Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czytam, oglądam i serce mi skacze z radości że Aniczek kochany psiaczek znalazł takiego kochanego Człowieka :lol: :lol: :lol:.

Nie potrafię nawet opisać jak się cieszę i jak bardzo bym chciała żeby tylko same takie dobre kochające domki dla psiaków były.

Posted

Piękne zdjęcia, piękny Aniś :loveu:
Zakończenie historii jak z bajki - dużo zdrówka i wielu pięknych chwil z ukochaną Panią ci życzę Anisiu :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Dogo07']Czytam, oglądam i serce mi skacze z radości że Aniczek kochany psiaczek znalazł takiego kochanego Człowieka :lol: :lol: :lol:.

Nie potrafię nawet opisać jak się cieszę i jak bardzo bym chciała żeby tylko same takie dobre kochające domki dla psiaków były.

...a było tak http://img707.imageshack.us/img707/3568/puszekmoje2.jpg

"nie szkoda pani pieniedzy?" zapytała mnie moja szefowa, wspaniała kobieta zresztą....

Ja nie żałuję ani złotówki wydanej na Anisia...traciłam już nadzieję, ale warto było czekać...

Posted

Gdyby nie ten anusiowy " zmijkowy " jezorek, to naprawde trudno by bylo rozpoznac !!!!
Ten psiak ma na pysiu wypisane wielkie szczescie !!!!1
Zawsze mial mordeczke rozesmiana, kiedy bylismy razem, ale to co widze na tych zdjeciach .... az zazdroszcze, bo az takiej (!) radosci na moj widok Anus nie okazywal ....
Pozdraiwm serdecznie cudowna rodzinke Aniczka .... calusy i uklony do samej ziemi !!!

Posted

Pełnia szczęścia u Anisia.Tak trzymać pysiaczku kochany.Rodzinie Anika wielkie podziękowania oraz samych cudownych chwil z wybrańcem. Oby więcej takich zakończeń.

Posted

andegawenka napisał(a):
....za długo był z nami:roll:

Był, był, a jak przypomnę sobie taką bidę za kratami w schronie....
ale już nie ma co wracać .... jest szczęśliwy dzięki ZuziM i wspaniałemu Domkowi:)

Posted

[quote name='andegawenka']Tak sobie przyszłam zajrzeć ......tylko.....

[quote name='Nevada']i ja tak tylko sobie zajrzałam :-)
A ja Kochane tak tylko Was pozdrowię :loveu:
i Anisia w domku ...naszego Anisia :loveu:

Posted

[quote name='Nevada']i ja tak tylko sobie zajrzałam :-)

[quote name='wojtuś']A ja Kochane tak tylko Was pozdrowię :loveu:
i Anisia w domku ...naszego Anisia :loveu:

Jednak przychodzicie na moje "wezwanie" wiedziałam,że o Aniku tak łatwo nie zapomnimy...

Posted

Witam Przepraszam, że się nie odzywam, ale ostatnio brakowało mi czasu. Aniś oczywiście super. Pogodził się z kotkiem, nawet troszkę się go boi. Jak przystało na kulturalnego mężczyznę ustępuje małej kocicy we wszystkim. Jednym słowem kobiety górą. Przebywał u mnie przez ostatni weekend (mama była na wycieczce). Zdjęcia z powitalnej zabawy z ukochaną panią prześlę później. Ogólnie nie ma problemu, bardzo fajny psiak (a który taki nie jest?). Moja Demi nadal trochę go stresuje, natomiast mała Lucy nadrabia to swoją uprzejmością. Bardzo ładnie się z nim bawi, mogliby jeść nawet z tej samej miski, ale Aniś zawsze ustępuje. Generalnie chłopak jest szczęśliwy, zawsze najedzony, chętny do zabawy, przytulany i kochany. On również odwdzięcza się swoim zachowaniem, jest bardzo uczuciowy, lubi się przytulać. Pozdrawiam

Posted

[quote name='linka555']Witam Przepraszam, że się nie odzywam, ale ostatnio brakowało mi czasu. Aniś oczywiście super. Pogodził się z kotkiem, nawet troszkę się go boi. Jak przystało na kulturalnego mężczyznę ustępuje małej kocicy we wszystkim. Jednym słowem kobiety górą. Przebywał u mnie przez ostatni weekend (mama była na wycieczce). Zdjęcia z powitalnej zabawy z ukochaną panią prześlę później. Ogólnie nie ma problemu, bardzo fajny psiak (a który taki nie jest?). Moja Demi nadal trochę go stresuje, natomiast mała Lucy nadrabia to swoją uprzejmością. Bardzo ładnie się z nim bawi, mogliby jeść nawet z tej samej miski, ale Aniś zawsze ustępuje. Generalnie chłopak jest szczęśliwy, zawsze najedzony, chętny do zabawy, przytulany i kochany. On również odwdzięcza się swoim zachowaniem, jest bardzo uczuciowy, lubi się przytulać. Pozdrawiam