Onaa Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Czytam, oglądam i serce mi skacze z radości że Aniczek kochany psiaczek znalazł takiego kochanego Człowieka :lol: :lol: :lol:. Nie potrafię nawet opisać jak się cieszę i jak bardzo bym chciała żeby tylko same takie dobre kochające domki dla psiaków były. Quote
Livka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Piękne zdjęcia, piękny Aniś :loveu: Zakończenie historii jak z bajki - dużo zdrówka i wielu pięknych chwil z ukochaną Panią ci życzę Anisiu :loveu::loveu::loveu: Quote
andegawenka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Dogo07']Czytam, oglądam i serce mi skacze z radości że Aniczek kochany psiaczek znalazł takiego kochanego Człowieka :lol: :lol: :lol:. Nie potrafię nawet opisać jak się cieszę i jak bardzo bym chciała żeby tylko same takie dobre kochające domki dla psiaków były. ...a było tak http://img707.imageshack.us/img707/3568/puszekmoje2.jpg "nie szkoda pani pieniedzy?" zapytała mnie moja szefowa, wspaniała kobieta zresztą.... Ja nie żałuję ani złotówki wydanej na Anisia...traciłam już nadzieję, ale warto było czekać... Quote
zuziaM Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Gdyby nie ten anusiowy " zmijkowy " jezorek, to naprawde trudno by bylo rozpoznac !!!! Ten psiak ma na pysiu wypisane wielkie szczescie !!!!1 Zawsze mial mordeczke rozesmiana, kiedy bylismy razem, ale to co widze na tych zdjeciach .... az zazdroszcze, bo az takiej (!) radosci na moj widok Anus nie okazywal .... Pozdraiwm serdecznie cudowna rodzinke Aniczka .... calusy i uklony do samej ziemi !!! Quote
salibinka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Oglądam i oglądam i nie mogę oczu oderwać :). Quote
kamos Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Pełnia szczęścia u Anisia.Tak trzymać pysiaczku kochany.Rodzinie Anika wielkie podziękowania oraz samych cudownych chwil z wybrańcem. Oby więcej takich zakończeń. Quote
kinia098 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Anik w DS ! O mamo, nie wierzę :loveu::loveu::loveu::loveu: Rewelacja ! Quote
ANETTTA Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 ILE JEJ ZYCIA ZOSTAŁO TEGO NIE WIE NIKT ....ale napewno nie dużo zapraszam do strusi beni na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/2170...9#post17921079 http://www.dogomania.pl/threads/2167...Nowym-Targu%21 Quote
Ula Skwara Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Zdjęcia Anisia wspaniale, oglądam wszystkie po kilka razy dziennie na poprawę humoru. Co za szczęście. Ogromne podziękowania dla Rodziny Anika!!!! Quote
zerduszko Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Ostatnio mam szczęście na spotykanie Aniczka :D Quote
andegawenka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 zerduszko napisał(a):Ostatnio mam szczęście na spotykanie Aniczka :D I jak? teskni za nami choć trochę? Quote
zerduszko Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 andegawenka napisał(a):I jak? teskni za nami choć trochę? Chyba nie bardzo ;) Quote
andegawenka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 zerduszko napisał(a):Chyba nie bardzo ;) ...i bardzo dobrze:)...ale mnie niunka brakuje bardzo... Quote
wojtuś Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 andegawenka napisał(a):...i bardzo dobrze:)...ale mnie niunka brakuje bardzo... Oj Ninuś, widać jak Aniś bardzo potrzebował swojego, kochanego domku:) Quote
andegawenka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 wojtuś napisał(a):Oj Ninuś, widać jak Aniś bardzo potrzebował swojego, kochanego domku:) ....za długo był z nami:roll: Quote
wojtuś Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 andegawenka napisał(a):....za długo był z nami:roll: Był, był, a jak przypomnę sobie taką bidę za kratami w schronie.... ale już nie ma co wracać .... jest szczęśliwy dzięki ZuziM i wspaniałemu Domkowi:) Quote
ALMA2 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Gratulacje, dla Wszystkichi powodzienia "Księciuniu".:loveu: Quote
andegawenka Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Tak sobie przyszłam zajrzeć ......tylko..... Quote
wojtuś Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='andegawenka']Tak sobie przyszłam zajrzeć ......tylko..... [quote name='Nevada']i ja tak tylko sobie zajrzałam :-) A ja Kochane tak tylko Was pozdrowię :loveu: i Anisia w domku ...naszego Anisia :loveu: Quote
andegawenka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='Nevada']i ja tak tylko sobie zajrzałam :-) [quote name='wojtuś']A ja Kochane tak tylko Was pozdrowię :loveu: i Anisia w domku ...naszego Anisia :loveu: Jednak przychodzicie na moje "wezwanie" wiedziałam,że o Aniku tak łatwo nie zapomnimy... Quote
Nevada Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 oj prawda, jakoś tak mi tęskno, napiszcie coś o Anisiu Quote
linka555 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Witam Przepraszam, że się nie odzywam, ale ostatnio brakowało mi czasu. Aniś oczywiście super. Pogodził się z kotkiem, nawet troszkę się go boi. Jak przystało na kulturalnego mężczyznę ustępuje małej kocicy we wszystkim. Jednym słowem kobiety górą. Przebywał u mnie przez ostatni weekend (mama była na wycieczce). Zdjęcia z powitalnej zabawy z ukochaną panią prześlę później. Ogólnie nie ma problemu, bardzo fajny psiak (a który taki nie jest?). Moja Demi nadal trochę go stresuje, natomiast mała Lucy nadrabia to swoją uprzejmością. Bardzo ładnie się z nim bawi, mogliby jeść nawet z tej samej miski, ale Aniś zawsze ustępuje. Generalnie chłopak jest szczęśliwy, zawsze najedzony, chętny do zabawy, przytulany i kochany. On również odwdzięcza się swoim zachowaniem, jest bardzo uczuciowy, lubi się przytulać. Pozdrawiam Quote
andegawenka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='linka555']Witam Przepraszam, że się nie odzywam, ale ostatnio brakowało mi czasu. Aniś oczywiście super. Pogodził się z kotkiem, nawet troszkę się go boi. Jak przystało na kulturalnego mężczyznę ustępuje małej kocicy we wszystkim. Jednym słowem kobiety górą. Przebywał u mnie przez ostatni weekend (mama była na wycieczce). Zdjęcia z powitalnej zabawy z ukochaną panią prześlę później. Ogólnie nie ma problemu, bardzo fajny psiak (a który taki nie jest?). Moja Demi nadal trochę go stresuje, natomiast mała Lucy nadrabia to swoją uprzejmością. Bardzo ładnie się z nim bawi, mogliby jeść nawet z tej samej miski, ale Aniś zawsze ustępuje. Generalnie chłopak jest szczęśliwy, zawsze najedzony, chętny do zabawy, przytulany i kochany. On również odwdzięcza się swoim zachowaniem, jest bardzo uczuciowy, lubi się przytulać. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts