zawsze na 2 tygodnie, zatem w/w cena razy 14 dni łatwo wyobrazić sobie jaka to kwota. Quote
andegawenka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Niestety oni odbijają sobie okresy chude... okropna ta cena jednak.... Quote
andegawenka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ja jeżdziłam na Roztocze tutaj, Kiedyś było chyba ze 100 domków, teraz kilka i tak się o nie biją starzy bywalcy że nie wystawiają ich w folderze... http://www.eholiday.pl/noclegi-es3855-galeria.html#xtabs Quote
linka555 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Dzięki za odpowiedź. Sprawdzę, teraz nikt nie odbiera telefonów(?). Ładnie to wygląda na zdjęciach, obawiam się że cena może być też "ładna". Ale warto spróbować. Nam już jest wszystko jedno gdzie, byle był dostęp do wody, a najlepiej taki by i psiaki mogły skorzystać. Obie dziewczyny lubią się kąpać. Odpada rzeka bo woda zimna, ale jeziorko mogłoby być. Quote
andegawenka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Rzeka jeleń, progi wodne, wodospad a obok zalew dla zmotoryzowanych.....Cena domku to chyba 100 zł. 3 pokoje taras, łazienka. W lutym już zaklepane przynajmniej dla grzybiarzy. To polecam Sarenkę, ale tylko pokoje i luzik. w piwnicy kuchnia W samym lesie obok Jeleń nie trzeba drałować przez miasto...Zaraz dokleję link...Jest jeszcze kemping i inne propozycje...nie tylko w Suścu...Roztocze jest piękne np Krasnobród ma zalew. http://www.roztocze.net.pl/rebizant/ Tu tylko pokoje z łazienkami i tą kuchnią w piwnicy i fajna właścicielka która tu nie mieszka. Dom tylko do dyspozycji turystów...Po lewej mały lasek i Jelń. Jest oczko wodne ale dostęp bezpieczny tylko od strony kempingu.. http://www.roztocze.net.pl/sarenka/ Quote
andegawenka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 A tu w pigułce http://www.susiec.pl/galeria Quote
linka555 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Oj, coś tu cicho się zrobiło, a Aniś się dobrze bawi...;-) Quote
andegawenka Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Tworzę sobie album Anisia, więc od czasu do czasu zaglądam....:smile: i nadal uwierzyć nie mogę że Aniś reszte zycia spedzi w ciepłym własnym domku:loveu: Quote
Mysza2 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 andegawenka napisał(a):Tworzę sobie album Anisia, więc od czasu do czasu zaglądam....:smile: i nadal uwierzyć nie mogę że Aniś reszte zycia spedzi w ciepłym własnym domku:loveu: cuda się zdarzają:), szkoda że tak rzadko Quote
linka555 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Aniś właśnie wrócił z trzydniowej wycieczki do swojego domku. Razem ze swoją opiekunką i kociaczkiem spędzali czas poza domem. Aniś jak zawsze był bardzo grzeczny.;-) Quote
andegawenka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 linka555 napisał(a):Aniś właśnie wrócił z trzydniowej wycieczki do swojego domku. Razem ze swoją opiekunką i kociaczkiem spędzali czas poza domem. Aniś jak zawsze był bardzo grzeczny.;-) Aniś na wyjeździe był? i grzeczny?:crazyeye: Quote
Anula Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 A ja witam Anisia i Anisiową rodzinkę i potrzebuję pomocy dla tego kudłacza w typie PONa! http://www.dogomania.pl/threads/222670-Bardzo-kud%C5%82aty-m%C5%82ody-i-przyjacielski-AS.-Pomo%C5%BCesz-og%C5%82asza%C4%87 Quote
Recommended Posts