Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Muszę cioteczkom Anisia pochwalić, gdyż chłopczyk pięknie chodzi ze swoją pancią na spacerki pod lasem i to bez smyczy. Polubił chodzenie na wolności i chyba bardzo mu się to podoba. Na zawołanie od razu przybiega chyba, że jakieś ciekawe zapaszki wywęszy. A tak przy okazji zapytam gdyż zbliża się okres rozliczeń z US. Czy macie jakieś psiaki do wpłat 1% z rozliczenia?

Posted

To prawda ..... trafil chlopczyk naprawde wspaniale.
Mozna jedynie miec zal do losu, ze tak pozno ......
To najslodszy chlopczyk pod sloncem.
Tak skrzywdzony przez zycie, tak pieknie nagrodzony.
Pozdrawiamy Panstwa i sciskamy bardzo mocno Anisia !!!!

Posted

[quote name='Mysza2']Aniś, ale Ci się trafiło chłopie.
1% podatku można przekazać na fundacje, chyba nie ma możliwości przekazania na konkretnego psa[/QUOTE]

[quote name='zuziaM']To prawda ..... trafil chlopczyk naprawde wspaniale.
Mozna jedynie miec zal do losu, ze tak pozno ......
To najslodszy chlopczyk pod sloncem.
Tak skrzywdzony przez zycie, tak pieknie nagrodzony.
Pozdrawiamy Panstwa i sciskamy bardzo mocno Anisia !!!![/QUOTE]

Niech sie chłopak cieszy jak najdłużej swoim domkiem:loveu:

Posted

Dzięki za pozdrowienia, a uściski przekażę osobiście i własnoręcznie. Anuś jest cały czas bardzo wesoły, tylko dobrze by było gdyba ta pogoda już się zmieniła, bo nóżki go czasem bolą jak mu jakaś bryłka lodu dostanie się między pazurki. A odnośnie 1% myślałam, że można wpłacić na jakąś fundację, ale ze wskazaniem konkretnego pieska.

Posted

Jak najwięcej, jak najczęściej - dla Państwa czerpania szczęścia garściami, a dla Aniczka - jako że garści nie ma ;) - przebierania łapkami w szczęściu jak w miękkiej, zielonej, pachnącej, gęstej trawie - życzymy z całego serca na każdy dzień długich lat i pozdrawiamy serdecznie :)

Posted

[quote name='linka555']Dzięki za pozdrowienia, a uściski przekażę osobiście i własnoręcznie. Anuś jest cały czas bardzo wesoły, tylko dobrze by było gdyba ta pogoda już się zmieniła, bo nóżki go czasem bolą jak mu jakaś bryłka lodu dostanie się między pazurki. A odnośnie 1% myślałam, że można wpłacić na jakąś fundację, ale ze wskazaniem konkretnego pieska.[/QUOTE]

No niestety US nie zrobi rozliczenia na pieska. Sprawdzi czy wskazana w PIT Fundacja ma prawo pp i przekaże globalnie kwotę. Wybierz sobie jakąś najbliższą Fundację pp i wskaż w PITecie, musi wystarczyć.

Niuniuś królewicz, nawet mu bryłki lodu przeszkadzają:loveu:;) fiu, fiu:loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Witam Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam, ale miałam coś nie tak z dogomanią. Samo się naprawiło, nie wiem czy to coś na moim komputerze czy to z formum. Ale już jest OK. Aniś oczywiście ma się dobrze. Jest wesoły, zadowolony. Z jedzeniem nie ma problemu, chociaż czasem książę grymasi. Najlepiej gdyby karmić go z ręki, to by mu się podobało. Pozdrowienia dla wszystkich cioteczek i wujka.

Posted

linka555 napisał(a):
Witam Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam, ale miałam coś nie tak z dogomanią. Samo się naprawiło, nie wiem czy to coś na moim komputerze czy to z formum. Ale już jest OK. Aniś oczywiście ma się dobrze. Jest wesoły, zadowolony. Z jedzeniem nie ma problemu, chociaż czasem książę grymasi. Najlepiej gdyby karmić go z ręki, to by mu się podobało. Pozdrowienia dla wszystkich cioteczek i wujka.

Tak tak nie było dostępu do Dogomanii od piątku wieczorem do soboty wczoraj, ale już jest:)
Dzieki za wiadomości o Anisiu:)
No cóż to ... Mały Księciunio :D, proszę o wybaczenie dla jego ...grymasków;);)

Posted

To prawda .... Na szczescie psiaki maja krotka pamiec i zapominaja o wszystkim , co zle kiedy szczescie sie do nich juz usmiechnie.
Ja nigdy nie zapomne tego przecudnego slodkiego pieszczocha ! To jeden z najbardziej uroczych psiakow, jakie mialam przyjemnosc goscic u siebie. Zawsze grzeczniutki, wesoly, przyjacielsko nastawiony, chetny do przytulanek i zabawy.
Zywiolek niesamowity byl ! Pamietam, jak z nim jechalam do pani doktor kiedy dostal jakiegos uczulenia i mus ie na pupie rana az zrobila, tak sie wygryzal.
Cale 10-15 minut zajelo mi zakladanie mu szelek !!!! Ani na ulamek sekundy nie chcial ustac w nieruchomo !
Spocilam sie, jak zapasnik na macie, przy tym zajeciu ......

Bardzo mocno sciskamy Anusia i jego wspaniala rodzine.

Posted (edited)

Oto świeże zdjęcia Anusia ze spacerków ze swoją pancią i jej przyjacielem. Anuś zyskał nie tylko "mamusię" ale i nowego "tatusia". Zatem rodzinka w pełni z młodszą "siostrzyczką" kociaczkiem. Hi, hi, hi...
Pozdrawiam
Ania

:loveu:

Edited by andegawenka
Posted

Alez slicznosci !!!!!
Anus jest przepiekny !!!! On ma taka cudowna barwe siersci ... o perlowym odcieniu. W sloncu zawsze przeslicznie wygladal.

I kotuś jak urosl !!! Naprawde wspaniale, ze Anuś ma takiego kumpla.

Posted

Nie do wiary !!! :lying:

Teraz dostaje wszystko to, czego nie miał wcześniej :cool3: - żeby tak wszystkim psiakom się udało :lol:

Dziękujemy Anisiowej rodzince :Rose::Rose::Rose:

Fotki przecudowne :loveu::multi::loveu: