Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Livka napisał(a):
Ale tu cuda fiu fiu - nic dziwnego - psiak cudowny i wątek też ... :loveu::loveu::loveu:

Aniś :loveu:
Jego Domek :loveu:
Wszyscy Kochani tu obecni :loveu:
Cuda Livko :loveu:

Posted

[FONT="Arial Black"][SIZE="5"]ŚWIATECZNE ŻYCZENIA -
DLA KOCHANEGO ANIKA I CUDOWNYCH LUDZI ,U KTÓRYCH ZNALAZŁ DOM.

DLA CIOTECZEK I WUJKA ,KTÓRZY BYLI CAŁYM SERCEM Z ANIKIEM.
[/FONT]

[SIZE="5"]Z okazji Świąt, życzę Wam dużo radości, zdrowia , spełnienia marzeń, szczególnie tych najskrytszych! Byście, ten wyjątkowy czas, spędzili z najbliższymi. Niech to najważniejsze miejsce spotkań - dom rodzinny - będzie przestrzenią spokoju, szczęścia i miłości!

[SIZE="4"][FONT="Arial Black"]Życzy- andegawenka[/FONT]

Posted

Wesołych Świąt życzy anisiowa rodzinka. W najbliższym czasie wyślę (ale nie wiem do kogo) kilka nowych zdjęć Anisia. Wyślę je chyba do ZuziM, bo oprócz niej i Mantis nie mam innego adresu, a sama nie potrafię ich wkleić. Pozdrawiam

Posted

[quote name='linka555']Wesołych Świąt życzy anisiowa rodzinka. W najbliższym czasie wyślę (ale nie wiem do kogo) kilka nowych zdjęć Anisia. Wyślę je chyba do ZuziM, bo oprócz niej i Mantis nie mam innego adresu, a sama nie potrafię ich wkleić. Pozdrawiam

Dziękujemy

Posted

[quote name='linka555']Wesołych Świąt życzy anisiowa rodzinka. W najbliższym czasie wyślę (ale nie wiem do kogo) kilka nowych zdjęć Anisia. Wyślę je chyba do ZuziM, bo oprócz niej i Mantis nie mam innego adresu, a sama nie potrafię ich wkleić. Pozdrawiam

Jesli się nie odzywają to może ja spróbuję [email protected]

Posted

Mysza2 napisał(a):
Ale szczęściarz :):):)
Ninuś podpis Ci okroili :(

Wiesz zagladam na pierwszą strone i nadal nie mogę uwierzyć....że Anik ma dom. Beda jeszcze fotki tylko Pani Anisia ma awarię kabelka.

Wiem Elu o podpisie, przesadziłam z informacją o zagłodzonych psach w pseudo hodowli, ale obraziłam się za zabranie banerka Kinga na wózku i już za TM zagłodzonego Reksa['], więc nosze to info....

Posted

Świąteczny Aniś i szczęśliwy:):):)

Aniu zajrzałem do Olusia, podobny do naszego Anisia, biedulek ale już bezpieczny w hoteliku...

Ninuś nie przejmuj się proszę, wstaw od nowa banerek byle zmieścił się w wymiarach 500x100,
mnie też zabrali ale wstawiłem od razu przepisowy bez dodatkowych odnośników tekstowych,
bo te odnośniki też chyba wchodzą w wymiar podpisu;)

Posted

Dzięki, że zajrzałeś, Oluś bezpieczny, ale bezdomny czeka na to, co najcenniejsze - własne miejsce na ziemi.

A Aniczek jest rewelacyjny na tych ostatnich zdjęciach. Jego sierść jest... perłowa. Samo szczęście, spokój i harmonia.

Posted

[quote name='wojtuś']Ninuś nie przejmuj się proszę, wstaw od nowa banerek byle zmieścił się w wymiarach 500x100,
mnie też zabrali ale wstawiłem od razu przepisowy bez dodatkowych odnośników tekstowych,
bo te odnośniki też chyba wchodzą w wymiar podpisu;)

Dobrze....instaluję