Livka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Ale tu cuda fiu fiu - nic dziwnego - psiak cudowny i wątek też ... :loveu::loveu::loveu: Quote
wojtuś Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Livka napisał(a):Ale tu cuda fiu fiu - nic dziwnego - psiak cudowny i wątek też ... :loveu::loveu::loveu: Aniś :loveu: Jego Domek :loveu: Wszyscy Kochani tu obecni :loveu: Cuda Livko :loveu: Quote
Javena Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [FONT="Arial Black"][SIZE="5"]ŚWIATECZNE ŻYCZENIA - DLA KOCHANEGO ANIKA I CUDOWNYCH LUDZI ,U KTÓRYCH ZNALAZŁ DOM. DLA CIOTECZEK I WUJKA ,KTÓRZY BYLI CAŁYM SERCEM Z ANIKIEM.[/FONT] [SIZE="5"]Z okazji Świąt, życzę Wam dużo radości, zdrowia , spełnienia marzeń, szczególnie tych najskrytszych! Byście, ten wyjątkowy czas, spędzili z najbliższymi. Niech to najważniejsze miejsce spotkań - dom rodzinny - będzie przestrzenią spokoju, szczęścia i miłości! [SIZE="4"][FONT="Arial Black"]Życzy- andegawenka[/FONT] Quote
Nevada Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='andegawenka']Aniś ojejku! ale nam Anik odmłodniał :loveu: Quote
Javena Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [SIZE="5"]DLA CIOTECZKI ANDEGAWENKI ŚWIATECZNE ŻYCZENIA . [SIZE="4"][FONT="Arial Black"]Zdrowych i radosnych Świat[/FONT] -życzy- Mysza2 Quote
andegawenka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [quote name='Javena'] DLA CIOTECZKI ANDEGAWENKI ŚWIATECZNE ŻYCZENIA . [FONT=Arial Black]Zdrowych i radosnych Świat[/FONT] -życzy- Mysza2 Myszeniu:calus::calus::calus::calus: Quote
andegawenka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [quote name='Nevada']ojejku! ale nam Anik odmłodniał :loveu: Wspomnienia z wyobraźni, jak Aniś mógł wyglądać...( o złym w Święta nie wspominamy) Quote
linka555 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Wesołych Świąt życzy anisiowa rodzinka. W najbliższym czasie wyślę (ale nie wiem do kogo) kilka nowych zdjęć Anisia. Wyślę je chyba do ZuziM, bo oprócz niej i Mantis nie mam innego adresu, a sama nie potrafię ich wkleić. Pozdrawiam Quote
andegawenka Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 [quote name='linka555']Wesołych Świąt życzy anisiowa rodzinka. W najbliższym czasie wyślę (ale nie wiem do kogo) kilka nowych zdjęć Anisia. Wyślę je chyba do ZuziM, bo oprócz niej i Mantis nie mam innego adresu, a sama nie potrafię ich wkleić. Pozdrawiam Dziękujemy Quote
salibinka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 W niepołomickim hotelu przebywa schorowany, starszy Oluś wyrwany z olkuskiej mordowni, straszna bieda podobna do Aniczka Małego Księcia: http://www.dogomania.pl/threads/219639-Olek-szkielet-wyrwany-%C5%9Bmierci-szuka-domu Quote
andegawenka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='linka555']Wesołych Świąt życzy anisiowa rodzinka. W najbliższym czasie wyślę (ale nie wiem do kogo) kilka nowych zdjęć Anisia. Wyślę je chyba do ZuziM, bo oprócz niej i Mantis nie mam innego adresu, a sama nie potrafię ich wkleić. Pozdrawiam Jesli się nie odzywają to może ja spróbuję [email protected] Quote
andegawenka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Kurczaczek już nie nasz ale nadal przez nas kochany:loveu:;) :loveu: Quote
Mysza2 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Ale szczęściarz :):):) Ninuś podpis Ci okroili :( Quote
andegawenka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Mysza2 napisał(a):Ale szczęściarz :):):) Ninuś podpis Ci okroili :( Wiesz zagladam na pierwszą strone i nadal nie mogę uwierzyć....że Anik ma dom. Beda jeszcze fotki tylko Pani Anisia ma awarię kabelka. Wiem Elu o podpisie, przesadziłam z informacją o zagłodzonych psach w pseudo hodowli, ale obraziłam się za zabranie banerka Kinga na wózku i już za TM zagłodzonego Reksa['], więc nosze to info.... Quote
Nevada Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Nowe fotki Anisia rodzinka przysłała :-) tak sobie leżał w Święta ;) Quote
andegawenka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Błyszczący, czyściutki na dywaniku w ciepełku....jak bajce Quote
wojtuś Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Świąteczny Aniś i szczęśliwy:):):) Aniu zajrzałem do Olusia, podobny do naszego Anisia, biedulek ale już bezpieczny w hoteliku... Ninuś nie przejmuj się proszę, wstaw od nowa banerek byle zmieścił się w wymiarach 500x100, mnie też zabrali ale wstawiłem od razu przepisowy bez dodatkowych odnośników tekstowych, bo te odnośniki też chyba wchodzą w wymiar podpisu;) Quote
salibinka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Dzięki, że zajrzałeś, Oluś bezpieczny, ale bezdomny czeka na to, co najcenniejsze - własne miejsce na ziemi. A Aniczek jest rewelacyjny na tych ostatnich zdjęciach. Jego sierść jest... perłowa. Samo szczęście, spokój i harmonia. Quote
Livka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Cudowna psinka :loveu::loveu::loveu: Rodzinko Anisiowa - dziękujemy :Rose::Rose::Rose: Quote
andegawenka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [quote name='wojtuś']Ninuś nie przejmuj się proszę, wstaw od nowa banerek byle zmieścił się w wymiarach 500x100, mnie też zabrali ale wstawiłem od razu przepisowy bez dodatkowych odnośników tekstowych, bo te odnośniki też chyba wchodzą w wymiar podpisu;) Dobrze....instaluję Quote
Nevada Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Kto się stęsknił :lol: za Aniutkiem? Rodzinka nie zapomina o nas :loveu: zdjęcia z wigilii oraz z małym przyjacielem kociakiem :kociak: Quote
zerduszko Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Wszystko na miejscu, najważniejszy klapek :loveu: http://img823.imageshack.us/img823/8683/dsc00304tc.jpg Ciut Panci musi być przy zwierzakach ;) Quote
Recommended Posts